Οι ελίτ προδίδοντας φέρνουν την Άλωση

Must Read

Στις 29 Μαΐου 1453, όπως είπε ο Πρωθυπουργός μας για τα γεγονότα του Έβρου, παρατηρήθηκε μια ξαφνική αύξηση της «πίεσης από τις μεταναστευτικές ροές».

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Χαριτωμένο, ε; Ορδές εξισλαμισμένων Ελλήνων και άλλων λαών της Μικράς Ασίας επέδραμαν στα τείχη της Πόλης, η οποία έπεσε, ύστερα από μια μακρά περίοδο παρακμής της Αυτοκρατορίας. Χιλιάδες σφάχτηκαν, ακόμη περισσότεροι κάτοικοι πουλήθηκαν σκλάβοι. Πάκα ολόκληρα στα οθωμανικά αρχεία τα συμφωνητικά, όπου οι έμποροι σκλάβων αγόραζαν τους δυστυχείς Χριστιανούς από τους πολεμιστές του Μωάμεθ, που τους πωλούσαν ως λάφυρα. Όσοι Έλληνες επέζησαν άντεξαν μέχρι την επόμενη φάση Γενοκτονίας, που με τα Αμελέ Ταμπουρού, το Βαρλίκ, τον ειδικό φόρο, τα Σεπτεμβριανά, όταν ο κατευθυνόμενος όχλος λεηλάτησε, βίασε και σκότωσε Έλληνες, και τις απελάσεις που ακολούθησαν, έμειναν πια μερικές εκατοντάδες, γέροντες κυρίως, και ένα Πατριαρχείο όμηρο του κράτους-συμμορία.

Βασικό ρόλο στην παρακμή και την πτώση της Βυζαντινής Μικράς Ασίας και της Κωνσταντινούπολης έπαιξε ο προδοτικός ρόλος των Δυνατών, της ελίτ της εποχής, που για να διασφαλίσει τις γαιοκτησίες της πρόδωσε την Ορθοδοξία, τον λαό και τον Βασιλέα. Έτσι άλλες περιοχές έπεφταν με πόλεμο και στους επιζώντες ετίθετο το δίλημμα του προσηλυτισμού στο Ισλάμ ή της σφαγής, άλλες όμως οδηγούνταν στον εξισλαμισμό από τους ίδιους τους τοπάρχες φεουδάρχες, παρασύροντας μαζί μεγάλο μέρος των εξαρτημένων από αυτούς ακτημόνων.

Έτσι εξασφάλιζαν τη γη και τα προνόμιά τους, απαλλαγή από τον κεφαλικό φόρο και το παιδομάζωμα και είχαν μόνο την υποχρέωση στρατιωτικής υπηρεσίας στον νέο αφέντη τους. Γι’ αυτό οι Τούρκοι μάς μοιάζουν συχνά στη φάτσα. Γιατί είναι ο κακός μας εαυτός, απόγονοι βιαίως ή με προδοσία εξισλαμισθέντων. Τέτοιος είναι και ο Ερντογάν, από την Ποταμιά της Ριζούντας, καταγόμενος όπως του είπε ο πατέρας του από τη γενιά του εξαποδώ, δηλαδή από Χριστιανούς Ελληνες. Γι’ αυτό μας μισεί τόσο. Ο Τουρκισμός είναι ο μπαμπάς του Ναζισμού. Ο Μουσταφά Κεμάλ τον εκσυγχρόνισε σε κρατικές δομές, αλλά δεν νόθευσε ποτέ τον ληστρικό γενοκτόνο χαρακτήρα του. Αντίθετα, το έκανε ιδεολογία και ενέπνευσε τον ιταλικό Φασισμό και τον γερμανικό Ναζισμό.

Ο Falih Rifki Atay ήταν Τούρκος συγγραφέας και δημοσιογράφος, στενά συνδεδεμένος με τον Κεμάλ Ατατούρκ και τους επιγόνους του. Τα απομνημονεύματά του, με τίτλο Cankaya, δημοσιεύτηκαν το 1961. Cankaya λέγεται ο λόφος στην Άγκυρα, όπου χτίστηκε το Προεδρικό Μέγαρο του Κεμάλ. Αν γνωρίζετε τη γλώσσα των γενοκτόνων και πλιατσικολόγων επιγόνων του Ερτογρούλ ή τη γνωρίζει κάποιος δικός σας, μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο σε φωτοτυπικό ανάτυπο από επτά διαφορετικές ιστοσελίδες, τόσες βρήκα. Στη σελίδα 319 ο Atay αναφέρει:

