Τρίτη 28/9/2021

Ο Τζέιμς Μποντ, ο Δόκτωρ Κυριάκος και οι χρυσοδάκτυλοι Έλληνες δημοσιογράφοι

Δεν πέρασε στον άλλο κόσμο οδηγώντας με φρενιτιώδη ταχύτητα την περίφημη Aston Martin.

  • Από τον Γιώργο Τράγκα

Δεν τον έφαγαν καρχαρίες στη λίμνη του Δόκτωρος No. Δεν τον δάγκωσε κόμπρα ή μαύρη αράχνη στο κρεβάτι την ώρα που είχε αγκαλιά μια καλλονή του Hollywood, μια ξανθιά θεά όπως η Ούρσουλα Αντρες. Ούτε σκοτώθηκε από τα πρωτότυπα φονικά όπλα που του έδινε το εργαστήριο της MΙ6. Πέθανε γαλήνια στις Μπαχάμες όπου είχε αποσυρθεί στα ενενήντα του. Ο 007, ο ακαταμάχητος Σον Κόνερι, έφυγε μέσα στον ύπνο του για μια άλλη διάσταση, όπου σίγουρα θα κυνηγήσει πάλι απατεώνες και εγκληματικούς δόκτορες, την οργάνωση Φάσμα και όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν κακό στην ανθρωπότητα. Εδώ που τα λέμε, χρειαζόμαστε έναν τέτοιο τύπο, έναν ήρωα του Ιαν Φλέμινγκ, για να εξιχνιάσει όλη αυτή την ιστορία με τα ακραία μέτρα για τον Covid-19 και να τιμωρήσει τους χρυσοδάκτυλους που θέλουν να αλλάξουν την κανονικότητα της ζωής στον μικρό γαλάζιο πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε πάλι έναν 007, που πίνει το ποτό του κουνημένο και όχι χτυπημένο, για να μάθουμε γιατί «εξαφανίστηκε» ο ιός από την Κίνα, γιατί οι Ρώσοι βρήκαν δύο εμβόλια και η Δύση κανένα και γιατί ένας κορονοϊός με ελάχιστη θνησιμότητα κλείνει στα σπίτια τους δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Αύριο, 3 Νοεμβρίου, ίσως είναι η μέρα που θα αλλάξει τον κόσμο. Πιθανότατα από το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης στις ΗΠΑ θα κριθεί κατά πόσο η παγκόσμια κοινότητα κι εμείς θα πορευτούμε μέσα στο σκοτάδι, στο lockdown, φορώντας μάσκες και κλεισμένοι στα σπίτια μας, ή θα μπει οριστικό φρένο στα ακραία μέτρα που λαμβάνονται για έναν ιό με ελάχιστη θνησιμότητα (2 τοις χιλίοις επί των νοσούντων) και στα σχέδια της λέσχης των billionaires που εμφανώς επιδιώκουν τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας. Ας είμεθα ειλικρινείς (και διαδώστε το όπως μπορείτε παντού), ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί και έχει τη βούληση να κρατήσει την παγκόσμια οικονομία ελεύθερη και ανοιχτή. Εάν εκλεγεί ο αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν, δηλαδή ο άνθρωπος των αφεντικών του διαδικτύου, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και του Μαρκ Ζάκερμπεργκ κ.ά., αρχίζει ένας μεγάλος και βαρύς χειμώνας για την ανθρωπότητα.

Θα επιδιωχθεί πλήρης αλλαγή του τρόπου ζωής των ανθρώπων, εξάλειψη της ελευθερίας της έκφρασης και των ατομικών δικαιωμάτων. Η δημοκρατία θα ενταφιασθεί. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων, οι διαμαρτυρίες τους για τη διεύρυνση των ανισοτήτων θα παταχθούν βιαίως. Ο έλεγχος των κοινωνιών ή του κόσμου πότε θα έχει υγειονομικά επιχειρήματα και πότε θα βαπτίζει τους αντιδρώντες «ακροδεξιούς» ή «φασίστες» ή «αναρχικούς». Δεν είναι τυχαίο που εναντίον του Αμερικανού προέδρου είναι η κυρία Μέρκελ, η Silicon Valley και όσοι θέλουν να επιβάλουν την τηλεργασία, την τηλεκπαίδευση, το ηλεκτρονικό shopping, τη μάσκα, τους καθολικούς εμβολιασμούς και τον… Big Brother.

