Ευθεία επίθεση Τσαβούσογλου με ειρωνείες: «Μητσοτάκης και Δένδιας είναι καλοί στο κλάμα»

Νέες απειλές από τον Τούρκο ΥΠΕΞ: «Θα συζητήσουμε την κυριαρχία των ελληνικών νησιών»

Must Read

Νέο παραλήρημα από τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια.

Ο Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεών του με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων Μπουγιάρ Οσμάνι, προχώρησε σε νέες προκλήσεις κατά της χώρας μας, υποστηρίζοντας  ότι «θα συζητηθεί η κυριαρχία ελληνικών νησιών με αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς, αν η Ελλάδα συνεχίσει τις παραβιάσεις». Μάλιστα υποστήριξε ότι οι Έλληνες πολιτικοί έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας.

«Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας»

Με απύθμενο θράσος, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι δεν κρατάει μούτρα στον Ερντογάν… ο Τσαβούσογλου απειλεί και επιτίθεται: «Η Ελλάδα συνεχίζει να στρατιωτικοποιεί τα νησιά. Εμείς έχουμε στείλει δυο επιστολές με τις θέσεις μας στα Ηνωμένα Έθνη. Σε περίπτωση που η Ελλάδα συνεχίσει τις παραβιάσεις σε νησιά με αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς, τότε θα συζητηθεί η κυριαρχία τους. Επειδή δεν μπορούν να απαντήσουν νομικά, γίνονται νευρικοί, δίνουν βλακώδεις απαντήσεις, κάνουν δημαγωγία. Λένε πως η Τουρκία θέλει να πάρει τα νησιά μας, οι Έλληνες πολιτικοί έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας. Δεν βγαίνω κάθε μέρα για να κάνω επιθέσεις στην Ελλάδα. Ο λαός μας δεν έχει τέτοιες προσδοκίες. Αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, θα συζητηθεί η κυριαρχία των νησιών».

«Είναι πολύ καλοί στο να κλαίνε»

«Δεν προκαλεί έκπληξη η στάση της Ελλάδας μετά τη συνάντηση του Προέδρου μας με τον Μητσοτάκη. Υπάρχουν θέματα που δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με την Ελλάδα εδώ και χρόνια. Η Ελλάδα παραβίασε το καθεστώς των νησιών που τους δόθηκε με τον όρο να μην είναι οπλισμένοι και το μεταφέραμε στον ΟΗΕ» πρόσθεσε ο Τσαβούσογλου και σχολίασε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια λέγοντας: «Έχουν μεγάλη επιτυχία στο κλάμα»!

Σύμφωνα με την YeniSafak, ο Τσαβούσογλου δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι πολύ καλοί στο να κλαίνε ακόμα και στην πιο άδικη κατάσταση. Έρχονται και σε αγκαλιάζουν, όταν όμως γυρίζουν την πλάτη, μίσος, μίσος, ψέματα, συκοφαντίες. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές που αρμόζουν στους πολιτικούς. Αν η Ελλάδα απαντήσει αντρίκια στις επιστολές που γράψαμε και δεν τερματίσει τις παραβιάσεις της, έχουμε ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την κυριαρχία των νησιών».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This