Η κορονοϊομανία που σπέρνουν η κυβέρνηση και τα «ενσωματωμένα» ΜΜΕ κάρπισε

Πλεόνασμα παραφροσύνης

Must Read

Αληθινό περιστατικό στο Αμαρούσιον Αττικής, το οποίο έλαβε χώρα εγγύς του ΗΣΑΠ το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 περί τις 13.30.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Το παρακολούθησα από την αρχή μέχρι το… άδοξο τέλος του. Νεαρός ψηλός (κοντά στα δύο μέτρα και γυμνασμένος), με αθλητική περιβολή, συνοδευόμενος από σκύλο που φορούσε όχι απλό λουρί αλλά γιλέκο, βαδίζει γοργά κατευθυνόμενος στην πλατεία Δημάρχου Αλ. Γαρδέλη. Περνά μπροστά από κάποιον ανήκοντα στην τρίτη ηλικία, ομοιάζοντα (στο πρόσωπο) με τον Κουασιμόδο της λογοτεχνίας. Στο ύψος ο πρεσβύτης έμοιαζε με τον Νίκο Ρίζο και στην κοιλιά με τον Βασίλη Αυλωνίτη.

Ο γέρων είδε τον πανύψηλο νεαρό να έχει κατεβασμένη τη μάσκα κάτω από τη μύτη και οργίστηκε. Πάνω απ’ όλα, οι νόρμες του Χαρδαλιά και τα δάκρυα του Τσιόδρα, κύριοι! Ουδεμία έκπτωσις! Σηκώθηκε, λοιπόν, από την καρέκλα του (μια και την είχε απιθώσει μπροστά από κλειστή καφετέρια), σκυλόβρισε τον «αληταρά» (όπως τον χαρακτήρισε) νεαρό και τον έσπρωξε, δείχνοντας ότι έχει την πρόθεση να τον χτυπήσει. Ταυτόχρονα, έριξε και μια περιποιημένη κλοτσιά στον κύνα. Ο νεαρός δεν πίστευε στα μάτια του και τον κοίταζε αποσβολωμένος.

Ο ηλικιωμένος πήρε θάρρος από τη στιγμιαία αδράνεια του νεαρού και όρμησε ακάθεκτος να τον γρονθοκοπήσει. Ο αμυνόμενος νεαρός, παρά το γεγονός ότι διατελούσε αμήχανος και έκπληκτος, τρέσαρε έναν φούσκο στον αποθρασυμένο Κουασιμόδο, κι εκείνος έπεσε κάτω γρυλίζοντας και αφρίζοντας από τη λύσσα του. Η γυναίκα του μικροκαμωμένου -αλλά προδήλως παράφρονα- κακάσχημου χοντρούλη εις μάτην προσπαθούσε να τον συγκρατήσει. Εκείνος, όπως ήταν πεσμένος κάτω, ήθελε οπωσδήποτε κάποιον ή… κάτι να χτυπήσει. Γι’ αυτό άρπαξε τον σκύλο! Κυλιόταν στην άσφαλτο ο αλλόφρων πρεσβύτης και ο σκύλος στην αρχή το εξέλαβε ως… παιχνίδι – σ’ αυτό απεδείχθη λίαν τυχερός ο κορονοϊομανής κακιόσος. Ήταν τόσο το αφιόνι που είχε καταπιεί ο γέρων, ώστε προσπάθησε να δαγκώσει εκείνος τον σκύλο, την ίδια στιγμή που απειλούσε να συντρίψει τον νεαρό, και πάνω στο «πάλεμα» με τον σκύλο κατόρθωσε να του βγάλει το γιλέκο και το κρατούσε σαν τρόπαιο, χαμογελώντας παρανοϊκά!

Συνεχίζεται αύριο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την επιστροφή της φρεγάτας «Ύδρα» στην Ελλάδα ζητά το ΚΚΕ

Την έντονη ανησυχία του για τη νέα εμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα» στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο του Άντεν εκφράζει...

More Articles Like This