Τούρκος αναλυτής: «Στόχος των χερσαίων δυνάμεων μας θα είναι η Θεσσαλονίκη» (video)

Καλά που είναι «ευθυγραμμισμένα» τα συμφέροντά μας με την Τουρκία

Must Read

Καλά που υπάρχει «ευθυγράμμιση συμφερόντων» με την Τουρκία, όπως είπε άλλωστε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, γιατί αν δεν υπήρχε…

Ο Ερντογάν Καρακούς, απόστρατος αναλυτής μιλώντας στο CNNTURK (μίλησε για το θέμα και ο… γνωστός Χακι Κασίν) το οποίο συχνά πυκνά κάνε «αναλύσεις» των ελληνοτουρκικών, αναφέρθηκε στην αμυντική  συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ με αιχμή του δόρατος την Αλεξανδρούπολη.

Λέει λοιπόν ο Τούρκος για το αν η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο και το ενδεχόμενο σύγκρουσης με τη χώρα μας: «Η Ελλάδα παρέδωσε τον εαυτό της στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής και καθώς παραδόθηκε παραχώρησε 20 βάσεις. Φυσικά η βάση στην Αλεξανδρούπολη είναι πλήρως για να μπλοκάρουν την χερσαία επιχείρηση της Τουρκίας. Δηλαδή τα δικά μας επιχειρησιακά σχέδια είναι σαφή. Τόσο απλά. Σε περίπτωση που υπάρξει στρατιωτική επιχείρηση με την Ελλάδα και αν, παρά το ότι δεν το θέλουμε, υποχρεωθούμε να εισέλθουμε σε πόλεμο με την Ελλάδα, ο στόχος των χερσαίων δυνάμεων μας θα είναι η Θεσσαλονίκη. Τόσο απλά».

«Ενώ ο δικός τους είναι η Κωνσταντινούπολη», πρόσθεσε για να… σβήσει κάθε αμφιβολία (των Τούρκων) για τις… προθέσεις της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This