Θεωρίες συνωμοσίας για τον Τραμπ

Must Read

Ως γνωστόν, υπάρχουν δύο ειδών Ιστορίες. Το πρώτο είδος είναι η επισήμως αποδεκτή. Το δεύτερο, η αληθινή…

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ακολουθούν μερικές από τις… κατάλληλες (δηλαδή όχι ροζ) θεωρίες συνωμοσίας που επινόησε η στήλη, η οποία ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα κυκλοφορούν δεκάδες άλλες και επίσης σίγουρα έχουν κυκλοφορήσει ευλογοφανείς διαψεύσεις και αντικρούσεις πολλών συναφών θεωριών.

Πρώτη και πιο ακραία θεωρία συνωμοσίας όλων είναι να έχει πάθει όντως κορονοϊό ο Τραμπ και τα πράγματα να είναι όπως μας τα παρουσιάζει η αμερικανική κυβέρνηση. Ως γνωστόν, οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν βαρεθεί να ξεπερνούν τον πήχη που έχει τεθεί στο όχι και τόσο ευγενές αγώνισμα της ψευδολογίας.

Δεύτερη θεωρία: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να ρίξουν στην αγορά εμβόλιο ή ακόμα και φάρμακο για τον κορονοϊό και θα παρουσιάσουν ότι ένας από τους ικανοποιημένους και… σωσμένους ασθενείς είναι ο ίδιος ο πρόεδρός τους. Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για φάρμακα από τους διάσημους ιαθέντες που τα χρησιμοποίησαν…

Τρίτη θεωρία: Το επιτελείο του Τραμπ έβλεπε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν εξελίσσονται καλά για την υποψηφιότητά του για την προεδρία και σκηνοθέτησε ασθένεια ούτως ώστε να αποσπάσει συμπάθειες από μέρους του κοινού το οποίο τον αντιπαθούσε και δεν υπήρχε περίπτωση να πειστεί για οποιοδήποτε από τα επιχειρήματά του, αλλά εύκολα θα μπορούσε να συμπονέσει κάποιον που ασθενεί από τον μοδάτο και επικίνδυνο κορονοϊό – ακόμα κι αν αυτός μέχρι πρότινος του φαινόταν εξαιρετικά αντιπαθής.

Τέταρτη θεωρία (συνδέεται με τη θεωρία νούμερο τρία): Επειδή γνωρίζει πόσο μετωπική και σφοδρή είναι η σύγκρουση με τους Δημοκρατικούς και τους λιμπεραλιστές και τους «δικαιωματικούς» των ΗΠΑ, φρόντισε να… ασθενήσει, όντας απόλυτα πεπεισμένος ότι η αντίπερα όχθη θα του ευχόταν «ψόφο» – κάτι το οποίο συνέβη και δεν έκανε καθόλου καλή εντύπωση στο αμερικανικό κοινό, το οποίο σε γενικές γραμμές είναι καλοπροαίρετο.

Τέταρτη θεωρία: Υπήρχαν πληροφορίες για σοβαρή απειλή για τη σωματική του ακεραιότητα (δηλαδή απόπειρα δολοφονίας) καθώς και της συζύγου του. Ο ιδανικότερος τρόπος για να μείνει φρουρούμενος, μακριά από δραστικό βεληνεκές των όπλων του εχθρού, ήταν να τεθεί σε καραντίνα – κατά προτίμηση σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τούρκοι δουλέμποροι «πωλούν» κορίτσια από την Ουκρανία σε ισλαμιστές!

Ένα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο οποίο ένας άνδρας που μιλά τούρκικα με αραβική προφορά,...

More Articles Like This