Λιποτάκτες σε καιρό ειρήνης

Must Read

Οι πολιτικοί άνδρες που θα έπρεπε να διδάσκουν ήθος και γενναιότητα ανέχονται να υβρίζονται ήρωες και να σπιλώνεται η μνήμη τους.

Στα μνημόσυνα για τους πεσόντες του Ελληνικού Στρατού κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με το προδοτικό ΚΚΕ, τα κόμματα του κατεστημένου έλαμψαν διά της απουσίας τους.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ακόμα μία χρονιά πέρασε, όπου οι εκπρόσωποι του κράτους που διέταξε τα παιδιά της Ελλάδας να πολεμήσουν εναντίον των κομμουνιστών και να θυσιάσουν την αρτιμέλειά τους ή ακόμα και τη ζωή τους την ίδια έλειπαν από τα μνημόσυνα που διοργάνωσαν συγγενείς, ενώσεις απόστρατων αξιωματικών και οργανώσεις που προωθούν τη διατήρηση της εθνικής μνήμης.

Ακόμη μία χρονιά πέρασε, που εκείνοι που θα έπρεπε να διδάσκουν ήθος και γενναιότητα καταδέχονται και ανέχονται να υβρίζονται ήρωες και να σπιλώνεται η μνήμη τους και από εκείνους που έχουν κάνει αποδοχή της προδοτικής κληρονομιάς του ΚΚΕ, αλλά και από τους λιπόψυχους ουραγούς τους, οι οποίοι απολαμβάνουν μεν τα προνόμια που εξασφάλισαν για αυτούς οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί που έπεσαν κατά τη διάρκεια του αντισυμμμοριακού αγώνα, αλλά αποκηρύττουν και δυσφημούν διά της σιωπής τους τις θυσίες των Ελλήνων πολεμιστών.

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» έγραψε χθες για το θέμα: «Οπλίτες και αξιωματικοί, ο ανθός της ελληνικής νεολαίας, θυσιάστηκαν με το χαμόγελο στα χείλη αλλά το κράτος που τους διέταξε να στρατευθούν και καθόρισε πού και πότε έπρεπε να πολεμήσουν, στη συνέχεια, μετά τη νίκη, αντί να αναγνωρίσει την προσφορά και την ανδρεία τους παραδόθηκε αμαχητί στους βιολογικούς ή ιδεολογικούς απογόνους των ανταρτών!

Το έγκλημα της παράδοσης της χώρας στα χέρια των νοσταλγών του σταλινισμού, στους οπαδούς του Μάο Τσε Τουνγκ και τους λάτρεις κάθε μορφής μαρξικής απολυταρχίας δεν είναι ανώνυμο. Την κυρία ευθύνη φέρει η συντηρητική παράταξη, η οποία δεν στάθηκε στο ύψος των πολιτών που τη στηρίζουν. Αντί οι μπροστάρηδές της να συμμετέχουν ολόψυχα στα μνημόσυνα και στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των πεσόντων πολεμιστών του αντισυμμοριακού αγώνα, τα χαρακτηρίζουν και εκείνοι γιορτές μίσους! Τούτη η συμπεριφορά δεν φανερώνει μόνο τη δειλία ορισμένων, αλλά και το αδίστακτο του χαρακτήρα τους∙ μπορούν ακόμη και να σπιλώσουν τη μνήμη πεσόντων ηρώων για να μην κακοκαρδίσουν τους αριστερούς και χάσουν τα “δημοκρατικά διαπιστευτήριά” τους».

Πικρά όλα τούτα, αλλά αληθή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This