Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Εθνοφυλακή και στις πόλεις

Δημοσίευση:

Η όξυνση της τουρκικής επιθετικότητας και τα γεγονότα με τις λεηλασίες, τους εμπρησμούς και τους φόνους πολιτών και αστυνομικών στις ΗΠΑ εγείρουν ένα σοβαρό ζήτημα ασφαλείας όχι μόνο για τα σύνορα και την ύπαιθρο, αλλά και για τα μεγάλα αστικά κέντρα.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Πάντα παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στην Εθνική Άμυνα και ειδικά στον Στρατό, στον οποίο ανήκω και υπηρέτησα. Τα τελευταία, λοιπόν, χρόνια έχει γίνει αρκετή δουλειά με την Εφεδρεία, και κυρίως με την Εθνοφυλακή, δουλειά που οφείλουμε να πιστώσουμε σε μεγάλο βαθμό στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εθνοφυλακής, Ταξίαρχο (ΠΖ) Κίμωνα Κωστή. Είναι πάντα καλό να αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις, και φέρνει αποτελέσματα. Η σημαντική συνδρομή των Εθνοφυλάκων και στην κρίση του Εβρου έχει πλέον καταγραφεί. Ανθρωποι που ζουν εκεί όπου θα πολεμήσουν κυριολεκτικά υπέρ βωμών και εστιών είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Ξέρουν κάθε πιθαμή του εδάφους σαν την παλάμη τους και έχουν πολλούς παραπάνω λόγους να είναι ανυποχώρητοι.

Υπάρχει, όμως, ένα τεράστιο κενό, το οποίο μπορεί να συμπληρωθεί με γενναία πολιτική απόφαση, αδιαφορώντας για την «πολιτική ορθότητα» και επικεντρώνοντας στην ουσία της πραγματικότητας. Δεν υπάρχουν οργανωμένα Τάγματα Εθνοφυλακής στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στις άλλες μεγάλες πόλεις. Τα κατευθυνόμενα από το περιθώριο γεγονότα του 2008 θα έπρεπε να μας έχουν διδάξει κάτι, όταν η Αστυνομία είχε φτάσει στα όριά της λόγω της παθητικής – αμυντικής στάσης τής τότε ηγεσίας. Τα πράγματα είχαν φτάσει σε οριακό σημείο, που αν ξεπερνιόταν, μόνο ο Στρατός θα μπορούσε να επαναφέρει την τάξη.

Το περιθώριο των λούμπεν μηδενιστών, που οργανώνει και χρησιμοποιεί ως παρακράτος η Αριστερά, δεν είναι βέβαια ο μεγάλος κίνδυνος. Μια ελάχιστη μειοψηφία είναι, η οποία μόλις η Αστυνομία αφέθηκε ελεύθερη να εφαρμόσει αυστηρά τον Νόμο έκατσε κότα και έκανε από ένα δίκροκο κλούβιο αβγό.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Στρατηγική στρουθοκαμήλου...

Το μεγάλο ζητούμενο είναι πλέον η ύπαρξη στις πόλεις, και όχι μόνο, μεγάλου αριθμού παράνομων αλλοδαπών, με συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μη αφομοιώσιμων, εχθρικών προς τους νόμους και τις αξίες μας, οι οποίοι όμως έχουν βρεθεί εδώ έχοντας πρώτα συναλλαγές αλλά και θρησκευτικούς – ιδεολογικούς δεσμούς με το κράτος-συμμορία του Ερντογάν. Στην περίπτωση μιας ελληνοτουρκικής σύγκρουσης δεν μπορεί να αποκλειστεί οι υπηρεσίες των Τούρκων με τα εδώ όργανά τους να αποπειραθούν να προκαλέσουν χάος, χρησιμοποιώντας ως «πυροκροτητές» τους εδώ προβοκάτορές τους, οι οποίοι θα προσπαθούσαν να σπείρουν το χάος μέσα στον αστικό ιστό.

Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα βίντεο από τα βίαια και κατευθυνόμενα από την αμερικανική Αριστερά γεγονότα στις ΗΠΑ. Καταρχάς, οι μαύροι πλιατσικολόγοι και η τρομοκρατική αλητεία των Antifa τελούν αλλεπάλληλα ρατσιστικά εγκλήματα, αφού επιτίθενται σε λευκούς, ακόμη και σε ανάπηρες ηλικιωμένες, ή σε περαστικούς μόνο και μόνο γιατί είναι… λευκοί. Όταν ένας λευκός επιτεθεί σε έναν μαύρο μόνο για το χρώμα του δέρματός του είναι Κου Κλουξ Κλαν. Όταν ένας μαύρος επιτεθεί σε έναν λευκό για τον ίδιο λόγο, αφού ως κλεφτοκοτάς έχει ψειρίσει από στερεοφωνικά και ρολόγια μέχρι κάλτσες και σώβρακα, είναι «εξεγερμένος αγωνιστής». Αυτά, όμως, τα κλεφτρόνια ψευτοαγωνιστές μόλις βρέθηκαν απέναντι σε ένοπλους πολίτες έβαλαν τα ρόπαλά τους εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος και σαν φρόνιμα αγοράκια καθολικής χορωδίας έγιναν ειρηνικοί διαδηλωτές, διότι δεν πουλάς μαγκιές σε κάποιον που στέκεται απέναντί σου με ένα ημιαυτόματο πολεμικό τυφέκιο και πίσω του έχει την οικογένειά του, το σπίτι του, την περιουσία του. Ολόκληρες επιχειρήσεις, γειτονιές και συνοικίες έμειναν αλώβητες διότι οι πολίτες βρέθηκαν πάνοπλοι απέναντι στις ορδές των πλιατσικολόγων, που εφαρμόζουν τον «νόμο του Λιντς» σε λευκούς και σε οποιονδήποτε τους αρνείται το ανύπαρκτο δικαίωμα στη ληστρική αρπαγή.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Νέοι συσχετισμοί Ελλάδας - Αιγύπτου

