Πρόεδρος υπέρ του εποικισμού

Οι Βρετανοί λένε ότι ο «διάβολος» κρύβεται στη λεπτομέρεια. Στην Ελλάδα δεν κρύβεται το κακό - είναι καμαρωτό και κραυγάζει

Must Read

Στο κέντρο της φωτογραφίας, ακριβώς μπροστά από το κεφάλι της Προέδρου της Δημοκρατίας, βλέπουμε το ακόλουθο σύνθημα: «AirBnB tourists fuck off – Refugees welcome». (Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει «Τουρίστες του AirBnB να πάτε να γ@μηθ€ίτε. Οι πρόσφυγες, καλοδεχούμενοι».)

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τη φωτογράφισή της να σερβίρει συσσίτια σε κάποια «κοινωνική κουζίνα» (όρος κάπως ασαφής, που χρήζει διευκρινίσεων).

Οι δικαστικοί, κλάδος από τον οποίο προέρχεται η κυρία Σακελλαροπούλου, είναι παρατηρητικοί άνθρωποι. Μπορούν να εντοπίσουν σε δικογραφία χιλιάδων σελίδων ένα απλό λαθάκι, το οποίο δύναται να ακυρώσει όλη τη διαδικασία και να καταπέσουν διάφορες κατηγορίες σε βάρος προσώπων. Δεν τους ξεφεύγει τίποτα – γι’ αυτό μπορούμε βάσιμα να εικάσουμε ότι η τωρινή κατάσταση της πατρίδας φέρει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα της ελληνικής… Δικαιοσύνης (ο Θεός να μας φυλάει από τέτοιες «δικαιοσύνες»).

Συνεπώς, η κυρία Σακελλαροπούλου είδε το σύνθημα στον τοίχο και δέχτηκε πρόθυμα να απαθανατιστεί να σερβίρει φαγητό σε τσεμπεροφορούσες ισλαμίστριες εποίκους, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα σε όσες και όσους σκέφτονται να έρθουν κατά δω: «Ελάτε! Σας περιμένει δωρεάν ζωή και μπορεί ακόμα και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να σερβίρει το φαγητό σας». Ούτως ή άλλως, το σερβίρισμα κράτησε αρκετή ώρα και η κυρία Σακελλαροπούλου δεν έδειξε να δυσαρεστείται, ούτε ζήτησε να αλλάξει το σημείο διανομής του φαγητού.

Ακόμα κι αν ισχυριστεί ότι δεν το παρατήρησε (κάτι που δεν έχει πιθανότητες να έχει συμβεί), χρειάζεται άμεση απαλλαγή από το επιτελείο της που άφησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εκτίθεται τόσο άσχημα και να εκθέτει τη χώρα μας, φωτογραφιζόμενη δίπλα σε βρισιές.

Δεν χρειαζόταν αυτό το στιγμιότυπο για να αντιληφθούμε τη δυσπερίγραπτη κατάντια της χώρας. Απλώς, τέτοιου είδους συμβάντα επιβεβαιώνουν με θεαματικό τρόπο την ξέφρενη πορεία του έθνους προς τον γκρεμό. Η συμπεριφορά της πρώην δικαστικού και νυν Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι το αίτιο της παρακμής μας, αλλά η ύστατη συνέπειά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This