Ο Covid-19 και η εφιαλτική συνωμοσία Μητσοτάκη

Must Read

Πάω στοίχημα ότι το τελευταίο 24ωρο πριν από τις αμερικανικές εκλογές θα έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19 σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα, όπου πρωθυπουργός είναι ο γερμανόφιλος Κυριάκος Μητσοτάκης.

  • Από τον Γιώργο Τράγκα

Η κυρία Μέρκελ θέλει να πάρει τη ρεβάνς των πολιτικών και οικονομικών ταπεινώσεων που υπέστη στη διάρκεια της θητείας του Αμερικανού προέδρου. Είναι ο μόνος που χαρακτήρισε «τοκογλύφους» τους Γερμανούς και είπε στην καγκελάριο ότι θα επιβάλει δασμούς σε όλα τα γερμανικά προϊόντα και κυρίως στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας κάτι που φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού.

Τέσσερα χρόνια οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, τα αφεντικά του διαδικτύου, το Βερολίνο και το Πεκίνο επιδιώκουν να φθείρουν και να ανατρέψουν τον Ντόναλντ Τραμπ επειδή χαλάει τη συνταγή της Γερμανίας και της λέσχης των billionaires που θέλουν να παράγουν τα προϊόντα τους στην απάνθρωπη ενδοκίνα (εκεί που ζούνε και κοιμούνται άνθρωποι σε κλουβιά) και να αφήνουν ανέργους εκατομμύρια Αμερικανούς και Δυτικούς πολίτες.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας κάτι που είναι μπροστά σου, το ψηλαφείς με το χέρι σου, κάτι που το υφίστασαι στη ζωή σου, βλέποντας ποιοι το «τρέχουν» και ποιοι κερδίζουν βουνά από χρυσάφι βάζοντας φίμωτρο σε εκατομμύρια ανθρώπους. Ποιοι απέκρυψαν επιμελώς τη δραπέτευση του ιού από την πόλη Ουχάν; Οι Κινέζοι και ο ΠΟΥ. Ποιοι φωνάζουν έως σήμερα, ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα lockdown, τα εκατομμύρια των ανέργων και τη διάδοση του πανικού; Όσοι δουλεύουν με τον Μπιλ Γκέις, τον Τζορτζ Σόρος, το ίδρυμα Κλίντον, τους πολιτικούς και οικονομικούς αντιπάλους του Τραμπ, την κυρία Μέρκελ και το Πεκίνο. Εάν τυχόν επανεκλεγεί ο Τραμπ, την ίδια μέρα οι μάσκες θα ριφθούν στην πυρά και θα σχηματίσουν καιόμενους λόφους σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Εάν βγει ο αντίπαλός του, θα επιστρέψουν με μεγάλη δύναμη οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και θα κερδίσουν δισεκατομμύρια αυτοί που έστησαν το σλόγκαν «Μείνετε στο σπίτι – Μείνετε ασφαλείς».

Ενώ η αρμάδα του τουρκικού στόλου αρμενίζει ανεμπόδιστα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία υποχρεώθηκε από την κυβέρνηση-παράρτημα της Καγκελαρίας του Βερολίνου να φορέσει μάσκα, να μην κυκλοφορεί νύχτα και στις «κόκκινες» περιοχές, να πεινάσει περισσότερο, αφού έχουν διαλυθεί όλες οι επιχειρήσεις εστίασης και τα εμπορικά καταστήματα. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν επέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και όλοι οι εισαγγελείς της χώρας για τον αποπροσανατολισμό εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Κάθε απόγευμα όλα τα μέλη της ελληνικής κοινωνίας δέχονται μια καταιγίδα ψεμάτων από τα χρυσοπληρωμένα κυβερνητικά κανάλια. Ακούνε έναν αριθμό κρουσμάτων που δήθεν αυξάνεται, για να συνοδεύεται ο αριθμός με περισσότερο τρόμο και φόβο.

