Τα λάθη μου

Must Read

Γεννήθηκα λευκός Ευρωπαίος, πράγμα που με κάνει ρατσιστή.

  • Από τον Απόστολο Κρητικόπουλο

Δεν ψηφίζω Αριστερά, γεγονός που με κάνει φασίστα. Είμαι ετεροφυλόφιλος, που σημαίνει ότι είμαι ομοφοβικός. Είμαι έγγαμος με την ίδια γυναίκα 18 έτη, πράγμα που με κάνει βαρετά συμβατικό. Το σπίτι μού ανήκει, το αγόρασα με δικούς μου κόπους και με δάνειο σε τράπεζα που πλήρωνα συνεχώς χωρίς να χάσω ούτε μια δόση, γεγονός που με κάνει πλούσιο ιδιοκτήτη. Όταν γευματίζω μου αρέσει πολύ το κρέας, απολαμβάνω τα ελληνικά σχετικά εδέσματα, όπως τα παϊδάκια, το κοντοσούβλι και το κοκορέτσι, άρα είμαι υποστηρικτής της βάναυσης κακοποίησης ζώων.

Είμαι χριστιανός ορθόδοξος, πράγμα που με κάνει ένα άπιστο σκυλί στα μάτια μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων μουσουλμάνων. Σκέφτομαι, χωρίς να αποδεχτώ όλα όσα μεταδίδει η τηλεόραση, ο Τύπος και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, γεγονός που με κάνει αντιδραστικό. Λατρεύω να βλέπω όμορφες γυναίκες ντυμένες σέξι, πράγμα που με κάνει πορνογράφο και ανώμαλο. Νοιάζομαι καθημερινά για την ελληνική μου ταυτότητα και τη δυτική κουλτούρα μου, που σημαίνει ότι είμαι ξενοφοβικός. Θα ήθελα να ζήσω ασφαλής και να δω τους εγκληματίες στη φυλακή, πράγμα που με κάνει γκεσταπιστή. Οδηγώ ντίζελ αμάξι, γεγονός που με κάνει άνθρωπο χωρίς καμία οικολογική συνείδηση.

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να ανταμειφθούν με βάση την αξία τους και τον κόπο τους, που σημαίνει ότι είμαι ανάλγητος νεοφιλελεύθερος χωρίς καμία αίσθηση κοινωνικής αλληλεγγύης. Μου άρεσαν πολύ τα γράμματα από όταν ήμουν μικρός και μορφώθηκα σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, όπως είχανε όνειρο για εμένα οι γονείς μου που δεν απέκτησαν τόση μόρφωση, άρα είμαι προδότης της εργατικής τάξης των γονιών μου.

Πιστεύω ότι η υπεράσπιση μιας χώρας είναι υπόθεση όλων των πολιτών και θα έδινα τη ζωή μου χωρίς δεύτερη σκέψη αν με καλούσε ο Ελληνικός Στρατός να πολεμήσω ανεξαρτήτως ποιος πολιτικός ηγέτης είναι στην εξουσία εκείνη τη στιγμή, πράγμα που με κάνει μιλιταριστή. Στη 18μηνη θητεία μου στον Στρατό προσπάθησα έντονα και κατάφερα να υπηρετήσω σε ένα από τα πιο σκληρά σώματα του Στρατού, στους αλεξιπτωτιστές στα ΛΟΚ, γεγονός που με κάνει πολεμοχαρή.

Ευχαριστώ, λοιπόν, όλους τους φίλους μου που ακόμα τολμούν να κάνουν παρέα μαζί μου, παρά τα τόσα πολλά λάθη μου!!!

Το παραπάνω κείμενο είναι γαλλικής προέλευσης, «αλιευμένο» από τα κοινωνικά δίκτυα και το μετέτρεψα σχεδόν αυτούσιο για τη δική μου ατομική και εθνική ταυτότητα.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημοψήφισμα για τον νέο Δικαστικό Χάρτη αποφάσισαν οι δικηγόροι

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας αποφάσισε την Τετάρτη την διενέργεια δημοψηφίσματος για τον νέο Δικαστικό Χάρτη, που προωθεί...

More Articles Like This