Σαρδέλες Πορτογαλίας

Must Read

Τρίτη 15/9, ώρα 08.43, στο μετρό στην Εθνική Άμυνα. Ο ένας πάνω στον άλλον, θυμίζουμε παστές σαρδέλες Πορτογαλίας, σε συσκευασία βαρελιού 20 κιλών.

Από τον Χρήστο Μπολώση

Όλοι με τη μάσκα «φίμωτρο» φορεμένη, αλλά το air condition δεν δούλευε, ενώ κρέμονταν και μερικά ελατήρια από ξεκοιλιασμένα καθίσματα. Τρίτη 22/9, ώρα 17.22, τα ίδια και επιπλέον δεν δούλευε το «κερατόφωνο» αναγγελίας στάσεων. Η ζέστη αφόρητη. Μερικοί είχαν βεντάλιες…

«Μα, τι να κάνουμε;» θα πουν οι αρμόδιοι. Μου ’ρχεται πρόχειρα το «Να κόψετε τον λαιμό σας. Εναν σκασμό λεφτά παίρνετε. Βάλτε το, όποιο, μυαλό σας να δουλέψει». Και ο κ. υπουργός να σταματήσει να εγκαινιάζει συρμούς που ΘΑ δρομολογηθούν το… 2030 και να ασχοληθεί λίγο με τις διαλυμένες συγκοινωνίες. Ας μπει και σε κανένα λεωφορείο να δει τι τραβάει καθημερινά η πλέμπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόκκαλης: Ποιος πήρε το λαθραίο ξυλόλιο που κατασχέθηκε λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη;

Να δώσει απαντήσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη μεγάλη ποσότητα ξυλολίου που κατασχέθηκε στον Προμαχώνα λίγο πριν την τραγωδία...

More Articles Like This