Όταν είχαν απέναντί τους ανήμπορες γυναίκες, ηλικιωμένους, έναν νέο άνθρωπο, που έκανε την αποκοτιά να απευθυνθεί στη λογική και την ανθρωπιά τους, συμπεριφέρθηκαν όπως συμπεριφέρονται οι δειλοί παλιάνθρωποι και κακοποιοί απέναντι στα ανήμπορα θύματα τους. Όταν όμως είδαν απέναντί τους τη μαυρίλα της κάννης και αποφασισμένους πολίτες, τα πόδια φτάσανε στον σβέρκο.

Είναι λοιπόν προνοητική ανάγκη να συγκροτηθούν Τάγματα Εθνοφυλακής στις πόλεις, που θα έχουν τον οπλισμό τους στο σπίτι τους, με συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας και προσωπικό προφίλ εκάστου, με καθήκοντα, πλην της φύλαξης σημαντικών στόχων για την Άμυνα, την Οικονομία και τον Πολιτισμό, τη διασφάλιση της απόλυτης τάξης και της κοινωνικής ειρήνης και την αντιμετώπιση οποιασδήποτε απόπειρας ταραχών στο πλευρό της Αστυνομίας. Η συγκρότησή τους, η τακτική άσκησή τους υπό τη Διοίκηση τόσων άξιων στελεχών είναι χαμηλού κόστους, αλλά υψηλής αποτελεσματικότητας και μόνον η παρουσία τους, όταν χρειαστεί, στον δρόμο. Βασική προϋπόθεση, τόσο στην περίπτωσή τους, όπως και για τη δράση της Αστυνομίας, η αλλαγή των κανόνων εμπλοκής, που τώρα λειτουργούν μονόπαντα υπέρ των κακοποιών.

Ο λαός είναι ο ιδιοκτήτης του τόπου, εμπιστευτείτε του τα όπλα για να φυλάξει αυτό που του ανήκει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περί της ελευθερίας του Τύπου

Επειδή κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε τι μας λένε οι ξένες εφημερίδες και οι μη...

Μακρυγιάννη

Από αυτή εδώ τη γωνιά της «δημοκρατίας», που κατά τους πούρους μητσοτακικούς (προσοχή, όχι...

Σεισμός, σεισμός, σοσιαλισμός!

Οι σεισμολόγοι μοιάζουν με τους σοσιαλιστές: Η εμφάνισή τους σε ενημερωτικό μέσο δεν γίνεται...

Θεματοφύλακες του Ελληνισμού

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης φιλοξενείται για λίγες ημέρες ένα πολύ σημαντικό έκθεμα. Πρόκειται για...

Λύτρωση των γιατρών

Η απόφαση του ΣτΕ καθόσον αφορά τους υγειονομικούς συνιστά έναν ισχυρό κόλαφο διά το...

Νέοι συσχετισμοί Ελλάδας – Αιγύπτου

Η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε, απολύτως, με την προ δεκαημέρου συνάντηση των προέδρων της Αιγύπτου και...

Στρατηγική στρουθοκαμήλου…

Πολύ περίεργος λαός είμαστε στ’ αλήθεια εμείς οι Έλληνες. Ενδιαφερόμαστε για τη δημοκρατία σε...

Φιλανθρωπία, όχι επίδειξη!

Προσευχόμαστε και βοηθούμε τον πλησίον μας όχι για να μας δείξουν τα κανάλια και...

Άσε μας, κ. Τσίπρα

Αν ήσουν συνοικιακός παντοπώλης και αγνοούσες τα τεκταινόμενα, να το καταλάβαινα. Αν ήσουν μοναχός...

Η ορθοπολιτική νεύρωση

Το μονομελές επιστημονικό επιτελείο της στήλης αποφάνθηκε: Αντίδοτο στην πολιτική ορθότητα είναι η αλήθεια...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαριέτα Φουρεράι: Είδαμε για πρώτη φορά την μητέρα της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης...

Έτσι έκλεψαν την 21χρονη Έμμα ενώ ήταν αιμόφυρτη στον δρόμο

Με αυτά τα χρήματα θα έβγαζε τα έξοδα του μήνα και θα πλήρωνε την κλινική ζώων όπου νοσηλευόταν ο σκύλος της

Εύβοια: Κατέρρευσαν σκάλες σε σπίτια, μετά τα βραδινά Ρίχτερ

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται η κοινότητα Ζαράκων στη Νότια...

H Μαρτίνου απέλυσε από την «Κιβωτό» τον Πασχάλη, τον Ιρακινό και άλλους 3 συνεργάτες του πατρός Αντωνίου

Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 5 άτομα από τις δομές - Τι είχαν καταγγείλει τα παιδιά

«Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε “κοτέτσι” και κρυώνει»

Την ώρα που οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μακρυγιάννη