Δευτέρα 21/6/2021

Η αγάπη για τη ζωή συντρίβει το σκοτεινό «Μένουμε στο σπίτι»

Ο ιός από την Ουχάν έχει βγάλει έξω την κόκκινη γλώσσα του, έχει ανοίξει τα σχιστά κίτρινα μάτια του και χλευάζει όλους εκείνους που θέλησαν να τον αξιοποιήσουν και με τη βοήθεια της τηλεοπτικής πλύσης εγκεφάλου να κερδίσουν δισεκατομμύρια και να ελέγξουν τους πληθυσμούς.

  • Από τον Γιώργο Τράγκα

Είναι πλέον σε όλη την υφήλιο αντιληπτό ότι τα περιοριστικά μέτρα για τον Covid-19 αφορούν κυρίως τους φτωχούς ανθρώπους, διευρύνουν τις κοινωνικές ανισότητες, και πλήττουν τη δημοκρατία και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Οι διαδηλώσεις εναντίον του lockdown, της απάνθρωπης μάσκας και του ηλικιακού ρατσισμού είναι τεράστιες. Λαοθάλασσες Ευρωπαίων και Αμερικανών διαμαρτύρονται κατά της ανεργίας, του μειωμένου εισοδήματος, της τηλεργασίας και των επικίνδυνων εμβολίων που ήδη στις δοκιμές προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες.

Τόσο στη γηραιά ήπειρο όσο και στη Βόρεια Αμερική καγχάζουν και αποδοκιμάζουν πλέον τους λοιμωξιολόγους που ισοπέδωσαν την παγκόσμια οικονομία, βύθισαν την ανθρωπότητα σε ύφεση και έπαιξαν το βρόμικο παιχνίδι των πολυεθνικών της πληροφορικής, των φαρμάκων και των μεταφορών που τριπλασίασαν εντός ολίγων μηνών τα δισεκατομμύριά τους.

Εδώ, στην πατρίδα μας, καθίστανται πλέον γελοίοι όσοι λοιμωξιολόγοι βγαίνουν καθημερινά στα παράθυρα του Σκάι. Οι τηλεθεατές απορούν πού βρίσκουν χρόνο να είναι τόση ώρα στα τηλεοπτικά δίκτυα και ταυτόχρονα να μελετούν τα στοιχεία για τον Covid-19. Μιλάνε για μάσκες, περιορισμούς και τοπικά lockdowns, ενώ η πρώτη αιτία θανάτου, η φτώχεια, καταλαμβάνει βαθμιαία ολοένα μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο «Ιανός» ήταν το κερασάκι στην τούρτα της καταστροφής. Ο πολιτικά ανόητος (ο χειρότερος της Mεταπολίτευσης) υπουργός Υγείας βγήκε χθες στην εξόχως φιλοκυβερνητική τηλεοπτική εστία του Γιώργου Αυτιά, με λαμπερό κοστούμι και φλοτάν, ακριβή γραβάτα, για να μας πει ότι συνέστησε στους γονείς του να προσέχουν. Ταυτόχρονα, όμως, αποκάλυψε ότι ο μέσος όρος των θανάτων, υποτίθεται από Covid-19, στην Ελλάδα είναι τα 78 έτη! Χωρίς να προσθέσει ότι οι περισσότεροι θάνατοι έχουν ως βασική αιτία προυπάρχουσες βαρύτατες ασθένειες, όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά. Αμήχανος, όπως πάντα, με έντονη μικροφωνοφοβία, μασούσε τα λόγια του και δεν απαντούσε για το αν η κυβέρνηση αυτή θα περιορίσει τις κινήσεις των πολιτών άνω των 65 ετών. Ο πολιτικά ανύπαρκτος και τις περισσότερες φορές πλήρως ασυνειρμικός Βασίλης Κικίλιας έδειξε πως αγνοεί ότι στο Κοινοβούλιο υπάρχει ένα πλήθος 65άρηδων, παρακάμπτει προκλητικά ότι τα μισά μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας είναι πάνω από 65 ετών και κυρίως (αυτός ο πολιτικά αμετροεπής) δεν γνωρίζει ότι με βάση τα επίσημα στατικά στοιχεία το 25% του πληθυσμού είναι άνω των 63 ετών.

