«Hello Giaros and Makronissos»

Must Read

Οι πολλές συμπτώσεις δεν είναι ποτέ συμπτώσεις.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Όπως έλεγε ο Μαρξ της καρδιάς μου, όχι ο τεμπελχανάς Κάρολος, αλλά ο Γκράουτσο, «Εάν μιλάει σαν πάπια, περπατάει σαν πάπια, μοιάζει με πάπια, τότε μάλλον είναι πάπια». Καιρό τώρα οι ΜΚΟτζήδες συνεργάτες των δουλεμπόρων και προφυλακές του ισλαμικού εποικισμού διαμαρτύρονταν για τον περιορισμό της ασυδοσίας τους, οι επιθέσεις κατά της Ελλάδας έφτασαν ως το επίπεδο των «ΝΥΤ», διότι μας θέλουν χώρα-σαλούν, με πόρτες που απλά τις σπρώχνεις και μπαίνεις, οι συριζαίοι ευρωβουλευτές, βουλευτές και στελέχη σπεύδουν σε κάθε ευκαιρία να ρουφιανεύσουν την ίδια τους τη χώρα, μη τυχόν και απωθήσουμε βάρκα με τα πελατάκια των ΜΚΟ.

Τίποτα από αυτά δεν είναι σύμπτωση. Όπως δεν είναι σύμπτωση οι περισσότερες εστίες, η ευφορία των μουσαφιραίων που φώναζαν «bye bye Moria» μπροστά στις φλόγες, και φυσικά η σημερινή διαμαρτυρία μπροστά στο γερμανικό κοινοβούλιο, πάλι εναντίον της Ελλάδας. Για όσους εξακολουθούν ή υποκρίνονται πως δεν καταλαβαίνουν, το λέω πιο δυνατά και ας διαβάσουν και τα χείλη μου: τις χιλιάδες νέων ανδρών, με τα καλά κινητά, από χώρες που δεν έπεσε ντουφεκιά ή χώρες που κανονικά θα έπρεπε να μείνουν να τις υπερασπιστούν και πιθανόν κάποιοι από αυτούς είναι ηττημένοι τζιχαντιστές, τις στέλνει το κράτος-συμμορία του Ερντογάν.

Ο τουρκικός Στρατός, η Στρατοχωροφυλακή, η Αστυνομία, η Ακτοφυλακή, μαφιόζοι, μαζί με ΜΚΟ εδώ κι εκεί, συνεργάζονται, μοιράζονται τα δουλεμπόρικα ναύλα στη μεγαλύτερη επιχείρηση trafficking που είδε ποτέ ο κόσμος. Στόχος, ο ισλαμικός εποικισμός Ελλάδας και Ε.Ε., η αποσταθεροποίηση της χώρας, η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, η καταπόνηση του προσωπικού του κράτους, η κατασπατάληση πόρων και η υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας, αφού με την κοινή λογική ανάμεσά τους υπάρχει άγνωστος αριθμών πρακτόρων, τζιχαντιστών, προβοκατόρων, επικίνδυνων εχθρών μας, οι οποίοι αναμένουν πάντα εντολές από το αφεντικό τους, τον Ερντογάν.

Οι Τούρκοι έχουν παράδοση σε βρόμικες επιχειρήσεις εμπρησμών στην Ελλάδα. Ξαναθυμίζω ότι στις 3/11/1996 μια θωρακισμένη λιμουζίνα στούκαρε σε τοίχο στο Σουσουρλούκ. Στο αυτοκίνητο όπλα, ναρκωτικά, κρατικά έγγραφα, τραυματίας μούτρο βουλευτής και τρεις νεκροί, ο υποδιευθυντής της Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης, η αεροσυνοδός ερωμένη του και ένας παρακρατικός Γκρίζος Λύκος, ο διαβόητος Αμπντουλάχ Τσατλί, συνεργάτης και του παρολίγον δολοφόνου του Πάπα, του Μεχμέτ Ασλί Αγκτσά, φονιάς και ναρκέμπορος. Συνεργάτης του, ο Σεντάντ Μπουτζάκ, λίγες ημέρες μετά το τροχαίο αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΗΒΒ, εμφανίζοντάς το ως «πατριωτική υπηρεσία», ότι ο Τσατλί ευθυνόταν και για τον εμπρησμό των ελληνικών νησιών το 1994. Οι αποκαλύψεις αυτές δημοσιεύτηκαν την επομένη στην εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», που κυκλοφόρησε με τον τίτλο: «Εμείς κάψαμε τη Ρόδο». Στην κηδεία του Τσατλί πήγαν σύσσωμη η ΜΙΤ και η Τσιλέρ, αντιπρόεδρος τότε της κυβέρνησης της Άγκυρας.

