Εκποίησις, ευκαιρίες, το παρόν διαλύεται!!

Must Read

Η… επική φωτογραφία, που αποτελεί τη σύνοψη της Μεταπολίτευσης, ελήφθη από τον κ. Δημήτρη Παπακωστόπουλο

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Είναι προφανές ότι όλοι οι κύριοι και άπασες οι κυρίες εντός του μεγαλοπρεπούς κτιρίου του Κοινοβουλίου ενδιαφέρονται, αγχώνονται και θλίβονται για την αλλαγή χρήσης του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας την οποία επέβαλε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν. Από την ώρα που το μάθανε τους έχουν κάτσει όλα τα σούσια που φάγανε κι όλες οι αστακομακαρονάδες που δοκίμασαν εις τας παραθεριστικάς εκστρατείας τους. Τα σουφλέ σοκολάτας τους βγάζουν μια στυφή γεύση, ενώ σε ρεπορτάζ αντικειμενικών ΜΜΕ που χρυσώθηκαν (αξιοκρατικά πάντα) στην καμπάνια του κορονοϊού διαβάσαμε το εξής: στα μπιτσόμπαρα οι εθνοπατρίκιοι κι οι εθνομητριές των Ελλήνων αντί για Ρέμο ετοιμάζονταν να τραγουδήσουν το Τη Υπερμάχω – αλλά, φευ, είχαν ξεχάσει τους… στίχους.

Επίσης, είναι προφανές ότι εντός του Κοινοβουλίου υπάρχουν τηλεοπτικές συσκευές ώστε να παρακολουθούν οι εθνοπατρίκιοι και οι εθνομητριές μας τα τεκταινόμενα στην Τουρκία. Ωστόσο, κανείς εξ αυτών δεν κάνει τον κόπο να πάει προς τα μεγάλα παραθύρια να τ’ ανοίξει για να μπουν ολόφρεσκο καυσαέριο και ο πρωτευουσιάνικος μαΐστρος κι ο αφρικάνικος σιρόκος γιομάτοι με ολόφρεσκια κατουρλίλα (υπόλοιπα εσοδείας Καμίνη και νέες παραλαβές Μπακογιάννη) που κυριαρχεί από τις εσχατιές της Ομόνοιας μέχρι και τα Πατήσια.

Αν ανοίγανε τα παράθυρα, θα θαύμαζαν τους επαίτες ακριβώς απέξω από τον μεγαλειωδώς πολυτελή χώρο εργασίας τους, θα βλέπαν τους αστέγους, οι οποίοι στριμώχνονται πάνω από τη σήτα εξαερισμού του μετρό στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και θα καμάρωναν τους φίλους επιχειρηματίες που ήρθαν από τις εσχατιές της Ανατολής για να επενδύσουν στην πατρίδα μας.

Μεταποίησις μετάλλων. Από τα ρείθρα των πεζοδρομίων και τους σκουπιδοντενεκέδες στο χυτήριο. Αυτές κι αν είναι επενδύσεις. Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την εφαρμογή και τη μεγάλη επιτυχία του «Μεγάλου Περιπάτου» των Αθηνών αποδίδουν καρπούς. Νέες σελίδες δόξης γράφονται από τους ανθρώπους που συστηματικά σώζουν την πατρίδα από τα νύχια των προηγουμένων που την κατέστρεφαν. Με τις υγείες μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαλτιμόρη: Σε 2 – 4 εβδομάδες η έκθεση για τα αίτια του δυστυχήματος – βρέθηκε το «μαύρο κουτί»

Όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε το «μαύρο κουτί» του πλοίου «Dali», που το βράδυ της Δευτέρας έπεσε πάνω στη γέφυρα...

More Articles Like This