Νέα συνιστώσα

Must Read

Είναι χρέος των πολιτικών κομμάτων να ανανεώνονται με νέα στελέχη και φρέσκες ιδέες, ενώ αντενδείκνυται η αναπαλαίωση, και μάλιστα με υλικά προερχόμενα από κατεδάφιση.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Η κινητικότητα που παρατηρείται τελευταία στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί παρά να έχει καλά αποτελέσματα. Διάβασα, λοιπόν, ότι ήδη δημιουργήθηκε ακόμα μία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ (κεντροδεξιών καταβολών αυτή), με την ονομασία Κίνηση Δημοκρατικών Πολιτών για τη Μεγάλη Προοδευτική Παράταξη (Κι.Δη.Πο.Με.Πρ.Πα). Σε αυτή θα «στεγαστούν» παραστρατημένοι, παρασυρμένοι και, γενικώς, αναξιοπαθούντες πολιτικοί που ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΙΝ.ΑΛ. και τους ΑΝ.ΕΛ. Φήμες, μη επιβεβαιωθείσες εισέτι, αναφέρουν ότι δήλωσαν την επιθυμία να συμμετάσχουν ενεργά και πολιτευόμενοι του Πλαστήρα, του Κονδύλη και του Ζίγδη. Είχε, λοιπόν, λίγες συνιστώσες ο ΣΥΡΙΖΑ, απέκτησε και άλλη μία, με προφανή σκοπό να αλιεύσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή! Οπως φαίνεται όμως το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι οι συνιστώσες, αλλά η συνισταμένη (τα ξέρει αυτά ο κ. Γαβρόγλου). Εκείνη είναι ο μεγάλος ασθενής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών κατά τη διάρκεια των ερευνών στο ιδιωτικό οικόπεδο!

Εξελίξεις υπάρχουν στην έρευνα που πραγματοποιείται στο ιδιωτικό οικόπεδο κοντά στη Λάρισα στο οποίο μεταφέρθηκαν περίπου 25 φορτηγά με...

More Articles Like This