Ο γερμανόφιλος πρωθυπουργός (βαδίζοντας τον μεγάλο περίπατο της μειοδοσίας) βγήκε την περασμένη εβδομάδα και σε διάγγελμά του αποδέχθηκε και παραδέχθηκε… όσα υποστηρίζω ραδιοτηλεοπτικά και με κείμενά μου τους τελευταίους οκτώ μήνες. Δηλαδή «ομολόγησε» ότι με εξεδίωξε άδικα και φασιστικά τόσο από τα Παραπολιτικά FM όσο και από το Action 24. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε με έμφαση ότι δεν μπορεί να γίνει νέο lockdown, γιατί διευρύνονται οι ανισότητες, δηλαδή οι πλούσιοι ζούνε καλά και γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί υποφέρουν περισσότερο και εξαθλιώνονται. Επίσης, είπε, σωστά, ότι χωρίς σχολεία και γνώση τα μυαλά παραμένουν «κλειστά».

Αργησε κάποιους μήνες να καταλάβει ότι οι χρυσοπληρωμένοι λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν ακραία, καταστροφικά για την οικονομία μέτρα και η κυβέρνησή του εξυπηρέτησε πλήρως τα συμφέροντα του Μπιλ Γκέιτς, του Σόρος, της Big Pharma και, φυσικά, του Πεκίνου!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που την αποθεώνουν με χυδαία πλύση εγκεφάλου και με ένα πλήθος τηλεοπτικών σκουπιδιών και υπερβολών καταρρέουν μέσα στη γενική χλεύη. Τα ανεφάρμοστα και βλακώδη μέτρα των ολετήρων της εθνικής οικονομίας συντρίβονται και πολτοποιούνται. Οι πολιτικά πανηλίθιοι έκλεισαν νωρίς τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και τις κάβες, χωρίς να σκεφτούν ότι χιλιάδες νέοι αγοράζουν νωρίτερα τις μπίρες, τα ποτά και τα αναψυκτικά, για να ξεχυθούν μετά τις 12 στις πλατείες και τις παραλίες. Οι περιορισμοί που επιβάλλουν απόλυτη σιωπή συνετρίβησαν από την ανθρώπινη ανάγκη της επικοινωνίας και της κοινωνικής επαφής.

Ο Σκάι και διάφοροι άλλοι σταθμοί επιχείρησαν να λασπώσουν το μαθητικό κίνημα σε όλη τη χώρα. Προσπάθησαν να αξιοποιήσουν ένα προβοκατόρικο κείμενο που έλεγε ότι οι μαθητές δεν θέλουν την αγορά των Rafale. Βγήκε, όμως, στον ANT1 ένας μαθητής της συντονιστικής επιτροπής, ο κ. Γερμανάκος, και είπε απλά: «Αγωνιζόμαστε σε όλη την Ελλάδα γιατί στοιβάζονται χιλιάδες μαθητές στις ελάχιστες αίθουσες που διαθέτουμε! Δεν υπάρχουν καθαρίστριες στα περισσότερα σχολεία. Δεν υπάρχουν απολυμαντικά και, κυρίως, δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι καθηγητές».

Πολλές αίθουσες είναι υπόγεια ή διάδρομοι χωρίς παράθυρα. Σε όλη την Ελλάδα αναρωτιούνται γονείς και μαθητές τι σόι μέτρα προφύλαξης κατά του Covid-19 είναι αυτά που έχει πάρει το υπουργείο Παιδείας ή Υγείας. Πώς είναι δυνατόν να τηρηθούν οι αποστάσεις και να είναι ικανές οι μάσκες να σε προφυλάξουν από τη διασπορά του Covid-19, όταν σαρδελοποιούνται εκατομμύρια πολίτες μέσα στα ελάχιστα λεωφορεία που διαθέτουμε, στις αποβάθρες του μετρό και μέσα στα βαγόνια των τρένων; Αντί να αφήσουν τους ανθρώπους να δουλέψουν για να ζήσουν, αφήνουν την ελίτ, που κατέχει τα κανάλια, να εισπράττει εκατομμύρια από το Μαξίμου, σπρώχνοντας τον κόσμο στην αναξιοπρεπή διαβίωση και στον οικονομικό θάνατο.

