Ο Ιωάννης Μάζης αποκαλύπτει τα τουρκικά σχέδια: Υπάρχει πιθανότητα ελληνοτουρκικού πολέμου;

Χωρίς «ευγένειες και μισόλογα», ο καθηγητής αποκαλύπτει το ναζιστικό πρόσωπο της τουρκικής πολιτικής σκηνής

Must Read

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ, Ιωάννης Μάζης, είναι η φωνή της αλήθειας μέσα στον ορυμαγδό της προπαγάνδας και των ίσων αποστάσεων. Γνωρίζει όσο ελάχιστοι την γεωπολιτική πραγματικότητα της περιοχής, κυρίως όμως έχει μελετήσει την δομή της τουρκικής πολιτικής, της τουρκικής πολεμικής μηχανής και έχει αποκρυπτογραφήσει την συνάφεια της κλιμάκωσης των τουρκικών προκλήσεων με τις δημόσιες τοποθετήσεις Τούρκων αξιωματούχων.

Ο Ιωάννης Μάζης λοιπόν σε μία ακόμα αποκαλυπτική παρέμβαση του, ξεκαθαρίζει ότι τα επιθετικά κόμματα της τουρκικής πολιτικής σκηνής, δεν είναι «εθνικιστικά», αλλά εθνικοσοσιαλιστικά! Την ώρα που κάποιοι άλλοι βλέπουν περιθώριο συνεννόησης, διαλόγου αλλά και την πιθανότητα «ευεργετικής αλλαγής» στο τουρκικό πολιτικό σκηνικό!

Κυρίως όμως, ο καθηγητής ξεκαθαρίζει το λόγο που η Τουρκία δεν έχει αναβαθμίσει τις επιθετικές προκλήσεις της κατά της Ελλάδας σε καθαρά στρατιωτικό επίπεδο. Μία εκπληκτική ανάλυση που εξηγεί τον λόγο για τον οποίο ο Ερντογάν δεν μπορεί να επιτεθεί στρατιωτικά στην Ελλάδα, όσο δεν έχει ανταλλακτικά για την πολεμική του αεροπορία.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

https://youtu.be/5B2MgR2Dw9U

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This