Μόνο κακοποιοί δεν θέλουν αστυνομία

Must Read

Ο πρόσφατος εξευτελισμός του πρύτανη, της δημοκρατίας, των νόμων του κράτους και, φυσικά, της κυβέρνησης δήθεν σόκαρε πολλούς

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Φαίνεται λείπανε από τη χώρα τα τελευταία τουλάχιστον 40 χρόνια, από όταν σιγά σιγά επεκτάθηκε η σύφιλη της αριστερίλας στα πανεπιστήμια. Συμμέτοχοι και συχνά καθοδηγητές αλλά σίγουρα υποθάλποντες αυτής της παρακμιακής φασιστοειδούς ξεφτίλας, πολλοί διδάσκοντες και πρυτανικά συμβούλια, που έχουν εκλάβει το αυτοδιοίκητο ως κράτος εν κράτει. Νομίζουν πως τα ρυπαρά κωλοχανεία που έχουν δημιουργήσει, καταστρέφοντας τη Δημόσια Παιδεία, πυλώνας κοινωνικής κινητικότητας και άμβλυνσης κοινωνικών αντιθέσεων, είναι κάτι σαν τη Μαχνοβίτσα, την αναρχική επικράτεια του Νέστορος Μάχνο ή μικρές διάσπαρτες Βόρειες Κορέες στο σώμα της επικράτειας. Εγκληματικές οργανώσεις δέρνουν, βανδαλίζουν, απειλούν όποιον θεωρούν πολιτικό αντίπαλο, άρα «φασίστα». Διότι άπαξ και δεν έχεις κολλήσει την πνευματική σύφιλη της αριστερίλας, είσαι «φασίστας». Διότι φασίστας, ήτοι ως μειονότητα, να επιβάλλεις την άποψή σου με ρόπαλα, μπουνιές, μολότοφ και πιστόλια, μπορείς να είσαι μόνον αν είσαι ροζ, κόκκινος ή εμπριμέ φασίστας. Τότε το ξύλο που ρίχνεις, οι απειλές, οι εμπρησμοί, οι βανδαλισμοί, οι φόνοι είναι με επίκεντρο τον άνθρωπο, είσαι αγωνιστής για μια καλύτερη κενωνία και η βία σου καλή, μερακλαντάν και τσοκ γκιουζέλ.

Άμα διαφωνείς με αυτά και θέλεις νόμο, τάξη, κοινωνική ειρήνη, σεβασμό στο Σύνταγμα και στους νόμους, και πας στο πανεπιστήμιο για να σπουδάσεις και όχι για να τσιμεντώσεις τον καθηγητή σου, τότε είσαι σκέτος φασίστας. Το έχω ξαναγράψει. Οι εγκληματικές οργανώσεις και οι συμμορίες που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια πατρονάρονται από τις επίσημες παραφυάδες της Αριστεράς, κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, και από γκρούπες των πιο πούρων «επαναστατών», που κι αυτές κυρίως με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεσοτοιχία κι έχουν ψιλοκουβέντα και δίνανε και νομοθετικές παραγγελιές.

Όταν οι κουκουλοφόροι τους δεν συλλαμβάνονται, η γραμμή είναι μία και μπετόν αρμέ. Είναι «φασίστες» ή «προβοκάτορες της Ασφάλειας». Οταν όμως συλλαμβάνονται και τους βγάζουν τις κουκούλες -ω μιράκολο-, είναι πάντα συντρόφια, αριστεροί ή «αντιεξουσιαστές», ομοϊδεάτες ή ιδεολογικά ξαδερφάκια των κομματαρχαίων της Αριστεράς και μισός ΣΥΡΙΖΑ τρέχει ως μάρτυρας υπεράσπισης και ο άλλος μισός και η Νεολαία τους, αφού πιουν δυο μπάφους, ρίχνουν δυο τάλαρα δηλώσεις αλληλεγγύης. Αριστερά λοιπόν όλα τα καλόπαιδα αυτής της μικρής μειονότητας τραμπούκων. Η συντριπτική πλειονότητα δεν μετέχει στη μαφιόζικη δράση αυτής της αλητείας, που τη σκεπάζει προστατευτικά κάτω από τα φτερά της η Αριστερά διά των επίσημων κομμάτων της. Τώρα, λέει, τους επικήρυξαν για 100.000 ευρώ. Πάντως η ταμπέλα στον πρύτανη είναι έργω εξύβριση.

