Η Καραχρήστου, παράγων αποτροπής του ισλαμισμού

Must Read

Με την επίθεση των οργανωμένων κατσαπλιάδων του Ερντογάν, που πετούσαν μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα για να εκβιάσουν την εισβολή τους στην Ελλάδα μέσω Εβρου, και τις απειλές του πως θα στείλει μιλιούνια ομολόγησε αυτό που ξέραμε, πως αυτός οργανώνει και στέλνει λαθραίους και πρόσφυγες που ο ίδιος δημιουργεί ως τρομοκράτης στη Μ. Ανατολή.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Πήρε τη λερή βρεγμένη πατσαβούρα της πραγματικότητας και την έτριψε στα μούτρα της Αριστεράς, που τόσο ζαλισμένη έχω να τη δω από όταν έπεσε η ΕΣΣΔ σαν ζαβή πολυκατοικία χωρίς κολόνες στο Πακιστάν. Αρχικά πήγαν πάλι να ψελλίσουν κάτι «αντιρατσιστικά» κάτι μαλωμένοι με το νερό και το σαπούνι, βρίζανε την ίδια τη χώρα τους έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

Ήταν όμως τόσος ο θυμός και τόση η συσπείρωση του λαού, που 92% ενέκρινε την πολιτική του βούρδουλα στα σύνορα και ένα ικανό ποσοστό απαιτούσε ακόμη σκληρότερη. Ο Τσίπρας αναγκάστηκε να καταγγείλει την απόπειρα εισβολής, «άδειασε» την ίδια του την παρακμιακή νεολαία του μπάφου και του ενδοτισμού και διάφορους σαλεμένους βουλευτές, διότι αλλιώς θα έκανε ραντεβού με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την ΟΑΚΚΕ. Έτσι η Αριστερά βρέθηκε με τα παντελόνια και τα βρακιά στους αστραγάλους να κάνει λαγουδάκια, αφού την καψονάριζε η ανελέητη πραγματικότητα.

Ο Ερντογάν όμως, κατεδαφίζοντας όλο το ψευτοδιεθνιστικό παπατζιλίκι που πουλάει η Αριστερά τόσα χρόνια για τα «προσφυγάκια», αγκαλιά με Τούρκους ισλαμιστές και απατεώνες ΜΚΟτζήδες διακινητές φραγκοφονιάδες, έριξε και έναν κουβά παγωμένο εβρίτικο νερό στον Κυριάκο. Τον ξύπνησε από αυτόν τον παράξενο λήθαργο και τη μανιχαϊστική αρρώστια που έχουν ο ξεδοντιάρης Φέρχοφσταντ και όλο το πουρρέφιουτζις αυτοκτονικό σύστημα ισλαμικού εποικισμού, που φέρνει πλήθη που θα αφομοιωθούν όταν ρίξει μαύρο χιόνι και που γράφουν τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, τη δημοκρατία και τις αξίες της στην κομμένη πόσθη τους.

Ο Κυριάκος, που ήταν «κατά του νατιβισμού» και χωρίς ουσιαστικές διαφορές με τον Τσίπρα στο Μεταναστευτικό, έπαθε σοκ βλέποντας να δικαιώνεται όλη η ρητορική της «λαϊκιστικής» ευρωπαϊκής Πατριωτικής Δεξιάς. Κοιμήθηκε με «ροές» και ξύπνησε με εισβολή αούγκανων. Θα έχανε την εξουσία και το κεφάλι του. Ομολογώ αντέδρασε γρήγορα. Το ένστικτο της επιβίωσης σε κάνει αίλουρο. Οταν χωνέψει πως για την Αριστερά είμαστε όλοι «φασίστες ρατσιστές», από Χ.Α. έως το ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά και όποιους αριστερούς διαφωνήσουν μαζί της, και πως η ψυχανωμαλία τους δεν θεραπεύεται παρά μόνο με πολιτική, επικοινωνιακή και θεσμική συντριβή, τότε μόνο θα μπορούσε να κάνει μια αληθινή ρεαλιστική πολιτική, χωρίς δέος μην τον πουν ακροδεξιό. Ητοι να κόψει κάθε παροχή, πλην συσσιτίου και αντίσκηνου σε μια ανεμοδαρμένη ραχούλα ενός ξερονησιού, υπό τη φρούρηση του Στρατού και επ’ αόριστον κράτηση μέχρι την απέλαση για όσους τους απορρίπτεται το άσυλο, εάν καταφέρουν να περάσουν το ανελέητο φράγμα του Λιμενικού και του Στρατού μας. Η μετανάστευση είναι προνόμιο, όχι δικαίωμα και η κατευθυνόμενη από την Τουρκία εισβολή παρανόμων είναι επίθεση και ισλαμικός εποικισμός.

