Hoş geldiniz

Must Read

Λέγεται ότι ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ως υπουργός Άμυνας, παρουσιάζοντας στον Αμερικανό στρατηγό Βαν Φλιτ τμήματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στις 24 Φεβρουαρίου 1948, είπε το περίφημο: «Στρατηγέ, ιδού ο Στρατός σας».

  • Χρήστος Μπολώσης

Αυτό θυμήθηκα όταν διάβασα ότι η κυρία Αγγελοπούλου κάλεσε τον Ερντογάν στις γιορτές για τα 200 χρόνια από το πραξικόπημα της 25ης Μαρτίου 1821. Θα σκέφτηκε: «Ρε συ, εδώ Ντόρα, Γεραπετρίτης, Καιρίδης, Ντόκος, Βορίδης, Χρυσοχοΐδης, Παναγιωτόπουλος και πρωθυπουργός μάς μιλάνε για συνεκμεταλλεύσεις, φινλανδοποιήσεις και άλλα ευτράπελα, δεν καλώ τον πασά να κάνει μια πρώτη γνωριμία με το νέο του προτεκτοράτο;» Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κ. Άδωνις, στο πλαίσιο της ανάπτυξης, έχει παραγγείλει χιλιάδες κελεμπίες και τσαντόρ να φορέσουμε κατά την υποδοχή, ενώ ο κ. Καραμανλής διέταξε να γίνει ένα γενικό μερεμέτισμα στα τζαμιά των Αθηνών. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα ώστε τα σουβλατζίδικα από δω και πέρα να μη σερβίρουν πλέον γύρο χοιρινό. Uzun zamandir beklenenlerimize hosş geldiniz (καλώς να’ ρθεις, πολυχρονεμένε μας).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευρωεκλογές 2024 – Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Το βαρόμετρο της Opinion Poll για το ACTION24, το οποίο παρουσιάστηκε την Τρίτη, δείχνει ποιοι υποψήφιοι προηγούνται και ποιοι...

More Articles Like This