19-9-2020

Ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων ΙΙ

Την απορία γιατί το κράτος κάνει τα στραβά μάτια στους αλλοδαπούς και διώκει απηνώς τους Ελληνες απαντά η λογική

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Δεν μας θέλουν, βρε αδελφέ! Δεν μας γουστάρουν. Σιχαίνονται εμάς τους ίδιους, την Ιστορία μας, τις αντιλήψεις μας, τα ήθη, τη γλώσσα, τα έθιμα, τη θρησκεία, όλα! Πώς να το πουν πιο ξεκάθαρα; Μόνο τα λεφτά μας απαιτούν (μέσω της φορολογίας) και την ψήφο μας – μέχρι να αντικατασταθούμε πλήρως από τους νέους ιδιοκτήτες της χώρας. Γι’ αυτό το κράτος μεριμνά για τη δωρεάν σίτιση και στέγαση των μουσαφιραίων και γι’ αυτούς κάνει τα στραβά μάτια όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα ένεκα κορoνοϊού, ενώ για τους Eλληνες που τόλμησαν να παρτάρουν στη Μύκονο μόνο κρεμάλες δεν έχουν στήσει ακόμα.

Διαβάζουμε στο newsbreak.gr: «Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο newsbreak.gr, στην οδό Λιοσίων και συγκεκριμένα στο νούμερο 140-142, δίπλα στη στάση Αγίου Μελετίου, κάθε πρωί μετανάστες και πρόσφυγες συνωστίζονται με αποτέλεσμα κάθε έννοια προστασίας και ασφάλειας πάει περίπατο! […] Εκατοντάδες αλλοδαποί χωρίς μάσκες ή αποστάσεις ασφαλείας παραμένουν για αρκετή ώρα και στη συνέχεια διασκορπίζονται με αποτέλεσμα να μεταφέρουν τον ιό σε περίπτωση που από κάπου τον έχουν κολλήσει».

Επίσης, στο ίδιο άρθρο γίνεται μνεία για… φροντιστήριο για «πρόσφυγες» που έχει στήσει ΜΚΟ: «Το δεύτερο περιστατικό είναι ότι σε βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook η ΜΚΟ Our House άρχισε ξανά τα δωρεάν φροντιστήρια για πρόσφυγες. […] Μέχρι εδώ όλα καλά! Το εξοργιστικό είναι ότι, ενώ έχουν επιβληθεί μέτρα και κανόνες (με την επιβολή προστίμων σε περίπτωση παραβίασης) σε όλα τα ελληνικά σχολεία, παραλίες, κέντρα διασκέδασης, καταστήματα κ.λπ., στο συγκεκριμένο άτυπο σχολείο φαίνεται ότι δεν κρατούνται αποστάσεις, ούτε φορούν μάσκες οι δάσκαλοι ή οι μαθητές. Και πέρα από επικίνδυνο είναι προκλητικό άνθρωποι οι οποίοι φιλοξενούνται από μία χώρα να μη σέβονται τους νόμους και τους κανόνες.

Η λογική τού «δύο μέτρα και δύο σταθμά» (και δεν είναι η πρώτη φορά) είναι βέβαιο ότι εξοργίζει τους Ελληνες […] Να σταματήσουν κάποιοι να βρίσκονται στο απυρόβλητο, προσβάλλοντας τους νομοταγείς πολίτες και επαγγελματίες που θυσιάζουν την οικονομική τους επιβίωση για το γενικότερο καλό».

Δείτε επίσης: Ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