Υπεύθυνη δήλωση

Must Read

Ο υπογεγραμμένος δηλώνω υπεύθυνα (όπως ο Βελουχιώτης) ότι αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας την ορθόδοξη χριστιανική πίστη και τις παραφυάδες αυτής και ασπάζομαι τον ισλαμισμό, μπας και δω Αλλάχ πρόσωπο, αναφωνώντας «Αλλάχου Ακμπάρ».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Αποκηρύσσω το χοιρινό, σε καλαμάκι, σε γύρο (με μπόλικο κρεμμύδι και τζατζίκι), με σέλινο, κότσι ή πηχτή. Αποκηρύσσω, επίσης μετά βδελυγμίας, το ελληνικό έθνος και δηλώνω Πακιστανός τρίτης γενιάς. Παραλλήλως, αλλάζω το όνομά μου σε Μοχάμεντ Αλκουρί και από αύριο αρχίζω ενέργειες για να παντρευτώ άλλες τρεις γυναίκες (καλό αυτό). Φυσικά, αλλάζω και ομάδα, αλλά είμαι πάντα ΑΕΚ (Α.Ε. Καμπούλ).

Ολα τα κάνω αυτοβούλως και αβιάστως, με την ευγενική χορηγία του ΚΕΕΡΦΑ και του κ. Χρυσοχοΐδη, και καλώ όλους τους παρεπιδημούντες στην Ελλάδα συμπατριώτες μου να συγκεντρωθούν την Κυριακή στο Σύνταγμα χωρίς μάσκες για να διαδηλώσουμε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Επίτιμος προσκεκλημένος από τη Ν.Δ., ο κ. Μπρατάκος (όχι ο Αγγελος, ο άλλος).

Μοχάμεντ Αλκουρί (για την αντιγραφή -με μέσον- Χρήστος Μπολώσης)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άφωνος ο Ζαφείρης Μελάς με το φιλί στο στόμα που του έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης

Να διασκεδάσει ήθελε ο Ζαφείρης Μελάς γι' αυτό πήγε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης.Εκείνος με...

More Articles Like This