Ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη προς Τουρκία: «Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος, το ηθικό μας είναι ακμαιότατο»

Must Read

Στον Έβρο κατέφθασε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την έκρηξη της προσέλευσης των μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μετέβη στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια σε Φερρές και Κήπους του Έβρου προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης της προσπάθειες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για την προάσπιση των συνόρων της χώρας από την εισβολή των εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών.

Ο Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες που τον συνάντησαν στο δρόμο, με τους οποίους και συνομίλησε για τα τρέχοντα ζητήματα του μεταναστευτικού προβλήματος που απασχολεί όλη τη χώρα.

https://vimeo.com/395152780

Ο ίδιος ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως «το ηθικό είναι ακμαιότατο, κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, καθώς είναι εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κάνεις παράνομα. Τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης».

Εν συνεχεία, ευχαρίστησε τόσο τις ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαφυλάξουν την ακεραιότητα των συνόρων, όσο και τους κατοίκους των περιοχών που «βάζουν πάντα πλάτη».

Δείτε επίσης: Μετανάστες έκαναν πλιάτσικο στο Σουφλί – Η προπαγάνδα για τους «κακούς» Έλληνες συνεχίζεται (video)

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην ελληνοτουρκική παραμεθόριο στον Έβρο, ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αλλά και τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, προκειμένου να πετάξουν με ελικόπτερο πάνω από τα χερσαία σύνορα και να ενημερωθούν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ αργότερα θα προχωρήσουν σε κοινές δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης.

https://vimeo.com/395152449

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This