3 κηπουροί και 7 σαβανωτές

Must Read

Άκουσα στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του καναλιού Alert την κυρία Νανά Παλαιτσάκη να λέει έκπληκτη ότι προσφάτως στο Ιπποκράτειο προσελήφθησαν τρεις κηπουροί, τη στιγμή που το νοσοκομείο δεν έχει ούτε ξεραμένη γλάστρα, και επτά σαβανωτές.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό που εξέπληξε την κυρία Παλαιτσάκη. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι «Διοικείν εστί προβλέπειν». Έτσι οι φωστήρες προέβλεψαν κι έκαναν την υπέρβαση με την εξής απλή και ρεαλιστική σκέψη: «Γιατί να προσλάβουμε τώρα γιατρούς και νοσηλευτές, αφού οι κορονοϊόπληκτοι θα πεθάνουν που θα πεθάνουν; Πάμε κατευθείαν στους σαβανωτές, ώστε να μην αιφνιδιαστούμε όπως με τις μάσκες, τις ΜΕΘ, τους λαθραίους με τις φωτιές κ.λπ.». Σαν σκέψη δεν τη λες και ατυχή. Μια χαρά είναι. Τώρα να εφοδιάσουν και τους δήμους με κάρα για τη μεταφορά των σαβανωμένων, όπως την παλιά καλή εποχή της γερμανικής Κατοχής. Άλλωστε τα περιπολικά με τα μεγάφωνα και τις ανακοινώσεις θυμίζουν έντονα τα «Αχτουν, άχτουν» των προγόνων της Μέρκελ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φινάλε για τον ∆ιονύση Ζάχο παρέα με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε. Ο Διονύσης Ζάχος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Mayor, στο...

More Articles Like This