Το γόνατο και τα τέλη…

Must Read

Πριν από 5 μήνες είχαμε εξηγήσει ότι το γόνατο είναι το πιο κρίσιμο σημείο του ανθρώ-πινου σώματος, αφού εκεί λαμβάνονται οι περισσότερες αποφάσεις.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Πάρτε για παράδειγμα την κυβέρνησή μας. Πριν από μία εβδομάδα μάς ξαναμάντρωσε, διότι οι πιτσιρικάδες, λέει, στις πλατείες μετέδωσαν τον κορονοϊό. Ούτε μολυσμένοι τουρίστες ούτε δημοκράτες του Εφετείου ούτε λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι ολούθε. Αποφασίζει το γκουβέρνο: Όλα κλειστά, πλην δημοτικών και νηπιαγωγείων. Μετά μία εβδομάδα η κυρία Κεραμέως των μασκών ανακαλύπτει ότι οι γονείς που πηγαινοφέρνουν τα παιδιά στα σχολεία δημιουργούν κινητικότητα, άρα κι αυτά κλειστά. Της πήρε μία εβδομάδα να το καταλάβει. Άλλο. Απειλεί ο Χαρδαλιάς ότι όσοι στείλουν πολλά sms, το σύστημα θα τα «κόβει». Το άκουσα κι εγώ και συμπληρώνω χειρόγραφη «Βεβαίωση»… Πάντως, καλό θα ήταν ο Αϊ-Βασίλης να τους φέρει… επιγονατίδες.

ΥΓ.: Βρε αναίσχυντοι, αφού δεν κυκλοφορώ το αμάξι 4 μήνες με τα lockdowns, γιατί να πληρώσω πλήρη τα τέλη κυκλοφορίας;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Rolex, αστακοί και ιδιωτικά τζετ: Το lifestyle της ελίτ του κόμματος του Ερντογάν προκαλεί οργή στην Τουρκία!

Η δημόσια δυσαρέσκεια για τα μέλη του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, αυξάνεται ολοένα λόγω του...

More Articles Like This