Αλή Βεράν. Ας εκδικηθούμε

Must Read

Ο Ερντογάν, ως γνήσιος ισλαμοναζί, δεν έχει πρόβλημα με τα τεράστια εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτης*

Η 24η Ιουλίου, η ημέρα που ο Ερντογάν θα διαβάσει την προσευχή στην Αγια-Σοφιά, κηρύσσοντας πανηγυρικά τη μετατροπή της και πάλι σε τζαμί, δεν είναι μια τυχαία ημερομηνία. Είναι η επέτειος της υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάνης, που έβαλε τα θεμέλια της νέας Τουρκίας του Κεμάλ και επικύρωσε και τα αποτελέσματα της δικής μας ήττας στη Μ. Ασία, αποτέλεσμα του Διχασμού. Όποιος παρακολουθεί την πορεία του Ερντογάν θυμάται πώς ξεκίνησε, όπως όλοι οι ισλαμιστές σε σύγκρουση με το βαθύ κεμαλικό κράτος, το οποίο τον έβαλε και φυλακή, όταν ήταν Δήμαρχος της Πόλης. Σε όλη δε την πορεία του δεν θυμάμαι να άκουσα δημόσιες επικλήσεις του στον Κεμάλ, τον οποίον εκθείαζαν όλες οι τουρκικές ηγεσίες από τον θάνατό του έως την άνοδο στην εξουσία αυτού του ισλαμιστή πρωτόγονου Αδόλφου. Οι Τούρκοι, αυτός δηλαδή ο συρφετός από εξισλαμισμένους Ελληνες, όπως ο Ερντογάν, Αρμενίους, Ασσυρίους, Αλβανούς, Σλάβους και άλλους λαούς είναι το μόνο «Εθνος» στον κόσμο που δημιουργήθηκε διά… Νόμου, για την ακρίβεια διά του κεμαλικού Συντάγματος, το οποίο λέει σε άρθρο του πως «όσοι ζουν στην Τουρκία είναι Τούρκοι και μιλούν τουρκικά», δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση αλλά κάπως έτσι. Πάνω σε αυτό στηρίζονταν οι νόμοι που τραβολογούν επί δεκαετίες τους Κούρδους στα Αστυνομικά Τμήματα, στα Δικαστήρια, τις φυλακές και συχνά και στο νεκροτομείο. Αμέτρητες οι περιπτώσεις λιντσαρίσματος, φυλακίσεων, διότι απλώς κάποιοι πολίτες της γείτονος μιλούσαν τη γλώσσα τους ή με οποιοδήποτε τρόπο εκδήλωναν τη μη τουρκική ταυτότητά τους. Διότι, αδέρφια, το μεγάλο φανερό «μυστικό» της Τουρκίας είναι πως η Τουρκία, εκτός από προϊόν Γενοκτονίας και λεηλασίας, εκτός από μήτρα του φασισμού και του ναζισμού διά των μεθόδων μαζικών εγκλημάτων και του Κεμάλ ως δασκάλου του Μουσολίνι και του Χίτλερ, είναι μια πολυεθνική χώρα. Το χαλιφάτο και ύστερα ο Κεμάλ δεν μπορούσαν να τους σφάξουν όλους, διότι στο τέλος θα έμενε… μόνος του. Γενοκτόνησε τους Χριστιανούς και τους υπόλοιπους τους έκανε όλους «Τούρκους» με το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον βούρδουλα του τζιανταρμά, σε μια χώρα όπου όλα είναι κλεμμένα. Από τη γη, τα σπίτια, τα μαγαζιά, τον πλούτο εν γένει και τα μνημεία έως τη μαγειρική. Στη δε Γενοκτονία είχαν μέθοδο. Το πλιάτσικο που τη συνόδευε ήταν οργανωμένο. Ενα μέρος το έπαιρναν οι φονιάδες, τα κατσαπλιάδικα περιτετμημένα SS που σκότωναν Αρμενίους και Ελληνες, αρπάζοντας ό,τι πολύτιμο είχαν, ένα μέρος το έπαιρναν οι τοπικοί κεμαλικοί οπλαρχηγοί και το άλλο έπρεπε να πάει στο δοβλέτι, στο κράτος. Όλα με καθορισμένα ποσοστά. Μετά το 1922, μάλιστα, ακολούθησαν δίκες άπληστων αξιωματούχων που υπεξαίρεσαν πλούτο των θυμάτων από το μερίδιο που έπρεπε να αποδώσουν στο κράτος.

