Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Must Read

Τα ‘φερε η κατάρα και μια μέρα θέλησα να ζητήσω κάποιες πληροφορίες από τη ΓΓΠΠ. Κάλεσα στα τηλέφωνα που μας δίνει η ιστοσελίδα της και η κλήση μου ήταν σε αναμονή… επ’ άπειρον.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ουδείς απάντησε. Όχι πως είχα την ψευδαίσθηση ότι θα απαντούσε αλλά, έτσι από περιέργεια, η οποία -ως γνωστόν- σκότωσε τη γάτα αλλά και τα νεύρα μου. Είπα να στείλω e-mail. Έτσι που αγκομαχούσε όμως δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι «έφυγε». Τέλος είχε και μια τρίτη επιλογή. Το φαξ, το οποίο έχει προ πολλού… καταργηθεί.

Ίσως μια επιλογή με ταμ ταμ θα ήταν πιο αποτελεσματική. Άλλωστε, εκεί στο εξωτικό Μαρούσι θα ταίριαζε και με τις μαϊμούδες. Ο άγριος κ. Χαρδαλιάς καλό θα ήταν να φρόντιζε, όπως με την ευκολία που μας μαντρώνει, να βρίσκει και λύσεις ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε με το μαγαζί του, διότι, όπως μου είπε ένας αστυνομικός, «όλα στο πόδι είναι, κύριέ μου. Ούτε κι εμείς ξέρουμε τι ισχύει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποκαλύψεις: Σχέσεις των χούλιγκαν με «αξιωματούχους» του Ολυμπιακού – Τρεις ζήτησαν να μπουν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» από την ογκωδέστατη δικογραφία για τα περιστατικά οπαδικής βίας και τη δολοφονία του αστυνομικού...

More Articles Like This