Σοκ και δέος

Must Read

Οι Έλληνες πλέον ζουν υπό καθεστώς πλήρους τρομοκρατίας. Ενα μικρό παράδειγμα: Βράδυ 27ης Οκτωβρίου. Όλο το τιμ του κορωνοϊού επί σκηνής.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Αρχικώς παίρνει τον λόγο ο γλυκύτατος κ. Τσιόδρας, που από άριστος λοιμωξιολόγος γίνεται μέτριος ιστορικός και μας τρομοκρατεί με την (τουλάχιστον) αστειότητα ότι το 1940 πολεμήσαμε τον… φασισμό. Δηλαδή, κ. Τσιόδρα, αν η Ιταλία είχε δημοκρατικό καθεστώς, δεν θα την πολεμούσαμε; Τέτοια βλάβη, ούτε ο κορωνοϊός… Τη σκυτάλη παίρνει ο βλοσυρός κ. Χαρδαλιάς, κάτι σαν τον Χίτσκοκ της ενημέρωσης, και αρχίζει τα γνωστά τροπάρια επισείοντας την πιθανότητα αυστηρότατων περιοριστικών μέτρων.

Λίγο αργότερα είδαμε ότι στα περισσότερα ευρωπαϊκά γήπεδα τα παιχνίδια γίνονταν παρουσία φιλάθλων… Λίγη ώρα αργότερα μετεωρολόγοι αναλαμβάνουν να μας αποτελειώσουν, αφού περίπου μας είπαν ότι την επομένη στο κέντρο της Αθήνας θα… χρειαστούν αλυσίδες και ότι θα ’ρθουν βροχές, μπόρες και είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα, που λέει και ο Τερζής.

Ακολούθησε μια γλυκιά φθινοπωρινή ημέρα. Ρε, δεν ντρέπεστε λιγάκι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραϊάνα Ανανία για Δήμητρη Κόκοτα: «Ήταν σοκ, κλείστηκα στον εαυτό μου, ακόμα το ξεπερνάω»

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το έμφραγμα και την καρδιακή ανακοπή που έπαθε ο Δημήτρης Κόκοτας έκανε η...

More Articles Like This