Ο Ερντογάν, απόγονος του εξωμότη Μεμή Μπατάκογλου από την Ποταμιά της Ριζούντας του Πόντου, δεν έχει κανένα πρόβλημα με όλα αυτά, με τη Γενοκτονία των Χριστιανών, τη λεηλασία της περιουσίας τους, τον εξανδραποδισμό των παιδιών τους, όσων δεν σφάχτηκαν. Ο Ερντογάν, ως γνήσιος ισλαμοναζί και φορέας μιας αρχέγονης βαρβαρότητας, δεν έχει πρόβλημα με τα τεράστια εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας που διεξήγαγαν και διεξάγουν οι Τούρκοι, όχι μόνο ως κράτος αλλά και ως λαός, με μαζική συμμετοχή και συνενοχή. Τις ίδιες πρακτικές εφαρμόζουν στους Κούρδους και οι τρομοκράτες «ψυχοπαίδια» του τις ίδιες εφαρμόζουν στους Σύριους Χριστιανούς, Σιίτες, τους Γιαζίντι. Η υποκουλτούρα κακοποιών, όπου το 1974 στην Κύπρο βιάζονταν ομαδικά ογδοντάχρονες γερόντισσες, δωδεκάχρονα κορίτσια μπροστά στους γονείς και τα αδέρφια τους και γυναίκες μπροστά στους συζύγους τους, πριν σφαχτούν σαν αμνοί ή πυροβοληθούν, είναι εδώ, υπάρχει ακόμη ακμαία, ελεεινή, αιμοσταγής και είναι κοινό κτήμα αυτού του λαού, όπου στον 21ο αιώνα εγκρίνει πλειοψηφικά π.χ. τη δολοφονία 16χρονων κοριτσιών από τον πατέρα τους, γιατί απλώς μίλησαν σε άντρα. Το «Ο Αγών μου» του Χίτλερ είναι σταθερά από τα πιο δημοφιλή βιβλία και κάθε πρωί ξυπνούν καταπατητές σε μια κλεμμένη γη, ποτισμένη με το αίμα αθώων. Όλοι οι Τούρκοι είναι ένοχοι, πλην των ελάχιστων που έχουν τη γενναιότητα να καταγγείλουν τη Γενοκτόνο και ληστρική φύση αυτού του Κράτους-Συμμορία.

Ο αρχηγός λοιπόν του Κράτους-Συμμορία, στις 24 Ιουλίου, δεν θα μας προσβάλει απλώς, μαζί με όλη την ορφανή Χριστιανοσύνη, αφού ούτε Πατριάρχη έχουμε, ούτε Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα, ούτε Πάπα οι Καθολικοί, μόνο μικρούς θλιβερούς ανθρώπους. Στην ουσία, ο φονιάς της Αγκυρας θα συνεχίσει με μια εγκληματική κίνηση υψηλού συμβολισμού, την καταγγελία της Συνθήκης της Λωζάνης, όπως κάνει de facto και επιταχυνόμενα πλέον, υλοποιώντας μία προς μία τις απειλές.

Να μην σας εκπλήξει καθόλου εάν ο Ερντογάν την καταγγελία την κάνει και de jure.

Απέναντι σε αυτή τη λυσσασμένη ύαινα δεν υπάρχει ήπια μέθοδος αντιμετώπισης του κινδύνου, με τσάι, συμπάθεια, που να ικανοποιεί τον ντιλετάντικο διεθνισμό των φλώρων της ψευτοελίτ μας ή τον σαλεμένο μισελληνισμό της βαθιάς άρρωστης και διαταραγμένης αριστεράς που βαφτίζει «φασίστες» τους πάντες, την ώρα του πιο μεγάλου κινδύνου εδώ και δεκαετίες.

Ο Ερντογάν θέλει να απαλλαγεί από τον Κεμάλ και την προναζιστική κοσμική φύση του κράτους του. Ονειρεύεται χαλιφάτο από την Ιερουσαλήμ έως τη Γρανάδα. Θέλει να φάει το κεφάλι του και η πολυεθνική χώρα του να διαλυθεί. Ενωμένοι και με συμμαχίες πολλαπλασιαστές ισχύος, τολμηροί και γενναίοι, ας τον βοηθήσουμε να το φάει. Αλή Βεράν. Ας εκδικηθούμε. Ας διεκδικήσουμε.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Δροσιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τους «έστησε» μιάμιση ώρα

Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας έφτασε στη Δροσιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προγραμματισμένη επίσκεψη στον Δήμο Διονύσου όπου θα...

More Articles Like This