«Στα πεντηκοστά του γενέθλια επισκεφθήκαμε τον Χίτλερ με μια τουρκική αντιπροσωπεία. Ο Χίτλερ, κατεχόμενος από τη μανιακή υπερηφάνεια του, είπε: ο Μουσταφά Κεμάλ (…) ο Mussolini ήταν ο πρώτος του μαθητής κι εγώ [ο Χίτλερ] είμαι ο δεύτερος μαθητής του». Αυτά είπε ο ίδιος ο Αδόλφος στον Atay και τα άλλα μεμέτια τον Απρίλιο του 1939. Την προηγούμενη χρονιά είχε ήδη καταπιεί την Αυστρία και την Τσεχοσλοβακία χωρίς ντουφεκιά.
Οι περισσότεροι μπορείτε να διαβάσετε το σπουδαίο βιβλίο του Stefan Ihrig «ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΝΑΖΙ – Δάσκαλος και μαθητές στην εφαρμογή του ολοκληρωτισμού», εκδόσεις Παπαδόπουλος. Στη σελίδα 189 αναφέρει:

«Επίσης, ο Χίτλερ συνέχισε να εκφράζει ανοιχτά τον θαυμασμό του. Παραδείγματος χάρη, το 1938, την ημέρα των γενεθλίων σε συνάντηση με αντιπροσωπεία Τούρκων πολιτικών και δημοσιογράφων επαναβεβαίωσε τον πρωταρχικό και ουσιώδη ρόλο που είχε παίξει ο Ατατούρκ για τον ίδιο και με αυτό τον τρόπο επισήμανε ποια ήταν η ουσία των περισσότερων ακροδεξιών και ναζιστικών ερμηνειών του Ατατούρκ στη Γερμανία του Μεσοπολέμου: “Ο Ατατούρκ ήταν ο πρώτος που έδειξε ότι είναι δυνατή η κινητοποίηση και αναγέννηση των πόρων που μια χώρα έχει απολέσει. Από αυτή την άποψη, ο Ατατούρκ ήταν δάσκαλος, ο Μουσολίνι ήταν ο πρώτος μαθητής του και εγώ ο δεύτερος”».

Το «ποιος θυμάται σήμερα τους Αρμενίους» του Χίτλερ και στη συνέχεια το Ολοκαύτωμα των Εβραίων είναι απόδειξη πως το μάθημα του «δασκάλου» έπιασε αιματηρό τόπο. Κάθε Ελληνας πρέπει να διαβάσει το βιβλίο του Ihrig. Θα κατανοήσετε καλύτερα τις διαχρονικές στενές σχέσεις Γερμανίας – Τουρκίας, το σφιχταγκάλιασμα Τούρκων και Γερμανών Γενοκτόνων και τις ιστορικές και πολιτικές ρίζες του φιλοτουρκισμού των Γερμανών και της ελίτ τους.

Όποιοι κάνουν διακρίσεις μεταξύ κεμαλικών και ερντογανικών είναι αφελείς. Τα πορτρέτα και η λατρεία του Κεμάλ είναι αλώβητα στο κράτος-συμμορία και ο Ερντογάν πιο επικίνδυνος, διότι είναι -το απέδειξε- πιο επιθετικός και πιο αδίστακτος, με βάση το ληστρικό τουρκικό Ισλάμ.

Η Γενοκτόνος Τουρκία, με παλλαϊκή συμμετοχή των πολιτών της στο έγκλημα κατά Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων είναι λοιπόν μια χιτλερική Γερμανία, που δεν ηττήθηκε ακόμη. Όποιοι διαφωνούν είναι ανιστόρητοι ηλίθιοι ή προδότες. Δεν κάνεις συμφωνίες με τα SS και κανίβαλους ληστές, που ακόμη και τώρα σε απειλούν, παραβιάζουν την εθνική σου κυριαρχία και κάθε τόσο απειλούν με πόλεμο. Αγωνίζεσαι μέχρι να παγώσει η Κόλαση. Χρέος κάθε ελεύθερου και πολιτισμένου ανθρώπου, διπλό καθήκον κάθε Ελληνα, να είναι μαχητικά εχθρός αυτού του κράτους-συμμορία, ως την ώρα της διάλυσης και της Συγγνώμης. Ως την ώρα που ο Τούρκος Πρόεδρος θα γονατίσει στο Μνημείο της Γενοκτονίας των Χριστιανών στην Άγκυρα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στο Ερεβάν και πει «σας παρακαλούμε, συγχωρέστε μας», επανορθώνοντας εμπράκτως.

Ο Ερντογάν, διαβάζω, θέλει να διαβάσει ισλαμική προσευχή στον βεβηλωμένο ναό της Αγίας Σοφίας. Στο κέντρο του δυτικού ημιθολίου υπάρχει μια τοιχογραφία του 9ου αιώνα που αποκαλύφθηκε το 1894. Είναι η Παναγία Βρεφοκρατούσα.

Όταν αυτός ο απόγονος εξωμοτών θα έχει γίνει σκόνη, η μισή Τουρκία Ανεξάρτητο Κουρδιστάν, το Αραράτ Αρμενικό και εμείς ξανά περήφανο Έθνος, θα είναι ακόμη εκεί κρατώντας γαλήνια τον Γιο της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και το μπάχαλο με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα

Τα τρία πέναλτι που έπιασε ο... Μέγας Κωνσταντίνος Τζολάκης στην Κωνσταντινούπουλη στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ μπορεί να δίνουν...

More Articles Like This