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σίγουρα γράφτηκε ή τουλάχιστον εγκρίθηκε από την Καγκελαρία του Βερολίνου. Παραμονή αμερικανικών εκλογών όλη η Ευρώπη έβαλε πάλι «λουκέτο», για να στείλει το μήνυμα της «σοβαρότητος» της νόσου εκείθεν του Ατλαντικού, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο μασκοφορεμένος Τζο Μπάιντεν έναντι του Τραμπ, που είναι κατά του lockdown.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πόσες επιχειρήσεις εστίασης θα μπορέσουν να ανοίξουν πάλι. Ανακοίνωσε με την ψυχρότητα serial killer το κλείσιμό τους για έναν μήνα. Ούτε καν σκίρτησε το φρύδι του στέλνοντας σε οικονομικό θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες. Ο νοσηρός Κυριάκος, τα lockdowns για τον Covid-19 και οι θεομηνίες ολοκληρώνουν την απόλυτη αποτέφρωση της εθνικής οικονομίας και φέρνουν τους Ελληνες στο σημείο της απόλυτης αδυναμίας. Μέσα στα ερείπιά μας θα υπογραφεί η συνθήκη παραχώρησης του μισού Αιγαίου, που θα «ανακουφίσει» (έτσι θα το προβάλουν τα πληρωμένα κανάλια) τον πολύπαθο λαό μας από τη φρίκη και τις οδύνες ενός παρατεταμένου πολέμου με την Τουρκία. Ενας ταραγμένος εγκέφαλος, ένας μοιραίος άνθρωπος που δεν κάνει ποτέ αυτοκριτική, είπε στους Ελληνες (αμέσως έπειτα από έναν καταστροφικό σεισμό στη Σάμο) ότι από αύριο Τρίτη κλείνει τις επιχειρήσεις εστίασης, τα γυμναστήρια, τα θέατρα και τους κινηματογράφους, και ότι πρέπει άπαντες «να εμπιστεύονται τους λοιμωξιολόγους που έχει στο πλευρό του». Είναι τέτοια η παράνοια του ανδρός, που δεν αντιλαμβάνεται ότι «εκτελεί» εν ψυχρώ συμπατριώτες του, όπως έκαναν οι Γερμανοί φίλοι του στην Καισαριανή, στη Νίκαια, και στα Καλάβρυτα. Ακολουθώντας τις οδηγίες της Καγκελαρίας και χωρίς δεύτερη σκέψη, πυρπολεί την οικονομία διάφορων περιοχών. Το εκπληκτικό (και εξόχως παρανοϊκό) είναι ότι δεν λαμβάνει καθόλου υπόψη τις καταστροφές που προξενήθηκαν από θεομηνίες μετά το πρώτο lockdown («Ιανός») και την ύφεση που «τρέχει» περίπου με 10%!

Jill Masterson Gold finger

Είναι τόσο παρανοϊκός, που δεν βλέπει ούτε ακούει τις οιμωγές από τους χιλιάδες πεινασμένους και τους πληγωμένους σε όλη την Ελλάδα. Η Καρδίτσα θα κάνει χρόνια να επανέλθει στην κανονικότητα. Στα Τρίκαλα ο κόσμος υποφέρει. Στα Γιάννενα, στα Γρεβενά, στην Κοζάνη και την Καστοριά εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν από τη μια μέρα στην άλλη στην ένδεια, στην απογοήτευση και την οργή. Η Κεφαλλονιά καταστράφηκε από τον «Ιανό» και εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση στην τύχη της, όπως και οι άλλες περιοχές. Εκατομμύρια Ελληνες έχουν δεχθεί συντριπτικά χτυπήματα από τα μέτρα και τις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο εμφανώς στην όψη και την ομιλία διαταραγμένος πρωθυπουργός μάς είπε ότι πρέπει να έχουμε αγιογραφίες του κυρίου Τσιόδρα και των υπόλοιπων σταρ λοιμωξιολόγων και να μην πιστεύουμε τους ελάχιστους «ψεκασμένους» ή τους πολλούς «κουρασμένους». Έτσι ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι δεν έχει ούτε την απαραίτητη για ένα τέτοιο αξίωμα εγκυκλοπαιδική μόρφωση ούτε την απαραίτητη ενημέρωση και κρίση για αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Εμπιστεύεται τον «σεσημασμένο» από την εποχή των εμβολίων H1N1 κ. Τσιόδρα και όχι τον καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη του πανεπιστημίου Stanford.

