5-8-2020

Δύο συλλήψεις και 1.646 αποτροπές το τελευταίο 24ωρο στον Έβρο – Συγκλονιστικά βίντεο από τις απόπειρες εισβολής (video)

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας στον Έβρο, ενώ απέτρεψαν την παράνομη είσοδο στη χώρα σε 1.646 περιπτώσεις. Οι συλληφθέντες είναι υπήκοοι Αιγύπτου και Μαρόκου.

Το evros-news.gr παρουσιάζει από χθες τρία αποκαλυπτικά video, που προέρχονται από την τουρκική πλευρά και δείχνουν ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο δρουν οι Τούρκοι αστυνομικοί, σε άριστη συνεργασία με τους μετανάστες, προκειμένου να «σπάσουν» τον φράχτη και να εισβάλλουν μαζικά στον Έβρο και τη χώρα μας.

Απόπειρα εισβολής στην Ελλάδα

Ένα ακόμη video ΣΟΚ από την χθεσινή ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ στην Ελλάδα από τους "μετανάστες" με τη βοήθεια της Τουρκίας.❗❗Illegal immigrants trying to bring down the fence and invade greece using steel wire and hook which were given by the Turkish police. ❗❗#ΕΒΡΟΣ #Καστανιες

Gepostet von Kastanies Evrou am Sonntag, 8. März 2020

Δείτε επίσης: Οι Έλληνες «απάντησαν» με ΕΚΑΜίτες στους Τούρκους κομάντος που έστειλε ο Ερντογάν στον Έβρο

Το βρώμικο σχέδιο

Ένα video με το πως δρουν οι Τούρκοι και "μετανάστες". Αντιπερισπασμό με δακρυγόνα οι αστυνομικοί, τραβάνε τον φράχτη οι άλλοι.❗❗ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ❗❗"Immigrants" backed by Turkish police are trying to break the fence and illegally enter to Europe.

Gepostet von Kastanies Evrou am Sonntag, 8. März 2020

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικές μαρτυρίες κατοίκων Έβρου: «Γίνεται κανονική επίθεση από τους μετανάστες»

Φυλάκιο Καστανεών

Video από την χθεσινή νύχτα στο φυλακιο των Καστανεων."Μεταναστες" προσπαθούσαν να κόψουν τον φράχτη, ενώ η Τουρκικη αστυνομία έριχνε δακρυγόνα και καπνογονα στην Ελληνική πλευρά για να μειώσει την ορατότητα.Όλες οι προσπάθειες εισβολής, απετραπησαν επιτυχώς! #Καστανιες #Kastanies #ΕΒΡΟΣ

Gepostet von Kastanies Evrou am Sonntag, 8. März 2020

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