Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023

Ο… καμπινές της Αθήνας

Δημοσίευση:

Δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δημόσιο βίο είναι η υπερεκπροσώπηση των ολοκληρωτικών μηδενιστών και ο εκφασισμός, αφού ακόμη και η απλή λεκτική αποτύπωση της μίας ενιαίας και αδιαιρέτου πραγματικότητας προκαλεί σεληνιασμό των «προοδευτικών» SS της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και των ιντελιγκέντσηδων. Κι επειδή γνωρίζετε πόσο διπλωμάτης δεν είμαι, θα γίνω πιο ωμός και από φιλέ ταρτάρ σερβιρισμένο στον Παπαδημούλη, όταν γιορτάζει το Ε9 του.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Οι αλλοδαποί παράνομοι μουσαφιραίοι μάς κατεβάζουν τα βρακιά τους και αφοδεύουν φάτσα κάρτα στην Ομόνοια, στην κεντρικότερη πλατεία του κλεινού άστεως. Συμπολίτης μας βιντεοσκόπησε τα προϊόντα αυτής της εκλεπτυσμένης ένδειξης πολιτισμού δίπλα στις σκάλες του μετρό, απέναντι από το σιντριβάνι και εκείνη τη σιδεριά που παριστάνει το γλυπτό. Μάλιστα συμπεραίνει κανείς από την εικόνα ότι τα πολυπολιτισμικά αδέρφια μας είχαν κάτσει κατά παράταξη ανακούρκουδα, θαύμαζαν το σιντριβάνι και ανακουφίζονταν, ανταλλάσσοντας και γνώμες.

Σε ποιας πολιτισμένης χώρας την κεντρικότερη πλατεία θα γινόταν ανεκτό αυτό; Είδα ότι στα σχόλια των κοινωνικών δικτύων εξ αριστερών έπεσε αφωνία. Ή τους πονάνε τα λαιμά τους ή πάθανε κοκομπλόκο, διότι ακόμη και το πιο ξεφτιλισμένο μισθοφορικό τρολ δεν μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τόσο ελεεινό, χυδαίο και έκφραση «πολιτισμού» μπαμπουίνων.

Εδώ δεν θα μας πουν «φασίστες» και «ρατσιστές» αυτοί που δικαιολογούν βιαστές, παρενδυτικούς κλεπτομανείς και ναρκομανείς ληστές, βανδάλους και ιερόσυλους. Τα σκατά, συγγνώμη αλλά σκατά είναι, είναι ένα συντριπτικό επιχείρημα που κάνει τη «φιλομεταναστευτική» πολιτική, ήτοι το σιγοντάρισμα και την οικονομική εκμετάλλευση από αριστερούς «αλληλέγγυους», αλλοδαπές και εγχώριες δουλεμπορικές ΜΚΟ, αγκαλιά με το ισλαμοφασισταριό του Ερντογάν της χώρας, να μυρίζει σαν βόθρος. Το βούλωσαν και απλά περιμένουν να ξεχαστεί.

Δεν θα ξεχαστεί γιατί γινόταν, γίνεται και θα γίνεται κι αλλού, όσο συνεχίζουμε να ανεχόμαστε όλο αυτό το ψευτοπροοδευτικό φασισταριό και αυτούς που σιγοντάρουν αγκαλιά με το κράτος-συμμορία και διάφορους μαφιόζους διακινητές, τους οποίους υπερασπίζονται με θράσος χιλίων πιθήκων. Όλο το ιστορικό κέντρο, ειδικά τα βράδια, ζέχνει κατουρλίλα και ενίοτε και άλλα πράγματα, σε γωνίες, στοές, όπου τους πιάνει κόψιμο ή ζορίζονται από τις μπίρες. Και το πρόβλημα δεν είναι η αισθητική του χώρου, αλλά οι άνθρωποι που τον κατέλαβαν και τη δημιουργούν.

Δεν έχω πληροφορίες από άλλους. Περνάω κάθε μέρα από εκεί και όχι μόνο μία φορά. Την ημέρα οι Ελληνες είναι ελάχιστοι και περαστικοί και το βράδυ ανύπαρκτοι. Μπούργκες, μαντίλες, αργόσχολοι μαντράχαλοι από την Ασία και την Υποσαχάρια Αφρική. Δεν πρόκειται να αφομοιωθούν, που να ρίξει μαύρο χιόνι. Η πόλη αλώνεται και καταστρέφεται. Μαζί με τα σκουπίδια των γκραφίτι και των συνθημάτων στους τοίχους, μαζί με τα αληθινά σκουπίδια σε δρόμους και πλατείες, έχουμε ολοένα αυξανόμενες ορδές ανθρώπων που μπήκαν παράνομα, που ζουν παράνομα, που δεν έχουν κανέναν απολύτως ιστορικό, εθνικό, θρησκευτικό, ηθικό, πολιτισμικό δεσμό με αυτήν τη χώρα, δεν την πονάνε, δεν την αγαπούν.

