Ο Σφακιανάκης και ο… Πολάκης!

Must Read

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, με αφορμή τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη, επισήμανε: «Ουδείς είναι πάνω από τον νόμο.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής έκαναν τη δουλειά τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατί υποχρέωση των συναδέλφων είναι να κάνουν τη δουλειά τους και να εφαρμόζουν τον νόμο, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα πρόσωπα». Το διάβασαν και οι κ. Τσίπρας, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης και ακόμα γελάνε. Οι παρουσιαστές της «Αθλητικής Κυριακής» της ΕΡΤ είναι ο Τάσος Κολλίντζας και η Ελενα Μπουζαλά, ενώ ο Αντώνης Πανούτσος σχολιάζει. Όλοι, ακόμα και οι ανταποκριτές από την Ακτή Ελεφαντοστού, φορούν μάσκες, πλην της κυρίας Μπουζαλά… Άτρωτη! Σε τηλεοπτικό τραπέζι ο συντονιστής αποκαλύπτει ότι ο κ. Πολάκης δεν έχει πτυχίο εντατικολόγου και ένας συνομιλητής ρωτάει: «Και γιατί δεν τον καταγγέλλουν τα άλλα κόμματα;» Οι παρούσες κότες ξεκαρδίστηκαν. Και ερωτώ: «Και αν τον καταγγείλουν, τι θα γίνει;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο «Τουρισμός για όλους» έγινε για… έναν στους δέκα!

Μόλις ένας στους 10 όσων υπέβαλαν αίτηση στο «Τουρισμός για όλους 2024» θα απολαύσει τα προνόμια του προγράμματος. Οπως...

More Articles Like This