Εμπιστεύεται τους κ. Σύψα και Μαγιορκίνη και όχι όσα αναφέρουν οι επίσημες ιστοσελίδες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Δηλαδή ότι η θνησιμότητα του περίφημου ιού είναι 0,15% επί του γενικού παγκόσμιου πληθυσμού και 0,03% σε άτομα κάτω των 70 ετών. Περιβάλλει με αφοσίωση τον κ. Τσιόδρα, αλλά δεν έχει ρωτήσει κανέναν ή δεν θέλει να ρωτήσει για τις εγκληματικές ευθύνες του καθηγητή όσον αφορά την αγορά των εμβολίων H1N1 που κατέληξαν στη χωματερή! Είναι εξωφρενικό το γεγονός ότι δεν τον προσβάλλει η ανηθικότητα ιατρών που τσεπώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να προωθήσουν τα φάρμακα, τα εμβόλια και τις μετοχές διάφορων πολυεθνικών.

Μήπως ο μεγαλύτερος «ψεκασμένος» που κυκλοφορεί ανάμεσά μας είναι αυτός που κλείνει τις επιχειρήσεις των πολιτών αυτής της χώρας και αφήνει χιλιάδες οικογένειες στο έλεος του Θεού, προκειμένου να απορυθμίσει πλήρως την αγορά; Πώς να εμπιστευτείς έναν πολιτικό απατεώνα πρωθυπουργό; Πώς να εμπιστευτείς μια ομάδα λοιμωξιολόγων που δουλεύει και επιχορηγείται από πολυεθνικές που παράγουν εμβόλια, όπως η GlaxoSmithKline ή η Gilead;

Ποια στοιχειώδη πίστη μπορεί να δείξει ένας πολίτης στον καθηγητή Τσιόδρα, όταν εισηγήθηκε να αγοράσουμε περισσότερα από 8.000.000 εμβόλια και βάλε από την GlaxoSmithKline και μετά δέχτηκε χορηγία πολλών χιλιάδων ευρώ από την ίδια εταιρία!

Πρέπει να σημειωθεί ότι, ενώ έγιναν πολυετείς έρευνες από τη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο αυτό, ουδείς ανακριτής κάλεσε τον κ. Τσιόδρα να καταθέσει για το πώς «συμβιβάζονται» να εισηγείσαι αγορά εμβολίων από μια πολυεθνική και αργότερα να δέχεσαι χορηγίες από αυτήν. Φυσικά, όταν γινόταν η δικαστική έρευνα, δεν έμαθαν οι ανακριτές ότι ο καθηγητής-εισηγητής της αγοράς έπαιρνε χρήματα ή είχε στενές σχέσεις με την GlaxoSmithKline.

Στο πρώτο lockdown, στις καθημερινές ενημερώσεις από Τσιόδρα, Χαρδαλιά και Κοντοζαμάνη στις 6 μ.μ., είχε απαγορευτεί η πρόσβαση δημοσιογράφων, ώστε να μην ερωτηθεί ο κολλητός του πρωθυπουργού για τα σκάνδαλα του παρελθόντος. Και φυσικά για τις αντιφάσεις του γύρω από τη χρήση μασκών, γαντιών κ.ά. Μάλιστα η Διεθνής Ενωση Δημοσιογράφων είχε προβεί σε ανακοινώσεις για τον φασιστικό αποκλεισμό του Τύπου από την ενημέρωση του… αγίου Τσιόδρα.

Σε αυτή τη φάση συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι δεν τηρούνται αναλυτικά πρακτικά της επιτροπής επιστημόνων, έτσι ώστε να αλλάζουν εύκολα οι αποφάσεις κατά την πολιτική βούληση. Επίσης μάθαμε ότι οι συνάδελφοί μας στα κανάλια και στις μεγάλες ιστοσελίδες παίρνουν σκονάκια για το πώς πρέπει να μεταδίδονται οι ειδήσεις και πώς να αντιμετωπίζονται οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης!

