Η Πρόεδρος που αμφισβητεί το πολίτευμα

Must Read

Δεν είναι τυχαία η παγερή αδιαφορία έως αντιπάθεια που δείχνει ο λαός για την κυρία Σακελλαροπούλου

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Βρισκόμαστε 200 χρόνια μετά το ιερό 1821 και ανεχόμαστε στην κορυφή της Πολιτείας ένα πρόσωπο που ορκίστηκε μεν «εις το όνομα της Αγίας και Ομοούσιου και Αδιαιρέτου Τριάδος», για τους τύπους, αλλά δεν καταδέχεται να φιλήσει σταυρό. Έχουμε στην Προεδρία της Δημοκρατίας και πληρώνουμε αδρά και της παρέχουμε ένα σωρό προνόμια την κυρία Σακελλαροπούλου, που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανώλη Κοττάκη, διευθυντή της εφημερίδας «Εστία», δεν ήθελε καν να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος πριν από την έναρξη της πρωτοχρονιάτικης δοξολογίας στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, όπως εγράφη εδώ (στις 28/12/2020), φωτογραφήθηκε καμαρωτή να σερβίρει συσσίτια σε τσεμπεροφορούσες ισλαμίστριες δίπλα στο ακόλουθο σύνθημα: «AirBnB tourists fuck off – Refugees welcome» (σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει «Τουρίστες του AirBnB να πάτε να γ@μηθ€ίτε. Οι πρόσφυγες, καλοδεχούμενοι»).

Η κυρία Σακελλαροπούλου επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν εκπροσωπεί την πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλά έναν μικρό αριθμό αριστεριστών και σκληρών νεοταξιτών. Αυτό έκανε και με το άρθρο που δημοσίευσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου, μεταξύ άλλων, έγραψε το ακόλουθο αντιλαϊκό, αντιδημοκρατικό και ελιτίστικο: «Στη λαϊκιστική στρέβλωση της δημοκρατίας η λαϊκή βούληση συγχέεται με τη βούληση της πλειοψηφίας». Δηλαδή, αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα (η πλειοψηφία επιβάλλει τη βούλησή της για την πορεία της χώρας μέσω των εκλογών, σεβόμενη τα δικαιώματα της μειοψηφίας) να τα ξεχάσουμε.

Σύμφωνα με την κυρία Σακελλαροπούλου, άλλο πράγμα η λαϊκή βούληση κι άλλο η βούληση της πλειοψηφίας. Και ποιος θα μας… ερμηνεύσει τη λαϊκή βούληση, κυρία Σακελλαροπούλου; Κάποιο κόμμα, κάποια ΜΚΟ, κάποιος υπερεθνικός οργανισμός με έδρα στο Βερολίνο ή στην Ουάσινγκτον;

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Σακελλαροπούλου ήταν αντιδημοφιλές πρόσωπο πριν καν προκαλέσει σε τέτοιον βαθμό την κοινωνία. Στη δημοσκόπηση της MRB της «Real News», που μέτρησε τα «πρόσωπα της χρονιάς» για το 2020 και με πρόβλεψη για το 2021, πάτωσε! Ήρθε τελευταία με ποσοστά 2,3% και 1,1% αντίστοιχα!

Και κάθε μέρα που περνάει, τα πράγματα επιδεινώνονται για τη δημόσια εικόνα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Έλενα Χριστοπούλου σε ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και οι καθηγητές στο νέο ριάλιτι του Κοκλώνη!Σύμφωνα με πληροφορίες, οι...

More Articles Like This