Όλοι έχουν καταλάβει ότι ανάλογα με τον αριθμό τεστ που κάνεις τόσους θετικούς φορείς θα βρεις. Εάν καθημερινά προβαίνεις σε περισσότερα τεστ, είναι εύλογο ότι θα έχεις μεγαλύτερο αριθμό φορέων. Η πλαστή εικόνα της ενημέρωσης κορυφώνεται με το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ανάλυση, κανένα ρεπορτάζ για αυτούς που είναι διασωληνωμένοι ή καταλήγουν. Ουδείς μας λέει αν οι διασωληνωμένοι είναι καρκινοπαθείς ή καρδιοπαθείς ή έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια ή άλλες σοβαρές ασθένειες. Ουδείς γνωστός τηλεπαρουσιαστής ρωτάει αν αυτοί που πέθαναν, «έφυγαν» μόνο από Covid-19 ή/και με Covid-19 ή από τη βαριά ασθένειά τους. Κανείς «δημοσιογράφος» δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις. Είναι απαγορευμένες. Έπρεπε να έχουν επέμβει όλοι οι εισαγγελείς, γιατί, όπως λένε οι εντατικολόγοι, για να φτάσει κάποιος στη διασωλήνωση πρέπει να έχει βαρύ υποκείμενο νόσημα και όχι μόνο Covid-19. Κανένα τηλεοπτικό κανάλι, κανένας τηλεπαρουσιαστής περιέργως δεν αναρωτιέται γιατί απλούστατα ο φόβος του κορονοϊού χρησιμοποιείται ως παραβάν για τη συντελούμενη ταπείνωση και προδοσία στα εθνικά θέματα.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας ούτε ακραίες θέσεις και απόψεις όταν λες ότι ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από την περίοδο της Κατοχής. Ουδέποτε ο Μητσοτάκης (όπως και ο πατέρας του) είπε κάτι ή ψέλλισε εναντίον της ανθελληνικής γερμανικής πολιτικής. Ούτε μια κουβέντα δεν έβγαλε όταν ψαλιδίζονταν οι συντάξεις των συμπατριωτών του, όταν σχημάτιζαν ουρές για να πάρουν δωρεάν λίγα λαχανικά και όταν αυτοκτονούσαν εξαιτίας της αναξιοπρεπούς διαβίωσης. Ο σημερινός πρωθυπουργός συμπεριφέρεται ως κοινός δωσίλογος, ως «μαριονέτα» των Γερμανών.

Η πολιτική και οικονομική παρέα του είναι τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ. Είναι οι άνθρωποι του Γερμανού πράκτορα Σημίτη. Είναι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, που δραπέτευσε στη Γερμανία. Είναι όσοι θέλουν να δώσουμε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι συνωμοσία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι η «μαριονέτα» που άφησε τον Ερντογάν να επισημοποιήσει στον ΟΗΕ την ΑΟΖ Τουρκίας – Λιβύης. Είναι ο Κουίσλινγκ τον οποίο αποκάλυψε ο Ζόραν Ζάεφ λέγοντας ότι δούλεψε σκληρά για τα συμφέροντα των Σκοπιανών και την άρση του γαλλικού εμπάργκο. Είναι ο μοιραίος πολιτικός, επί των ημερών του οποίου γίνεται όλη η προετοιμασία για τη διχοτόμηση του Αιγαίου. Είναι ο κολλητός του ανθελληνικού ιδρύματος Τζορτζ Σόρος, ο οποίος υπήρξε δωσίλογος και καταδότης των Γερμανών στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η εξαδέλφη του Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι διευθύντρια στο ελληνικό παράρτημα της οργάνωσης του γύπα Solidarity Now. Ε=Έχει μέσα στην κυβέρνησή του ως υπουργό επί των χρηματοπιστωτικών υποθέσεων τον Γιώργο Ζαββό, ο οποίος είναι αδελφός του Στέλιου Ζαββού, εκπροσώπου του Σόρος στην Ελλάδα. Εφτιαξε, επίσης, χρυσοφόρες σχέσεις με τον Μπιλ Γκέιτς και τη Microsoft. Εργάζεται ως «dealer» διαφόρων συμφερόντων, δισεκατομμυριούχων και πολυεθνικών. Μοιράζει πολύ χρήμα στους εργολάβους των Αθηνών με πρώτη εταιρία τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ λόγω των σχέσεων που έχει ο πεθερός του Γεραπετρίτη με τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας κύριο Περιστέρη. Οπου υπάρχει «δουλειά» που διευκολύνει τα συμφέροντα των Γερμανών και ελάχιστων κροίσων, ο Μητσοτάκης «τρέχει» προφανώς με το αζημίωτο. Οσα κάνει ούτε ανάπτυξη φέρνουν ούτε τις χαμένες θέσεις εργασίας ούτε επαναφέρουν την αξιοπρέπεια στο προτεκτοράτο. Μέρα με τη μέρα θυμίζει περισσότερο, αυτός και ορισμένοι υπουργοί του, τον Τσολάκογλου και τους άλλους δωσιλόγους στην Κατοχή. Ετσι και εκείνοι βάπτιζαν ακραίους όσους πεινούσαν και όσους ήταν αντίθετοι στη γερμανική μπότα. Τώρα η φασιστική Ευρώπη, η Ευρώπη της Μέρκελ, των τραπεζών και των lockdowns δέρνει τα εκατομμύρια των διαμαρτυρομένων, γιατί αντιδρούν στις μάσκες και ζητάνε ψωμί. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας ότι η γερμανόφιλη κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελείται από καραμπινάτους ριψάσπιδες που εύκολα δίνουν θάλασσα και νησιά στους Τούρκους. Τα κανάλια είναι μπουκωμένα από λεφτά για να μην ερευνούν και να μην ψάχνουν.

Οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου βλάπτουν, κυοφορούν τον Covid-19. Η πολιορκία στο Εφετείο, το σαρδέλιασμα των Ελλήνων πολιτών στα λεωφορεία και τα μετρό δεν μεταδίδουν τον ιό! Ούτε απόδοση συμβολικών τιμών για αυτούς που χάθηκαν στον πόλεμο κατά του φασισμού. Η κυβέρνηση των κλώνων των γερμανόφιλων της Κατοχής (Μητσοτάκης, Πικραμμένος, Σκυλακάκης κ.ά.) δεν θέλει να θυμούνται οι Ελληνες τον αγώνα κατά του ναζισμού. Βλέπετε, ο πρωθυπουργός μεγάλωσε με Γερμανίδες νταντάδες. Η πρώτη γλώσσα που έμαθε ήταν τα γερμανικά και ο μπαμπάς του δεν το έκρυβε, το φώναζε ότι είχε ιδιαίτερες σχέσεις με το Βερολίνο και τους Γερμανούς. Οπως και οι Σημίτηδες. Ο αδελφός του Σημίτη, ο καθηγητής Σπύρος Σημίτης, ήταν επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος, δηλαδή του γερμανικού FBI.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας κάτι που το βλέπεις και το πιάνεις. Ο Μητσοτάκης μιλάει για τον κορονοϊό όταν σφίγγουν τα λουριά και ο Ερντογάν αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν σέβεται τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Οι αργυρώνητοι λοιμωξιολόγοι έχουν εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα, γιατί έχουν αντιληφθεί ότι συνέβαλαν στην ισοπέδωση της εθνικής οικονομίας και ότι ο Μητσοτάκης τούς χρησιμοποιεί ως παραβάν στα εθνικά θέματα. Αντιλήφθηκαν οι περισσότεροι ότι κολυμπούν μέσα σε λίμνη γελοιότητας.

Ο διάσημος καθηγητής του Stanford Ιωάννης Ιωαννίδης, σε συνέντευξή του στη «δημοκρατία», δήλωσε ότι είναι χαμηλότερη από τις αρχικές εκτιμήσεις η θνητότητα του κορονοϊού και ότι είναι ολέθρια τα κυβερνητικά μέτρα. Σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχεται στο 0,15% συνολικά και στο 0,03% στα άτομα κάτω των 70 ετών. Η μελέτη του καθηγητή Ιωαννίδη αποδεικνύει ποιοι είναι οι συνωμότες, ποιοι διέλυσαν την παγκόσμια οικονομία και ποιοι κάποια στιγμή θα απολογηθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Βυθισμένος στο θρήνο είναι ο Άγιος Νικόλαος, της Κρήτης, από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού...

More Articles Like This