Ωδίνες και παραμύθια

Must Read

Ωδινεν όρος επί πεντέμισι χρόνια και έτεκεν το αναμενόμενο. Σαν να ήταν στάνταρ στο ΠΡΟΠΟ. Όμως προέκυψαν ερωτήματα.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Κύριε Μητσοτάκη, που με προσωπική εντολή σας απαγορεύτηκαν οι παρελάσεις, έχετε τη γνώμη ότι σ’ αυτές θα σημειωνόταν μεγαλύτερος συνωστισμός απ΄ αυτόν που είδαμε έξω από τα δικαστήρια; Σαφώς και όχι, και μη μας λέτε (κι άλλα) παραμύθια. Αρα κάτι άλλο συμβαίνει.

Κάτι η Ταξιαρχία στον Εβρο, κάτι τα πυροβολικά των νησιών, κάτι το… lockdown στον Α/ΓΕΕΘΑ, κάτι που ο Ερντογάν εξακολουθεί να γαβγίζει και σχεδιάζει μπάνια στην Αμμόχωστο, όλα αυτά, ομού και τα τέσσερα και άλλα 50 που δεν τα ξέρουμε και θα τα μάθουμε εν καιρώ (και αν…) από τον τουρκικό Τύπο, μάλλον οδήγησαν στην κατάργηση της παρελάσεως. Σε λίγο πλησιάζουν οι εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Να δείτε που σιγά σιγά τα κρούσματα θα λιγοστεύουν, η πανδημία θα φεύγει και στις 15 Νοέμβρη όλα θα είναι μια χαρά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές απάτες στη Βόρεια Ελλάδα

Απέσπασαν χρήματα, χρυσές λίρες και κοσμήματα

More Articles Like This