Νότης Σφακιανάκης

Must Read

Για να γράφετε: «Προξενιό» («χώσιμο» στην Ε.Ε.), «Πατρίδα μου» (εθνική ανάταση), «Πρόβατα» (αφιερωμένο στα απανταχού «πρόβατα» που ψηφίζουν), «Τα κλεμμένα» (μικρασιατική περιπέτεια), «Είδα στον ύπνο μου» («χώσιμο» στους πολιτικούς, ενώ το βιντεοκλίπ είναι γεμάτο με ελληνικές σημαίες, τον Μ. Αλέξανδρο, τον Λεωνίδα, τον Μεταξά κ.ά.), «Ηταν τρελός» (ωδή στον Σολωμό Σολωμού), «Μα εγώ είμαι Ελληνας» (ύμνος στον Ελληνα), «Ντροπή σε όλους» (σε όποιον έχει τη μύγα…).

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Και ερωτώ: Πού πας, ρε Σφακιανάκη, με τέτοια τραγούδια; Πού πας, ρε, χωρίς ούτε μία περαντζάδα από φεστιβάλ της ΚΝΕ, όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι συνάδελφοί σου; Καλά να πάθεις, ρε. Και ένα ωραίο που διάβασα: «Ο Σφακιανάκης με 2 γραμμάρια (και αν…) είναι εγκληματίας. Ο Μαραντόνα σνίφαρε τη μισή παραγωγή της Κολομβίας, είναι θεός». Ναι, αλλά ο Μαραντόνα είχε «χτυπήσει» τατουάζ τον Φιντέλ (του δημοκρατικού τόξου κι αυτός…) και τον Τσε. Ηταν κι εκείνες οι δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή, άντε να βρεις άκρη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This