Η ταχύτατη, κυρία Κεραμέως

Must Read

Έχουν περάσει 13 ημέρες και δεν έχουμε δει ακόμη την αντίδραση της κ. Κεραμέως απέναντι στο κομμουνιστικό μανιφέστο που εξέδωσε η ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς για την 28η Οκτωβρίου.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Η κυρία Κεραμέως (περαστικά της), που ως νεφεληγερέτης Ζευς ενήργησε αστραπιαίως, καρατομώντας τον καθηγητή του ΕΚΠΑ Κωνσταντίνο Καλέμη επειδή διετύπωσε ένα σχόλιο για τον Αντετοκούνμπο, εδώ και 13 ημέρες ποιείται την νήσσαν – κοινώς «κάνει την πάπια».

Ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτα. Φαντάζεστε κάποιος εκπαιδευτικός να υμνούσε τον Ιωάννη Μεταξά; Κατ’ αρχήν, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα είχε στείλει τρεις διμοιρίες ΜΑΤ. Ο κ. Γεραπετρίτης θα έσπευδε στον Σκάι να διατυπώσει τις αντιρρήσεις του. Οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης αμέσως θα καταδίκαζαν μετά βδελυγμίας την πράξη (πριν από λίγα χρόνια θα την επιβράβευαν…), ο δε δύσμοιρος καθηγητής θα μάθαινε ότι η καριέρα του μόλις είχε τελειώσει. Και ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί να μιλήσει; Η Ν.Δ. τα κάνει καλύτερα απ’ αυτόν. Μήπως να επέμβει ο Σωτήρης;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας! Υποβάθμισαν την καταγγελία οι αστυνομικοί!

Μια πρωτοφανή υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικοί στην Δράμα.Συγκεκριμένα, μια 38χρονη μητέρα κατήγγειλε πως άγνωστος ή άγνωστοι έκοψαν τα φρένα...

More Articles Like This