Τουτέστιν πλημμέλημα που διώκεται μόνο κατ’ έγκληση. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των δραστών. Αρα έχουμε επικήρυξη για αδίκημα για το οποίο δεν μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη! Και η φθορά πραγμάτων που χρησιμεύουν για κοινό όφελος, αφού έσπασαν τα γραφεία, είναι επίσης πλημμέλημα, που διώκεται μεν αυτεπάγγελτα, αλλά πλημμέλημα. Αν είναι χιουμορίστες οι δράστες, θα βάλουν τη μάνα τους να τους καρφώσει, θα μοιραστούν τα 100.000 ευρώπουλα για να αγοράσουν βενζίνη, μπουκάλια, στουπιά και μετά θα πάνε μια βόλτα στην Εισαγγελία για να πάνε σπίτι τους, αφού κογιονάρουν Αστυνομία και δικαστές.

Προέρχομαι από τη δημόσια παιδεία. Είμαι σταθερός υποστηρικτής του δημόσιου πανεπιστημίου, και είμαι ευγνώμων στην Πατρίδα που μέσω του ΑΠΘ αντάμειψε τον κόπο μου στο λύκειο και με γονείς χειρώνακτες που έκαναν θυσίες μπόρεσα να σπουδάσω στο πανεπιστήμιο που συντηρεί ο λαός με το υστέρημά του και σήμερα να βιοπορίζομαι ως ελεύθερος μαχόμενος δικηγόρος. Ο μεγαλύτερος εχθρός της δημόσιας παιδείας είναι η ανομία, η βία και ο ανθελληνισμός της Αριστεράς και η ανοχή τους από την Κεντροδεξιά. Διάβασα τον τίτλο της είδησης για τη δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας και προς στιγμήν νόμισα πως ο πρωθυπουργός είδε το φως το αληθινό και προσεχώρησε στην από ετών θέση για το αυτονόητο. Μετά όμως διάβασα τις λεπτομέρειες. Θα είναι, λέει, άοπλο ειδικό σώμα, που θα ειδοποιεί την… Αστυνομία. Μάιστα. Ποιος γάτος το σκέφτηκε; Δηλαδή θα είναι ένα είδος σεκιουριτάδες, ώστε να μπορούν να προπονούνται δέρνοντάς τους οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι.

Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι η ψήφιση ιδιώνυμου νόμου, που θα τιμωρεί με κάθειρξη σωματικές βλάβες, απειλές, βανδαλισμούς, εμπρησμούς, διαταράξεις συνεδριάσεων οργάνων κ.λπ., που γίνονται αγεληδόν, από κοινού, από πλείονες του ενός δράστες. Δέκα με 20 χρονάκια κάθειρξη, που να εκτίονται όλα. Χωρίς ευεργετήματα, χωρίς αναστολή κλπ.
Δεύτερον, παρεπόμενη ποινή, εάν ο δράστης είναι φοιτητής, η ισόβια αποβολή του από όλα τα πανεπιστήμια. Και, τρίτον, άμεση εγκατάσταση της μίας και κανονικής Αστυνομίας ΜΕΣΑ στα πανεπιστήμια, χωρίς καμία εξουσία των πρυτανικών Αρχών, όταν τελούνται ποινικά αδικήματα και για τη φύλαξή τους. Ίδρυση Τμημάτων Πανεπιστημιακή Αστυνομίας, που ελέγχουν την είσοδο σε αυτά, επιτρεπόμενη μόνον για φοιτητές, εργαζομένους και με ειδική άδεια. Κανονικοί αστυνομικοί, οι οποίοι θα περιπολούν ελεύθερα σε όλους τους πανεπιστημιακούς χώρους, εφαρμόζοντας τους νόμους. Έτσι θα εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφάλειας στην πλειονότητα των φοιτητών. Στην αρχή το παρακράτος των αριστερών τραμπούκων θα αντιδράσει με οργανωμένο όργιο βίας. Με τη συντριβή τους όμως και μόλις τα πανεπιστήμια να έχουν αποκτήσει εικόνα χώρων πολιτισμού, η κυβέρνηση που θα το κάνει αυτό θα κερδίσει συντριπτική αποδοχή στις συνειδήσεις των πολιτών. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για προπόνηση του αριστερού παρακράτους και την διαιώνισή του, κύριε πρωθυπουργέ.

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This