Ταυτόχρονα, οι πολιτικά δόλιοι, οι συμφεροντολόγοι του Μαξίμου, οι μη σκεπτόμενοι έχουν με τη βοήθεια χρυσοπληρωμένων λοιμωξιολόγων καταστήσει τη χώρα περιοχή όπου υπάρχει μόνο μία ασθένεια: ο Covid-19! Κανένας Ελληνας δεν κινδυνεύει ή δεν αποβιώνει από άλλη νόσο. Δηλαδή άπαντες κινδυνεύουν ή πεθαίνουν από έναν ιό που είναι ασυμπτωματικός 99,9% και έχει θνησιμότητα δύο τοις χιλίοις επί των νοσούντων! Μάλιστα ήδη βγαίνουν λοιμωξιολόγοι και λένε ότι είναι ηπιότερο το «περίφημο» δεύτερο κύμα.

Φαίνεται ότι τα περιοριστικά μέτρα, η μάσκα και η καθημερινή πλύση εγκεφάλου δημιουργούν προϋποθέσεις για να ενταθεί η μάσα. Να φάνε καλά τα συμφέροντα που «κυκλοφορούν» στο Μαξίμου: Εργοστάσια που παίρνουν παραγγελίες για μάσκες. Αντιπρόσωποι εταιριών λεωφορείων και μέσων μαζικής μεταφοράς. Αντιπρόσωποι όπλων. Ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών και ιατρικών κέντρων. Καναλάρχες και κολλητοί του κ. Μητσοτάκη, της κυρίας Μαρέβα και γενικά της Sagrada φαμίλια.

Είναι παρανοϊκό και ταυτόχρονα εγκληματικό για την κοινωνία και το έθνος αυτό που κάνουν οι λοιμωξιολόγοι και ορισμένοι γιατροί στα κανάλια των τηλεοπτικών σταθμών. Επιχειρούν να στηρίξουν κινδυνολογώντας και απειλώντας με μέτρα την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ καταρρέει μέσα στη γενική οικονομική καταστροφή και τις εμφανείς προδοτικές κινήσεις της στα εθνικά θέματα. Είναι θλιβερό να βλέπεις τους συναδέλφους στα τηλεοπτικά κανάλια να μην ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την κατεστραμμένη από τον «Ιανό» Θεσσαλία, με τη βουλιαγμένη στη λάσπη Καρδίτσα, με τη ρημαγμένη Κεφαλλονιά και την Ιθάκη. Και οι επώνυμοι παρουσιαστές να μιλάνε όλη μέρα μονότονα και ηλιθίως για τη μάσκα, ενώ έχουμε 72.000 περιστατικά καρκίνου ετησίως σε Ελληνες. Πρέπει να τονίσω σε όλους αυτούς τους πολιτικά ηλίθιους, τους επιστημονικά άσεμνους, που παραβιάζουν καθημερινά την ιπποκρατική αρχή «μη βλάπτειν», ότι συμβάλλουν στη μεγαλύτερη καταστροφή που υπέστη μεταπολιτευτικά ο Ελληνισμός.

Ακουγα χθες τον ανύπαρκτο Βασίλη Κικίλια να κουβεντιάζει με τον εξόχως φιλοκυβερνητικό παρουσιαστή πώς θα «κλείσουν μέσα» ή θα περιορίσουν τους 65άρηδες και αν αυτό (αναρωτιόταν ο Αυτιάς) είναι στη… φαρέτρα των όπλων της κυβέρνησης. Πρέπει να πω στον Κικίλια (σας εκμυστηρεύομαι ότι ποτέ δεν θα πήγαινα να με εξετάσει…) ότι ο καθηγητής Δημήτρης Λινός (σύζυγος της επιδημιολόγου Αθηνάς Λινού), ίσως ο μεγαλύτερος χειρουργός στην Ελλάδα, είναι 70 και βάλε ετών, χειρουργεί καθημερινά και ταυτόχρονα κάνει 5 χιλιόμετρα βάδην κάθε πρωί. Μπορώ, επίσης, να του δώσω μια λίστα 70ρηδων γιατρών, δικηγόρων και πολιτικών, που προσφέρουν στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτός που είναι νέος αλήθεια τι προσφέρει με την παρουσία του στον δημόσιο βίο; Οποιος ακούσει συνεντεύξεις του καταλαβαίνει το πολιτικό IQ του ανδρός.

