Ο Στρατός και τα κόμπλεξ

Must Read

Διαβάζω σε πρωτοσέλιδο της «Εστίας»: «Ο Στρατός θ’ αναλάβει τόσο τη φύλαξη όσο και τη διανομή των εκατομμυρίων εμβολίων που θα πάρουμε στις αρχές του έτους».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ο εστί μεθερμηνευόμενο ότι όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και τη δουλειά τους θα την κάνει πάλι ο «καλόβολος» Στρατός. Διαβάζω στη «δημοκρατία»: Σκυλακάκης: «Δεν τίθεται ζήτημα θέσπισης ειδικής υπερωριακής αποζημιώσεως των στρατιωτικών».

Είναι συμπεριφορά κυβερνήσεως αυτή, που με το έτσι θέλω και το καουμποϊλίκι της αρνείται να αντιμετωπίσει μία τάξη σκληρά εργαζομένων όπως όλες τις άλλες; Δυστυχώς τον Στρατό τον χρησιμοποιούν όπου δεν μπορούν ή δεν γουστάρουν οι άλλοι και τις περισσότερες φορές τον θέτουμε εκτός αποστολής, διότι δεν είναι δουλειά του ούτε να ταΐζει λαθρομετανάστες ούτε να τους στήνει τους καταυλισμούς. Είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών απεχθάνεται τον Στρατό.

Απόδειξη ότι όλοι οι κομμουνιστές καταψήφισαν τις αμυντικές δαπάνες. Μία κυβέρνηση, όμως, δεν μπορεί να σκέπτεται έτσι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζονται οι έρευνες στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν νεκροί δύο ακόμα αγνοούμενοι

Έξι εργάτες από τη Λατινική Αμερική τα θύματα από την κατάρρευση της γέφυρας

More Articles Like This