Επικίνδυνη μεθόδευση της Τουρκίας στη Χίο: Υποστηρίζει ότι πυροβολήθηκαν Τούρκοι ψαράδες

Βρώμικο σκηνικό στήνουν οι Τούρκοι τις τελευταίες ώρες

Must Read

Ένα εξαιρετικά ύποπτο σκηνικό στήνεται τις τελευταίες ώρες στα τούρκικα ΜΜΕ. Είναι βέβαιο ότι αυτή η μεθόδευση δεν είναι ανεξάρτητη από τους τουρκικούς ισχυρισμούς και τους τουρκικούς σχεδιασμούς για αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας ακόμα και στα μεγάλα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Ένα άτομο τραυματίστηκε από πυρά που άνοιξαν σε τουρκικά αλιευτικά σκάφη ελληνικές δυνάμεις στο Αιγαίο»

Αυτή είναι η είδηση που μεταδίδεται από το πρωί σε τούρκικα μέσα. Το κείμενο είναι το ακόλουθο, όπως αποκαλύπτουν τα Τούρκικα Νέα:

Η Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος ανέφερε ότι 1 μέλος  πληρώματος τραυματίστηκε στο πόδι, όταν ελληνικά στοιχεία άνοιξαν πυρ εναντίον 2 τουρκικών αλιευτικών σκαφών στο Αιγαίο. Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, αναφέρεται ότι 2 τουρκικά αλιευτικά σκάφη που ψάρευαν μεταξύ Χίου και Καραμπουρούν, δέχτηκαν πυρά από ελληνικά στοιχεία στις 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19.15 και ένα μέλος του πληρώματος τραυματίστηκε στο πόδι.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεν βρέθηκαν ελληνικά στοιχεία στην περιοχή όπου απεστάλησαν ομάδα έκτακτης ανάγκης υγείας και 2 σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ενώ ο ελαφρά τραυματισμένος με πυροβολισμό στο πόδι, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών  μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Τσεσμέ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως “Η έρευνα που ξεκίνησε η Εισαγγελία του Καραμπουρούν συνεχίζεται. Το να πυροβολούνται ανυπεράσπιστοι ψαράδες από ελληνικά στοιχεία είναι απαράδεκτο, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας”.

https://haberglobal.com.tr/gundem/son-dakika-egede-turk-balikci-teknelerine-yunanistan-unsurlarinca-acilan-ates-sonucu-1-kisi-yaralandi-161595

Καταλαβαίνουμε ότι η Τουρκία σκοπεύει να κλιμακώσει την επιθετική της πολιτική έναντι της Ελλάδας, ειδικά τώρα όλα τα μάτια στραμμένα στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This