Τα νυχτερινά των στρατιωτικών

Must Read

Για ακόμα μία φορά οι στρατιωτικοί θα πληρώσουν την ανικανότητα των κυβερνώντων.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Δήλωσε η υπουργάρα κ. Παναγιωτόπουλος ότι η άλλη υπουργάρα, ο κ. Σταϊκούρας, του είπε ότι λεφτά δεν υπάρχουν για να πληρωθούν τα νυχτερινά των στρατιωτικών, και τούτο για να διαφυλαχτεί η ακεραιότητα του Προϋπολογισμού. Δηλαδή μας λέει ο υπουργός Αμυνας ότι ο υπουργός Οικονομίας δεν τον ακούει. Και ο κ. Μητσοτάκης; Ούτε βλέπει ούτε ακούει κάτι; Εντάξει, οι στρατιωτικοί είναι τα καλά παιδιά, αφού ούτε διαμαρτύρονται ούτε απεργίες κάνουν και ωραία λόγια έχουν χορτάσει.

Όσο υπάρχουν ζόρια, οι διάφοροι φασουλήδες, γιατί περί φασουλήδων πρόκειται, υμνούν τις Ενοπλες Δυνάμεις, ενώ όταν ο κίνδυνος (νομίζουν) ότι απομακρύνεται τότε… πρέπει να διαφυλαχθεί ο Προϋπολογισμός. Αλήθεια, τα 22.000.000 € με τα οποία μπούκωσαν τα πρόθυμα ΜΜΕ και τα πεταμένα 6.000.000 € για τις μάσκες-σεντόνια, που ακόμα δεν είδαν τα σχολεία, δεν διατάραξαν τον Προϋπολογισμό; Άλλο πράγμα είναι διαταραγμένο στην κυβέρνηση. Άλλο πράγμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γιώργος Κύρτσος αποχαιρετά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Κατάλαβα πολλά, έμαθα περισσότερα…»

Αυλαία έπεσε στη θητεία του Γιώργου Κύρτσου στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς σήμερα έληξε η θητεία του, στην τελευταία συνεδρίαση της...

More Articles Like This