Και όταν τα κατεβάζουν και χέζουν στην κεντρικότερη πλατεία της είναι προφανές ότι την περιφρονούν βαθιά και τη μισούν, μαζί με τον λαό της. Διότι αυτή δεν είναι πράξη έλλειψης πολιτισμού. Δεν θα το έκαναν ποτέ στην κεντρικότερη πλατεία στο Καράτσι ή στην Καμπούλ. Μας τρίβουν στα μούτρα την περιφρόνηση και το μίσος τους, αλλά εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το ανεχθούμε. Αντίθετα, πρέπει να υπερασπιστούμε τη χώρα, τους νόμιμους κατοίκους της και τον πολιτισμό της.

Και εξηγούμαι πως αυτή η αθλιότητα, η συντριβή της, δεν είναι καν δουλειά του Κώστα Μπακογιάννη. Δεν μπορεί να τους συλλάβει ούτε να τους απελάσει. Τον μέμφομαι όμως, μια φορά ως πολίτης και δυο φορές ως φίλος, διότι δεν κάνει το προφανές και αυτονόητο καθήκον του: να είναι στην πρωτοπορία απαιτώντας την ανάκτηση της Αθήνας από αυτούς τους εισβολείς, που θα εκδηλώνουν, θυμηθείτε το, όλο και πιο πολύ αυτό το μίσος και την περιφρόνηση. Όσο πληθαίνουν, θα αποθρασύνονται…

Ρωτήστε τις κοπέλες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ τι βλέμματα και σχόλια αντιμετωπίζουν, ειδικά όταν λόγω της ζέστης ντύνονται ελαφρά. Ρωτήστε να σας πουν από ποια μέρη δεν περνούν ούτε ημέρα. Ρωτήστε τους εναπομείναντες κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, της Πατησίων, της Αχαρνών, της Λιοσίων, τους μαγαζάτορες και εργαζομένους γύρω από την Ομόνοια και την Κάνιγγος. Ο δήμαρχος δεν μπορεί να το λύσει, μπορεί όμως να το απαιτήσει και να βοηθήσει. Να αφήσει τα αγαπουλίνια και το «πολυπολιτισμικό ευαγγέλιο» της συλλογικής αυτοκτονίας και να πιάσει το φραγγέλιο. Ούτε μπορεί το μπαλάκι να πάει στους πολίτες, να αναχαράζει το κράτος και να περιμένει ποιος θα απασφαλίσει για να πάει φυλακή για κάτι που είναι δουλειά του κράτους -και μόνον αυτού- να το λύσει.

Δεν υπάρχει πια τρόπος να εξωραϊστεί αυτή η άθλια πραγματικότητα, η μετατροπή του κέντρου της πόλης σε δυσώδες γκέτο παρανόμων, ανοιχτή τουαλέτα, όσο και αν το θέλουν τα φασιστοειδή που διεκπεραιώνουν τις βρομοδουλειές του Σόρος και του ανθελληνικού κάλου που έχουν στον εγκέφαλο, γιατί βγάζουν χρήμα και νομίζουν έτσι πως θα «σκοτώσουν» το Έθνος, θα νικήσουν τον Ελληνα που απέτυχαν να πείσουν και να αλλάξουν.

Τη λύση θα πρέπει να τη δώσει το κράτος και δεν υπάρχει μαλακή και αγαπησιάρικη. Πρέπει να πατήσουν κάλους και να σπάσουν αβγά. Για να ανακτηθεί η πόλη και να παύσει η παραβίαση των δικαιωμάτων των νόμιμων πολιτών και η ρατσιστική σε βάρος των Ελλήνων διάκριση υπέρ παρανόμων, κυρίως ή μάλλον σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνων που αβαντάρει ο Ερντογάν, πρέπει να ληφθούν σκληρά κρατικά μέτρα: σύλληψη και επ’ αόριστον κράτηση σε κλειστά απομονωμένα κέντρα κάθε παράνομου αλλοδαπού ως την απέλασή του ή την παροχή ασύλου με αυστηρά κριτήρια. Κόψιμο όλων των παροχών σε χρήμα και είδος και ποινικοποίηση κάθε συνδρομής σε παράνομους αλλοδαπούς. Δεν είναι «αλληλεγγύη», είναι άμεση συνέργεια σε trafficking. Διαρκής και ανελέητη «σκούπα» της Αστυνομίας.

