Πρωινό κολατσιό

Must Read

Για διαβάστε, ρε παιδιά: «Δηλώνω υπεύθυνα ότι επιθυμώ το παιδί μου (…) να λαμβάνει πρωινό κολατσιό από το πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, λόγω του ότι δεν έχω τη δυνατότητα να παρέχω πρωινό κολατσιό στο παιδί μου».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Πέραν της παραβιάσεως των προσωπικών δεδομένων, έχετε διαβάσει χειρότερο κείμενο; Καταρχάς τι θα πει «κολατσιό» που επαναλαμβάνεται δις σε κείμενο 31 λέξεων; Μάλλον «πρόγευμα» εννοούν.

Δεν γνωρίζει ο συντάκτης ότι υπάρχουν και αντωνυμίες, που χρησιμοποιούνται ακριβώς για να αποφεύγονται κακόηχες επαναλήψεις λέξεων; Δύο εξηγήσεις υπάρχουν για τον συντάκτη του, μάλλον φαιδρού, υποδείγματος της υπευθύνου δηλώσεως. Ή ότι είναι αγράμματος ή ότι όταν την έγραφε δεν είχε φάει «κολατσιό». Ο,τι και να συμβαίνει, μόνο κολακευτικό δεν είναι για τον δήμο. Τώρα, ώρες είναι να μας πει ότι «παρανοήθηκαν οι δηλώσεις του»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This