Ο… Μαύρος Θεός

Must Read

Η κυρία Μαργαρίτα Θεοδωράκη, σε βιβλίο της που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, αναφέρει ότι η Σύλβα Ακρίτα έκρυψε στο σπίτι της τον πατέρα της Μίκη, όταν τον κυνηγούσε η χούντα, με αποτέλεσμα αυτή να συλληφθεί και να βασανισθεί.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Η κυρία Ελενα Ακρίτα, κόρη της Σύλβα, δήλωσε ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. Έχουν περάσει 43 χρόνια από το 1967 και ακόμα δεν έχουν καταλήξει ποιος έκρυψε ποιον. Προτείνω να φτιάξουν μία «Βίβλο Αντιστάσεως» για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα: «Αβραάμ έκρυψε Ισαάκ, Ισαάκ δε έκρυψε Ιούδα…»

-Ευτυχώς που δεν παίζει ακόμα στην ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος, διότι μ’ αυτό το αντιρατσιστικό παραλήρημα θα είχαμε πρόβλημα να φωνάζουμε: «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο θεός». Πάντως ο «σουλτάνος» Ρετζέπ διαμαρτυρήθηκε για το ρατσιστικό σχόλιο εναντίον του βοηθού προπονητού της Μπασα-κσεχίρ. Όχι, δεν είπε κάτι για τον ρατσισμό κατά των Αρμένηδων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Το ξέχασε, βρε αδελφέ! Ανθρωπος είναι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπόθεση Καλλιάνου: Έδωσαν χρήματα στον γιατρό και μετά του τα ζήτησαν πίσω – «Ο Άδωνις να πει την αλήθεια»

Ζούμε στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και κυβερνητικοί μαρτυράνε δίχως ξύλο τα κακώς κείμενα επί Μητσοτάκη! Δεν έχουν τέλος...

More Articles Like This