Για να ξεβρομίσει η πόλη και να ανασχεθεί η εισβολή, το κράτος πρέπει απλά να φροντίσει διά των οργάνων του αυτοί που ήρθαν παράνομα να φύγουν κλοτσηδόν και να μην μπουν άλλοι. Σώματα Ασφαλείας, Στρατός και Δικαιοσύνη να κάνουν τη δουλειά τους. Σε όποιους αρέσει η μυρωδιά αυτή, η μπίχλα και η βρόμα υπονόμου ας χώνουν το άπλυτο κεφάλι τους στην τουαλέτα. Οι υπόλοιποι δεν είμαστε υποχρεωμένοι. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψηφίζοντας για Ίμια και Οτσαλάν

Χθες ήταν η 27η επέτειος από την ημέρα που διαπράχθηκε η μεγάλη προδοσία των...

Γενεές μηδενικής μνήμης

Φοβάμαι ότι, κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς και επίπονης προεκλογικής εκστρατείας, θα έρθουν...

Ουκρανία: Οι όμορφες κυρίες… προοδεύουν

Οι ιδιοφυείς, εκτός από την ικανότητα προσαρμογής, βλέπουν τη μεγάλη εικόνα στα γεγονότα και...

Μείζων πρόκληση η εσωτερική απειλή

Στη Λάρισα με ρώτησαν γιατί επέλεξα να παρουσιάσω το νέο μου βιβλίο εκεί. Απάντησα...

Ίμια: Η χαμένη αξιοπρέπεια

Στις 29 Ιανουαρίου 1996, έπειτα από το «φούντωμα» μιας κρίσης την οποία είχαν προκαλέσει...

Γρίβας, Ολοκαύτωμα και Ελληνοϊσραηλινή Συμμαχία

Προχθές ήταν δύο σημαντικές ημέρες. Στις 27 Ιανουαρίου 1974 στη Λεμεσό έσβησε η καρδιά...

Βουλγαρία: Δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα

Η Ελλάδα με την κατάπτυστη και εξ αντικειμένου προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών διέπραξε ένα...

Είναι πια Δημοκρατία η Ελλάς;

Πρώτη φορά κυβέρνηση κατηγορείται ότι αξιοποιεί τον σκληρό πυρήνα της κρατικής εξουσίας, τις μυστικές...

Γιατί η γερμανική μεσολάβηση είναι πολύ κακή ιδέα

Η σημερινή Γερμανία έχει ήδη ένα αξιοσέβαστο 7%-8% μουσουλμάνων κατοίκων στο πληθυσμιακό της υπόβαθρο...

Ένα θέαμα γκροτέσκο

Σε μία κανονική δημοκρατία, εάν η ΕΥΠ ανήκε στο γραφείο του πρωθυπουργού και ξέσπαγε...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κραυγή αγωνίας από τον Τέρη Χρυσό: «Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ»

Κραυγή απόγνωσης και απελπισίας από τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό...

H άγνωστη «αδερφή» του Νίκου Ξανθόπουλου

Εννιά μέρες συμπληρώνονται σήμερα από το φευγιό του Νίκου...

Ντοκουμέντο-φωτιά για τον αθέατο πόλεμο στο Αιγαίο! Καρέ καρέ η επίθεση των Τούρκων

Τουρκική ακταιωρός στις 5 Ιανουαρίου επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Η ηρωική αντίδραση των λιμενικών.

Oλυμπία Γλύξμπουργκ: Τα χρήματα που ξοδεύει για την εμφάνισή της ζαλίζουν

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ Μίλερ έχουν...

Δείτε την κόρη του σεφ Λευτέρη Λαζάρου, Ηλέκτρα, με την οποία είναι και συνεργάτες

O Λευτέρης Λαζάρου είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους...

«Πιάστηκε» με ναρκωτικά ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου

Την ώρα που βρίσκεται στα άκρα η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Θεοδωρικάκου,...

Σείστηκε η Λάρισα από την παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Πορτοσάλτε

Δεν ήταν επεισόδιο από τα Looney Tunes, αλλά παρουσίαση...

Νεκρός και ο κυβερνήτης του μοιραίου Phantom, Ευστάθιος Τσιτλακίδης

Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του

«Δίνει» την Πισπιρίγκου ο Δασκαλάκης: «Αντί να ψάξει τι έπαθαν τα παιδιά μας, ρωτούσε…»

«Eίπε στον πατέρα μου ''για να μη με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου''» κατέθεσε ο πατέρας των νεκρών κοριτσιών

Δύσκολες ώρες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κρήτη

Πίκρες κερνάνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι συντοπίτες του, οι...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