Τον Δεκέμβριο του 2011 ο Μεσούτ Γιλμάζ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μπιργκιούν», μεταξύ άλλων, είπε: «Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για τη διάθεση μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου, πέρα των μυστικών κονδυλίων, όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας».

Θυμίζω και τον μεμέτη στη Χίο, που τον έπιασαν για εμπρησμό και με μια βαλίτσα λεφτά, δικάστηκε για πλημμέλημα, καταδικάστηκε σε εξαγοράσιμη ποινή, την οποία εξαγόρασε με τα λεφτά της βαλίτσας! Πώς δικαιολογήθηκε; «Κρύωνα κι άναψα φωτιά»! Ήταν Αύγουστος. Τι έκανε για όλα αυτά το τότε «πράσινο» ΥΠΕΞ μας; Τίποτα. Τα γεγονότα στη Μόρια, με τους εμπρησμούς και τις επιθέσεις στα πληρώματα της Πυροσβεστικής, είναι η υλοποίηση μιας ασύμμετρης μεγάλης απειλής. Στόχος, να διαλυθεί η Μόρια και όλοι οι τρόφιμοί της να διασκορπιστούν στην ενδοχώρα, μέσα στους αστικούς ιστούς.

Οι τουρκικές Υπηρεσίες, η μαφία που ελέγχεται από αυτές, οι ΜΚΟ, οι «αλληλέγγυοι», τα δουλεμπορικά κυκλώματα στις δύο όχθες του Αιγαίου είναι εχθροί της Ελλάδας, εχθροί των πραγματικών προσφύγων, που δεν είναι μαντράχαλοι που ήρθαν άνετοι και με ακριβό κινητό από χώρες που δεν έχει πέσει ντουφεκιά, ούτε ηττημένοι τζιχαντιστές, που τώρα ο μπαμπάς τους ο Ερντογάν τούς προωθεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη με σκοπούς ισλαμικού εποικισμού και αποσταθεροποίησης.

Ελάχιστοι ασχολήθηκαν με την τραγωδία των Χριστιανών Γιαζίντι, τη γενοκτονία τους στη Συρία και στο Ιράκ από τα ψυχοπαίδια των Τούρκων, και τα δεινά όσων επέζησαν στα στρατόπεδα, ακόμη και μέσα στις βάρκες, από τους ψευτοπρόσφυγες φανατικούς ισλαμιστές. Ελάχιστοι ασχολήθηκαν με την καθημερινή κακοποίηση γυναικών και παιδιών μέσα στις «δομές», προϊόν των «αξιών» αυτής της παγκόσμιας σέχτας βαρβαρότητας και ολοκληρωτισμού, που θέτει «άπιστους», γυναίκες, παιδιά και ομοφυλόφιλους λίγο πιο πάνω από τα ζώα και σε μερικές περιπτώσεις και πιο κάτω.

Μετά το «bye bye Moria», που τραγουδούσαν ειρωνικά, να τους μάθουμε το «Hello Giaros and Makronissos». Κι αν κάψουν και τη Γυάρο και τις σκηνές στη Μακρόνησο, να μείνουν εκεί στα αποκαΐδια, ώσπου να απελαθούν. Να μην υποκύψουμε ποτέ στον εκβιασμό αλλοδαπών και ημεδαπών κακοποιών, διότι ο εμπρηστής είναι κακοποιός. Να τρέμουν την Ελλάδα, που τώρα χλευάζουν…

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φόβος τρομοκρατικών επιθέσεων: Δυνάμεις ασφαλείας σε κάθε εκκλησία στη Γαλλία λόγω Πάσχα

Η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα έχει σημάνει συναγερμό σε όλη την Ευρώπη, καθώς διανύουμε το Πάσχα των καθολικών.Επιπλέον μέτρα...

More Articles Like This