Ο δε Ερντογάν μόνο με τον Θεό δεν έχει μαλώσει ακόμη. Εδώ οφείλω να απολογηθώ για ό,τι κακό έχω πει για τον Μακρόν και που τον κογιονάρισα για την Μπριζίτ. Ενας παιδικός φίλος μου άναψε το φως στο σκοτεινό δωμάτιο της πολιτικής ανάλυσης. «Θυμάσαι, ρε», μου είπε, «την Καραχρήστου, τη γυναικάρα που μας έκανε αγγλικά και τη χαλβαδιάζαμε όλοι ματαίως στα 15 μας στο Γυμνάσιο Αρρένων Κορυδαλλού;» Ποιος θα μπορούσε να την ξεχάσει, καλή της ώρα; «Ε, λοιπόν», μου λέει, «αυτός δεν τη λιγουρευόταν από μακριά σαν χάχας όχι μόνον την έριξε αλλά τη χώρισε από τον άντρα της και την παντρεύτηκε»! Έμεινα ενεός από την ενσυναίσθηση της δυναμικής γαλατικής υλοποίησης της φαντασίωσης. Στο βάθος του μελλοντικού χρόνου πολύ συζητήσιμη επιλογή αλλά με τον προβολέα που άναψε ο φίλος, διά της απόρθητης καλλονής Καραχρήστου, βλέπεις στον Γάλλο πρόεδρο τόλμη και μια αδάμαστη και επίμονη θέληση.

Δεν του το είχαμε αλλά ο Μανώλης απεδείχθη και πολιτικά αποφασιστικός και τολμηρός, ο μόνος που σήκωσε και με πράξεις υψηλού συμβολισμού το γάντι από τις προκλήσεις Ερντογάν και τις φρικώδεις πράξεις της ισλαμικής τρομοκρατίας. Ο Μακρόν έκανε τους υπόλοιπους ηγέτες της Ε.Ε. να μοιάζουν λίγοι και δημιουργείται ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα για τα εθνικά μας συμφέροντα. Ο χρόνος ακόμη δουλεύει για τα ελληνικά συμφέροντα και η αφροσύνη του Ερντογάν μάς δίνει ευκαιρίες να οργανωθούμε, να φτιάξουμε πολύτιμες συμμαχίες. Ελπίζω μόνο να μην πάθουμε… Ντόκο, διότι δίπλα του θα στηθούν όλοι οι ταγοί μας, αν δείξουν εγκληματική αμέλεια.

