Στο Ζάππειο μια μέρα

Must Read

Τρίτη 13 Οκτωβρίου. Όχι ακριβώς στο Ζάππειο, αλλά δεξιότερα (ρε, κακιά λύσσα με το «δεξιά»), στη Βασιλίσσης Σοφίας και όχι μέρα, αλλά βραδάκι γύρω στις 7.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Η Αθήνα ξεκουφαίνεται από τις σειρήνες των περιπολικών, οι οποίες σφυρίζουν δαιμονισμένα.

Ουδείς γνωρίζει γιατί. Η Ηρώδου Αττικού φραγμένη δημοκρατικότατα με αστυνομικές κλούβες. Για την ιστορία, την 21η Απριλίου ο δρόμος έκλεισε για 2-3 μέρες με ένα ερπυστριοφόρο, ούτε καν άρμα! Στην πολύπαθη πλατεία Συντάγματος, μια συγκέντρωση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο ένας πάνω στον άλλον, με μάσκες να φοράει το 1% έως 2%. Δεν βαριέσαι, τα περίπτερα να κλείνουν στις 12 και οι άλλοι να πάνε να… Και η συνέχεια στο μετρό. Εδώ, ο ένας είναι κάτω από τον άλλον. Το αδιαχώρητο. Όλοι οι κορονοϊοί έφυγαν και πήγαν στις… εκκλησίες.

Γεια σου, ρε υπουργάρα Κωστάκη Καραμανλή, που ακούς λεωφορείο και νομίζεις ότι είναι ανθοστόλιστο αποκριάτικο άρμα και όχι σαρδελοκούτι για τον λαουτζίκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετρό: Κλειστός ο σταθμός του Συντάγματος

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Μεγάλη Τετάρτη (01/05), θα λάβουν μέρος και οι...

More Articles Like This