Οι Έλληνες «απάντησαν» με ΕΚΑΜίτες στους Τούρκους κομάντος που έστειλε ο Ερντογάν στον Έβρο

Must Read

Δυναμική απάντηση δίνει η Ελλάδα στην επίδειξη δύναμης που αποπειράθηκε να κάνει η Τουρκία με τους 1.000 Τούρκους κομάντος, που ήδη εγκαθίστανται σε περιοχές γύρω από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να αποστείλει στην περιοχή νέες ομάδες των ΕΚΑΜ ως «απάντηση» στην αποστολή από πλευράς του καθεστώτος Ερντογάν 1.000 ανδρών των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας, προκειμένου να «μπλοκάρουν» την οπισθοχώρηση των προσφύγων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η αποστολή 1.000 ειδικά εκπαιδευμένων Τούρκων αστυνομικών και στρατιωτικών στα σύνορα, με την Ελλάδα παράλληλα να συγκεντρώνει και τις δικές της δυνάμεις.

Θέλει να αποτρέψει την επαναπροώθηση

Η μεγάλη αυτή τουρκική ομάδα φτάνει στην Αδριανούπολη μετά τα αισχρά ψεύδη και τις προπαγάνδες των Τούρκων, και υποτίθεται έχει ως μοναδικό στόχο να αποτρέψει την επαναπροώθηση των μεταναστών από την Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Ο Toύρκος υπουργός εσωτερικών απειλεί: «Θα σας στείλουμε 3,5 εκατ. πρόσφυγες»

Οι Τούρκοι κομάντος που στρατοπεδεύουν σε απόσταση αναπνοής από τα ελληνικά σύνορα δεν είναι τυχαίοι. Πρόκειται για μία από τις πιο σκληρές ομάδες των Τούρκων, τη διαβόητη Polis Ozel Heraka, η οποία ακόμα και στην Τουρκία προκαλεί αντιδράσεις, μια και θεωρείται ότι έχει στους κόλπους της ακροδεξιά στοιχεία των Γκρίζων Λύκων.

Είναι ειδικοί μάλιστα στην πρόκληση θερμών επεισοδίων και σε προβοκατόρικες ενέργειες, και η παρουσία τους εκεί δημιουργεί ανησυχία στην αντίπερα όχθη του Έβρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This