Ελλάς – Τουρκία συμμαχία…

Must Read

Δεν μπορεί, ρε παιδιά, οι άνθρωποι δεν είναι καλά.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ξεσπάει πόλεμος μεταξύ των διαχρονικών φίλων μας Αρμενίων με το Αζερμπαϊτζάν και το ελληνικό ΥΠΕΞ, αντί να διατάξει γενικό σημαιοστολισμό με ελληνικές και αρμενικές σημαίες και να συγκροτήσει πάνδημο συλλαλητήριο υπέρ της Αρμενίας, εκδίδει ανακοίνωση για… ψυχραιμία, λες και είναι ΝΑΤΟ, Ε.Ε. και ΗΠΑ.

Εντάξει, δεν διεκδικεί και το Τσάμπιονς Λιγκ η διπλωματία μας, πάντα αχαμνή ήταν, αλλά εδώ μιλάμε για Δ΄ Εθνική. Δεν θέλει, άραγε, να στενοχωρήσει τους συμμάχους μας Τούρκους; Μπορεί! Εγώ θα συστήσω σε όλους να δουν εδώ Αρμένιους ανθυπολοχαγούς, άρτι αποφοιτήσαντες από τη ΣΣΕ, να τραγουδούν «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Τίποτε άλλο. Τώρα, βέβαια, έριξα πρόκα στα παιδιά και μπορεί το ελληνικό ΥΠΕΞ να ζητήσει από την αρμενική κυβέρνηση να τους μεταφέρει στην τάξη του στρατιώτη και να τους κόψει τη σύνταξη (τι θυμήθηκα τώρα…). Ρε μπας και πάμε για τίποτις «Ελλάς – Τουρκία, συμμαχία» και δεν μας το λένε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This