Τρίτη 22/6/2021

Περαστικά στον Τραμπ

Σύσσωμη η ελιταρία που καθοδηγεί και τα συστημικά ΜΜΕ έδειξαν την πιο απάνθρωπη κακεντρέχειά τους με την ασθένεια λόγω κορονοϊού του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός που δεν φρόντισαν καν να καλύψουν την ανθρωποφαγία τους με τα έκδηλα ζωώδη ένστικτά τους και διαβάσαμε με έκπληξη δημόσια πρόσωπα της ελίτ από τη Φιλοθέη και το Κολωνάκι να δημοσιεύουν φτυάρια και τάφους, και να καταριούνται με απύθμενο μίσος να «ψοφήσει» ο Τραμπ.

Είναι ακριβώς τα ίδια πρόσωπα της Αριστεράς και της «φιλελεύθερης διανόησης», που θεωρούν ότι κατοικοεδρεύουν σε κάποιο ανυψωμένο ηθικό βάθρο και κουνάνε το δαχτυλάκι σε εμάς, την «πλέμπα», όταν λαμβάνουμε μέρος σε εθνολαϊκά συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας ή σε συγκεντρώσεις της γειτονιάς μας κατά της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού της πατρίδας μας.

Η αβυσσαλέα οργή κατά του Τραμπ, που εξέφρασαν τόσο ξετσίπωτα στο δημόσιο βήμα, καταλήγει μόνο σε ένα συμπέρασμα: ο συντηρητικός πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προκαλέσει ανείπωτο πόνο και έχει κλονίσει συθέμελα την αυτοεικόνα τους για την ηθική και πνευματική ανωτερότητα που θεωρούν ότι έχουν απέναντι σε εμάς, τους «λαϊκούς». Πώς γίνεται ένας «βλάκας», σαν τον Τραμπ, να κέρδισε το 2016 άλλους 21 συνυποψηφίους του στις εσωτερικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα και να νικήσει μετά τη Χίλαρι Κλίντον, ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις την έδειχναν μπροστά και τα ΜΜΕ τη λάτρευαν;

Μείωσε υπέρμετρα τους φόρους, η οικονομία των ΗΠΑ εκτοξεύθηκε, δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο, πλησίασε συμφιλιωτικά τη Βόρεια Κορέα, αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και έφερε κοντά τους Ιουδαίους με τους Αραβες μέσω ειρηνευτικών συνθηκών. Είναι πραγματικά ένας ρηξικέλευθος και οραματιστής ηγέτης.

Με τον κορονοϊό δεν κράτησε τη φοβική και υποτακτική στάση που κράτησαν άλλοι πρόεδροι της Δύσης. Ελάχιστες φορές φόρεσε μάσκα σε δημόσιες εμφανίσεις. Γνωρίζει καλά πως ένας ηγέτης πρέπει να δείχνει ρωμαλέος και όχι υποταγμένος στον φόβο. Κόλλησε τελικά τον κορονοϊό, που έχει έξαρση στις ΗΠΑ, και περιορίστηκε για λόγους ασφαλείας σε στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου μέχρι τη στιγμή που γράφω το άρθρο δείχνει δυνατός και συνεχίζει το έργο του μέσα από τις εκεί εγκαταστάσεις. Εύχομαι ολόψυχα «περαστικά» στον πρόεδρο που επανεκκίνησε ουσιαστικά ένα παγκόσμιο ρεύμα εθνολαϊκής παραδοσιακής συντηρητικής Δεξιάς, και μακάρι να βγει νικητής στις εκλογές του Νοεμβρίου, ώστε να συνεχίσουμε να διαβάζουμε χαμογελώντας, την απεγνωσμένη ελιταρία σε παράκρουση.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