Ο πρωθυπουργός σε κάθε εμφάνισή του παρουσιάζει εικόνα διαταραγμένης προσωπικότητας. Εικόνα ενός άρρωστου, ενός φασίστα γκαουλάιτερ των Γερμανών, που ψεύδεται ασυστόλως και μοιράζει εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια με άλλοθι τον κορονοϊό, προκειμένου να έχει στρατιές δημοσιογράφων να τον αποθεώνουν και να περνάνε στην κοινωνία τις δολοφονικές «μαχαιριές» του στην οικονομία και στους Ελληνες πολίτες. Αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης είναι πράξεις που έχουν κάνει στο παρελθόν ο Σομόζα στη Νικαράγουα, ο Πινοσέτ στη Χιλή, ο Ντιβαλιέ στην Αϊτή και άλλοι ημιπαράφρονες δικτατορίσκοι – πιόνια μεγάλων δυνάμεων.

Συναυτουργοί σε αυτό το μαζικό έγκλημα κατά του ελληνικού λαού, επώνυμοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων. Ουδείς ρωτάει τα βράδια πόσοι από τους διασωληνωμένους, που αναφέρουν τα επίσημα ανακοινωθέντα, έχουν προϋπάρχον βαρύτατο νόσημα! Κανένας δεν κάνει τον κόπο να διαβάσει τις ανακοινώσεις από την Επιτροπή Δημόσιας Υγείας. Προωθούν παραπλανητικά ως πληροφόρηση ότι είναι τόσοι οι διασωληνωμένοι και τόσοι οι νεκροί, χωρίς ποτέ να ρωτάνε ή να αναφέρουν ότι το ποσοστό εκείνων που έχουν προχωρημένο καρκίνο ή εγκεφαλική αιμορραγία ή μη αναστρέψιμη μυοκαρδιοπάθεια είναι το 95% έως το 98% των διασωληνωμένων. Οπως λένε όλοι οι αναισθησιολόγοι-εντατικολόγοι, είναι αυτοί που συστήνονται από τους θεράποντες ιατρούς για διασωλήνωση έπειτα από φορτική και απέλπιδα επιθυμία των συγγενών τους.

Επίσης τα «τάγματα εφόδου» της δημοσιογραφίας που στηρίζουν τον Μητσοτάκη και τη φιλογερμανική κυβέρνηση αποφεύγουν να αναφέρουν τις διώξεις εναντίον γιατρών με διαφορετική άποψη, οι οποίοι διώκονται από τον Πατούλη με την έγκριση και την ψήφο συναδέλφων τους, μελών του Δ.Σ. του ΙΣΑ, που επιθυμούν να γίνει αυτό ανώνυμα! Ακόμη, οι «σπουδαίοι» τηλεπαρουσιαστές αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να αναφερθούν στις επίσημες ιστοσελίδες του ΠΟΥ, στον καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη του Stanford, στον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ που καταγγέλλει τους ενορχηστρωτές των lockdowns, στον καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ και σε όλους τους διασήμους που αμφιβάλλουν ή έχουν αντίθετη άποψη ή πιστεύουν ακράδαντα ότι η φτώχεια που φέρνουν τα μέτρα θα σκοτώσει πολλαπλάσιους ανθρώπους.

Σίγουρα ο Μητσοτάκης (φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού όταν βγάζει διαγγέλματα) είναι διαταραγμένη προσωπικότητα. Και για αυτό είναι πέραν πάσης αμφιβολίας επικίνδυνος για την εθνική οικονομία και τα εθνικά θέματα. Όσο παραμένει στο Μαξίμου θα θρηνούμε καταστροφές σε όλους τους τομείς. Οι συνάδελφοί μου πρέπει να καταλάβουν ότι ενισχύουν μια άρρωστη προσωπικότητα η οποία εργάζεται ολοφάνερα υπέρ των Γερμανών, της αθηναϊκής ελίτ και ορισμένων ξένων κέντρων (Σόρος – Γκέιτς) με τους οποίους είχε και έχει σχέσεις η οικογένειά του.

Αν ζούσε ο Τζόζεφ Μακάρθι, θα είχε λατρέψει τον Covid-19, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Ισως πρέπει να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση ο Τζέιμς Μποντ. Ο 007. Για να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Αύριο η 3η Νοεμβρίου είναι μια μέρα για όλους μας. Οχι μόνο για τους Αμερικανούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