Τούρκος «γαλονάς»: Οι Έλληνες κάνουν τους νταήδες σε γυναικόπαιδα… Εμείς θα είχαμε φτάσει στη Θεσσαλονίκη! (video)

Must Read

Μετά το Βατερλό στη Συρία ο παρανοϊκός Ερντογάν αποφάσισε να «ρίξει στη μάχη» ενάντια στον πλανήτη ολόκληρο, την παραπληροφόρηση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και «μισθοφόρους» δουλέμπορους, δημοσιογράφους αλλά και ψευτοκατατρεγμένους μετανάστες έτοιμους για όλα με ένα καλό… τίμημα!

Τόσο τα βίντεο όσο και οι δηλώσεις έκαναν τον γύρο του κόσμου, όμως δεν έπεισαν κανέναν… Και αυτό διότι αφενός είναι γνωστές οι μέθοδοι του σουλτάνου και αφετέρου τα ψέματα είναι τόσο εξόφθαλμα που γύρισαν πάλι εναντίον του!

Και αυτό διότι οι κατασκευασμένες κατηγορίες -περί βίας εναντίον των μεταναστών από την πλευρά των Ελλήνων στρατιωτών-, τόσο του ίδιου όσο και της «αυλής» του, δεν ταιριάζει με το γεγονός ότι μετανάστες -κάθε άλλο παρά Σύριοι-, είναι εξοπλισμένοι με βόμβες κρότου-λάμψης, καπνογόνα, όπλα και κόφτες για συρματοπλέγματα τη στιγμή που μετακινούνται με «πολυτελή» μεταφορικά προς τα ελληνικά σύνορα, μισθωμένα από το ίδιο το Τουρκικό κράτος!

Στον «πόλεμο» της ακραίας πρόκλησης, Τούρκος υψηλόβαθμος στρατιωτικός από το στενό περιβάλλον του Χουλουσί Ακάρ -σε μία προσπάθεια να ξορκίσει τις κατηγορίες, ότι οι ίδιοι έχουν εξοπλίσει και υποστηρίξει την «επίθεση» των μεταναστών εναντίον της Ελλάδας- δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι:

«Οι Έλληνες κάνουν τους νταήδες γιατί έχουν απέναντί τους γυναικόπαιδα. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τις ενέργειες των ανθρώπων που θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη! Αν η Ελλάδα μας είχε απέναντί της, σε ένα 24ωρο θα είχαμε φτάσει στην Θεσσαλονίκη».

Παρ’ όλα αυτά, βίντεο που δείχνει κατοίκους του Έβρου να ταΐζουν με γάλα το παιδί ενός μετανάστη, διαψεύδει πανηγυρικά τουυς ισχυρισμούς των Τούρκων.

Δείτε επίσης: Νέο… σόου από ψεύδη του Ερντογάν: «Η Ελλάδα βυθίζει βάρκες με πρόσφυγες και σκοτώνει με σφαίρες» – Διαψεύδει ο Πέτσας (video)

Η γελοία και ακραία αυτή δήλωση έρχεται μία μέρα μετά την επίσκεψη της ηγεσίας της Ευρώπης στις Καστανιές και λίγα 24ωρα πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν στην οποία ο Τούρκος ηγέτης ποντάρει πολύ μια και κατάφερε να στρέψει όλον τον πολιτισμένο κόσμο εναντίον του…

Νωρίτερα σήμερα, συνεχίζοντας την άθλια προπαγάνδα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για τραυματίες μετανάστες από ελληνικά πυρά κάτι που διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορηματικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This