Ποιος Μπαλαούρας;

Must Read

Τι εστί Μάκης Μπαλαούρας; Ένας πρώην (και νυν αποτυχών να εκλεγεί) βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν χρημάτισε ούτε καν υπουργός.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Συνέταξε βεβαίως το άκρως επιτυχημένο ΣχΑμΠρΦρΒου (Σχέδιο Αμέσου Προσελεύσεως Φρουράς Βουλής), με τις συνθηματικές κραυγές «Φρουρά, φρουρά». Ο κ. Πρώην, λοιπόν, είπε «…άλλο είναι να χάσεις νησί, άλλο βραχονησίδα» και έγινε χαμός. Γιατί, όμως; Ο κ. Μπαλαούρας δεν είναι πλέον κάποιο θεσμικό πρόσωπο. Προς τι ο θόρυβος; Εάν βγω εγώ και πω «Και τι έγινε που χάσαμε το Κύπελλο;», θα με πάρει κάποιος στα σοβαρά; Τον κ. Μπαλαούρα γιατί τον παίρνετε στα σοβαρά; Είπε κάτι εκεί που τον είχαν καλέσει και ησύχασε. Θα του πρότεινα να πάει να πει τα ίδια στα παιδιά που φυλάνε τη βραχονησίδα Ρω. Καλού κακού, όμως, ας είναι λίγο αλάργα, γιατί ίπτανται και κράνη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελληνοαμερικανίδα δήμαρχος του Σόμερσβιλ των ΗΠΑ – Τι λέει για την πατρίδα

Πριν δύο χρόνια στην πόλη Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης, η οποία ουσιαστικά είναι προάστιο της Βοστώνης με την οποία και...

More Articles Like This