Η κυβέρνηση του γερμανόφιλου Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στα λύματα της δόλιας προπαγάνδας. Βυθίζεται στην άβυσσο που έχουν φέρει το Μνημόνιο και η γερμανική κατοχή στην πατρίδα μας. Γλιστράει χιλιάδες λεύγες υπό τη θάλασσα στον βυθό της κοινωνικής και εθνικής χλεύης. Όντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζεται πλέον ως πολιτικός απατεώνας, πολιτικά ανεπαρκής και μειοδότης. Δεν μπορεί να φωνάξει ότι φταίει το Μνημόνιο για το αποσαθρωμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, γιατί το ψήφισε και με τα δύο χέρια. Ευτυχώς το είπε η αδελφή του, η Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν μπορεί να κραυγάσει ότι όλες αυτές οι καταστροφές που ζούμε είναι το σπιράλ του οικονομικού θανάτου που έφεραν στον τόπο μας οι Γερμανοί προστάτες του. Δεν μπορεί καν να ψελλίσει ότι τον παρέσυραν οι λοιμωξιολόγοι, γιατί αυτός ο ίδιος επέλεξε το χειρότερο σενάριο. Ήδη ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Μητσοτάκης και Κικίλιας λένε ότι ακούν τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων. Σύψας, Γαργαλιάνος, Τσιόδρας και Τσαγρής λένε «εμείς μελετάμε τα επιδημιολογικά δεδομένα και εισηγούμεθα διάφορα πράγματα στην κυβέρνηση». Το μπαλάκι, βέβαια, είναι ο λαός που ταλαιπωρείται, πεινάει, υποφέρει και πεθαίνει από άλλες αιτίες. Ο Μητσοτάκης δεν αντιλαμβάνεται ότι η επιθυμία για πραγματική ζωή είναι τέτοια, που θα τον αποτεφρώσει πολιτικά ολοσχερώς.

Ο Covid-19 είναι υπαρκτός και χλευάζει. Διατρέχει όλη την ανθρωπότητα, όπως και οι πρόγονοί του. Έχει στηθεί έξω από το Μαξίμου, έχει βγάλει τη γλώσσα έξω, γελάει, καγχάζει και ειρωνεύεται τον πρωθυπουργό και όλους τους ενοίκους του Μαξίμου. Ο γερμανόφιλος πίστευε ότι οι Ελληνες θα τον κάνουν «αγιογραφία» επειδή τους έκλεισε στο σπίτι, τους πρότεινε τηλεργασία, τους έκανε να πεινάσουν και να βλέπουν «Big Brother». Οι Ελληνες, όμως, ξεχύθηκαν στις πλατείες, μακριά από τους δέκτες τηλεόρασης. Οι νέοι αγκαλιάστηκαν πιο δυνατά. Βαρέθηκαν να βλέπουν τηλεοπτικά σκουπίδια και τουρκικές παραγωγές. Η αγάπη για τη ζωή και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης πολτοποιούν όλους τους δόλιους και πολιτικά ανίκανους. Εξαφάνισαν από το μυαλό το «νεκρόφιλο», απάνθρωπο και παθητικό «Μένουμε στο σπίτι, μένουμε ασφαλείς».

Ο,τι και να κάνει το πιόνι του Βερολίνου, του Σόρος και του Γκέιτς, θα τον ξεπεράσει, θα τον λιώσει το φως του ήλιου. Δηλαδή η αγάπη για τη μοναδική ζωή που έχει κάθε άνθρωπος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