Μαζί με την ηγέτιδα Γαλλία να αλλάξουμε την πολιτική της Ε.Ε. Όσο πιο πολλά λεφτά πέφτουν στη χαβούζα του μεταναστευτικού – λαθροεποικισμού τόσο δυναμώνει ο μαγνήτης να έρθουν και άλλοι, τόσο μεγαλώνει και η διαφθορά των εγχωρίων και των ΜΚΟ. Κομμένες οι παροχές, μειώνονται οι ροές. Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και τα συναφή είναι κράχτες να μαζευτούν εδώ όλοι οι παρίες Αφρικής και Ασίας, βούτυρο στο ψωμί των διακινητών του Ερντογάν. Όσο πιο πολλά μας δώσουν τόσο πιο πολλοί παράνομοι θα πλακώσουν. Χρήμα για τείχος, φράχτη, θερμικές κάμερες, ελικόπτερα, περιπολικά. Όχι για παροχές, επιδόματα, τζάμπα σπίτια και επιδοτούμενο αραλίκι. Και να θυμάστε, η Δύση έχει υπάρξει ανελέητη με το Ισλάμ και θα ξαναγίνει και πάλι.

Υπάρχουν μετριοπαθείς μουσουλμάνοι αλλά δεν υπάρχει μετριοπαθές Ισλάμ, είναι από τη θεωρία του ένα ολοκληρωτικό, επεκτατικό πολιτικό σύστημα, γεμάτο μίσος και βία. Οι «αμαρτωλοί» είναι οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι που δεν εφαρμόζουν στο 100% τα δόγματα αυτού του φασιστοειδούς πολιτικού συστήματος. Οι εξτρεμιστές είναι η πούρα εφαρμογή του και, όταν παίρνουν κεφάλι, παρασύρουν πολλούς από τους υπολοίπους. Θυμηθείτε τους πανηγυρισμούς σε πολλές μουσουλμανικές χώρες την 11/9/2001. Αυτό νιώθουν.

Όλοι μιλούν για την επέκταση της θρησκείας του μίσους, όμως δεν μιλούν για την αντίδραση που θα προκαλέσει. Και θα γίνει με νόμους και διατάγματα ίδια με αυτά κατά της Μαφίας και των τρομοκρατών.

Η Ευρώπη για να ξαναγίνει ασφαλής θα αναγκαστεί να ξαναγίνει χριστιανικό κάστρο, παρά τη συμπόρευση της Αριστεράς με τους εξισλαμιστές. Το κενό του μηδενισμού, η φενάκη του ουδετερόθρησκου κράτους, όπως κατεξοχήν έγινε η Γαλλία και το πληρώνει, δημιούργησε το κενό από το οποίο παρεισφρέουν οι μακελάρηδες. Θα πέσουν ταμπού δεκαετιών, θα αλλάξουν Συντάγματα, θα δούμε νόμους που θα αποκλείουν από visa και υπηκοότητα τους πιστούς της θρησκείας του μίσους και της βίας και θα υποδεικνύουν τον προσηλυτισμό και τη βάπτιση ως προϋποθέσεις για τη χορήγησή τους. Ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής, οι λαοί και τα κράτη θα αμυνθούν θεσμικά και θα απαιτήσουν απόλυτη προσαρμογή ή απέλαση. Και φαίνεται, ως τώρα τουλάχιστον, πως η Γαλλία αρχίζει να δείχνει αυτόν τον θεσμικό δρόμο, που προστατεύει τους πολίτες της από μια ρατσιστική ολοκληρωτική θεωρία, που επιφυλάσσει θάνατο στο διαφορετικό. Οι ισλαμιστές είναι οι ναζί και σταλινικοί του 21ου αιώνα με χρήσιμους ηλίθιους τα κατά τόπους πουρκουάδικα αριστερά ή χαζοδεξιά κόμματα, σαν κακή επανάληψη του 1938. Η Ευρώπη όμως, όπως και τότε, θα ξυπνήσει. Ας είμαστε στους πρωτοπόρους αυτής της αφύπνισης.

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρεκόρ κρουσμάτων δάγκειου πυρετού στη Λατινική Αμερική

Ραγδαία εξάπλωση του δάγκειου πυρετού τόσο στην αμερικανική ήπειρο όσο και την Καραϊβική. Έγκυος 15 εβδομάδων με δίδυμα νοσηλεύεται...

More Articles Like This