Πτήση Ακάρ πάνω από το Αιγαίο: «Η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν»

Must Read

Με αφορμή την τρίωρη πτήση που πραγματοποίησε χθες, παραμονή Πρωτοχρονιάς πάνω από το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Χουλουσί Άκαρ έστειλε νέο μήνυμα στην Ελλάδα.

«Πάντα είμαστε υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων μας μέσω των διαπραγματεύσεων και του διαλόγου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και της καλής γειτνίασης» είπε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, τονίζοντας ότι έχει προσκληθεί η ελληνική κυβέρνηση για μία τέταρτη συνάντηση, που έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Ο Χουλουσί Ακάρ συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ότι η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν και πως η χώρα του είναι «ένας έμπιστος, αποτελεσματικός και δυνατός σύμμαχος για τους φίλους της και τους συμμάχους της».   

Η πτήση πάνω από το Αιγαίο

Χθες, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Ακάρ μαζί με ανώτατα στελέχη του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού πέταξε πάνω από το Αιγαίο και την Ανατολική και Νότια Μεσόγειο.

Μάλιστα, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ βρισκόταν πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Ερντογάν έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων τους και ευχήθηκε η επιτυχία αυτή να συνεχιστεί και το 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This