Με τη Γιαμαρέλλου

Must Read

Ευχαριστώ δημόσια την κυρία Γιαμαρέλλου γιατί μετά την πρόσφατη επίθεση και τον τραμπουκισμό που δέχτηκε από τους αντιεξουσιαστές του «Ρουβίκωνα» στο ιατρείο της με οδήγησε το συγκεκριμένο συμβάν να συνειδητοποιήσω πως η «αντισυστημική εξωκοινοβουλευτική Αριστερά» της Ελλάδος είναι ό,τι πιο συστημικό και υποταγμένα δουλικό «αναρχικό» σχήμα υπάρχει στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Ακριβώς όπως οι πολιτικά ομόσταυλοί τους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αποτελούν δεκανίκι του συστήματος, αφού δεν έχουν αρθρώσει ούτε μια αντιπολιτευτική αντίσταση στον καιρό της πανδημίας όντας οι ίδιοι οι πιο φανατικοί της καραντίνας, έτσι ακριβώς και οι Ρουβίκωνες κρύφτηκαν από τον Μάρτιο και μετά και δεν πολέμησαν -όπως θα περίμενε κανείς, αφού είναι αντιεξουσιαστές!- την κυβερνητική γραμμή για απόλυτη καραντίνα. Δεν τους είπε τίποτα το γεγονός ότι το καθολικό lockdown θα οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία χιλιάδες μικρομεσαίους, ούτε πως ο απόλυτος φόβος που επιβάλλεται από τα συστημικά ΜΜΕ σε συνεργασία με το κράτος έχει σκοπό να υποδουλώσει το πνεύμα κάθε ελεύθερου ανθρώπου.

Σε όλο τον καιρό της πανδημίας παρατηρώ τους ντόπιους «αναρχικούς» στα κοινωνικά δίκτυα, όπου εκφράζουν τον παραλυτικό φόβο μην κολλήσουν κορονοϊό, την ολοκληρωτική υποταγή στις κυβερνητικές επιταγές για τήρηση των μέτρων, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την οικονομική εξόντωση μεγάλης μερίδας πληθυσμού, και την αποφυγή «δράσεων» κατά των μέτρων της καραντίνας τα οποία έχουν αγκαλιάσει οι ίδιοι ολόκαρδα.

Όχι, λοιπόν, δεν επιτέθηκαν στη μεσήλικη κυρία Γιαμαρέλλου για αυτούς τους λόγους, δεν τρόμαξαν αυτήν και τη βοηθό της μπουκάροντας στο ιατρείο της και κουνώντας επιδεικτικά το δαχτυλάκι τους προπηλακίζοντάς την για να την κατηγορήσουν ότι εκπροσωπεί το κράτος.

Η επίθεση έγινε για να την «ταρακουνήσουν» και να τη φοβίσουν ώστε να «φέρεται σωστά ως επιστήμονας και να μην προάγει χριστιανικές μπούρδες». Ναι, καλά διαβάσατε. Ο λόγος που της επιτέθηκαν άνανδρα είναι επειδή η κυρία Γιαμαρέλλου, ως γνήσια χριστιανή, είχε εκφράσει την πίστη της ότι η θεία κοινωνία αποτελεί μυστήριο της Εκκλησίας μας και δεν κολλάνε οι πιστοί όταν κοινωνούν. Αυτό ενόχλησε υπέρμετρα τους άθεους αντικληρικαλιστές και αντιχριστιανούς που βρίσκουν καταφύγιο στις αντικοινωνικές «αναρχικές» ομάδες των Εξαρχείων, οι οποίοι χαμογελάνε αυτάρεσκα όταν βεβηλώνουν ορθόδοξες εκκλησίες μας, αλλά παράλληλα προασπίζουν το δικαίωμα Αφροασιατών μεταναστών να δοξάζουν τον Αλλάχ σε ισλαμικά τεμένη που χτίζονται στις πόλεις μας. Ούτε λεπτό δεν έκανε πίσω η κυρία Γιαμαρέλλου στη χριστιανική της πίστη, καμιά φοβισμένη καρικατούρα του συστήματος που υμνεί την απόλυτη καραντίνα όπως είναι ο «Ρουβίκωνας» δεν μπορεί να κλονίσει εμάς τους χριστιανούς.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την αισχρή δήλωση Ερντογάν περί Ποντίων τρομοκρατών

Η Γενοκτονία των ΠοντίωνΗ ανιστόρητη δήλωση του κ. Ερντογάν για τους Ποντίους προκαλεί οργή αλλά και θυμηδία. Τρεις χιλιάδες...

More Articles Like This