Λεωφορείον ο Βόθρος

Must Read

Δεν ξέρω τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Τενεσί Ουίλιαμς όταν έγραφε το «Λεωφορείον ο Πόθος», πάντως σίγουρα όχι αυτά που κυκλοφορούν στην Αθήνα, που μόνο πόθος δεν είναι. Επειτα από καιρό απαρνήθηκα το μετρό και μπήκα προ ημερών σε ένα. Τα καθίσματα ξεκοιλιασμένα, με τη γέμιση να κρέμεται.

  • Χρήστος Μπολώσης

Ταινίες συσκευασίας είχαν αντικαταστήσει πολλά πλαστικά. Τα πλαϊνά τοιχώματα σπασμένα, με το εσωτερικό τους σε κοινή θέα. Η βρόμα μέσα και έξω από το όχημα… υποδειγματική. Αυτά ήταν όσα φαίνονταν. Διότι ουδείς μπορεί να με διαβεβαιώσει ότι τα αφανή (κινητήρας, ηλεκτρικό σύστημα, σύστημα πεδήσεως) δούλευαν κανονικά. Γενικώς, ήταν μια εικόνα που ανάλογή της είχα συναντήσει στην Αλβανία προ 25 ετών. Και για να πάμε παραέξω, στο ίδιο χάλι και ο χώρος της στάσης, με ξεχαρβαλωμένο παγκάκι και βρομερό και τρισάθλιο στέγαστρο. Επιτέλους, κύριε Καραμανλή Γ΄, βγείτε από το καβούκι σας και ασχοληθείτε λίγο με την καθημερινότητα των υπηκόων σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποια ΜΜΜ «κατεβάζουν» ρολά για την Πρωτομαγιά;

Σε ανακοίνωση τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς, αποφάσισε να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ για...

More Articles Like This