28/5/2022

Ούτε στον Εβρο ούτε στην Παιονία ούτε πουθενά

Δημοσίευση:

Δεν είναι επειδή είμαι ανάποδος χρόνος, ξεροκέφαλος Αρβανίτης, που είμαι υπερηφάνως, και που γι’ αυτό ψάχνω να πάω κόντρα. Απλώς στα προβλήματα μου αρέσει να βάζω δύο κριτήρια για τη λύση τους: την κοινή λογική και το εθνικό συμφέρον. Θεωρώ αδιανόητο να προτάσσω στη σκέψη και στις πράξεις μου ξένα νιτερέσα και δεν πιστεύω ποτέ στην αγαθή πρόθεση των ξένων. Οταν ταυτίζονται τα συμφέροντά μας με τα δικά τους, τότε μόνον ωφελούνται και τα δικά μας – και όχι γιατί μας αγάπησαν.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Ο Μηταράκης μένει, λοιπόν, το 10 το καλό, ο οποίος, για να σας το πω ωμά, είναι ο άνθρωπος που προσποιείται πως αντιμετωπίζει το λαθρομεταναστευτικό εκ μέρους της κυβέρνησης, που συνολικώς προσποιείται διάφορα πράγματα, διότι ουδείς στο Μαξίμου έχει τα ούμπαλα, κάποιος να το μεταφράσει στα χαρβαρντιώτικα, να παραδεχθεί πως τα συμφέροντα της Ελληνικής Δημοκρατίας στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι αντίθετα με την πολιτική της Ε.Ε., λέγε με ΓερμανίαΜέρκελ, πως οι ΜΚΟ, ο Σόρος, η Υπατη Αρμοστεία και όλος ο εσμός, που σαν σαπρόφυτα έχουν κολλήσει στον κορμό της χώρας, είναι εχθροί μας, που χρήζουν ανελέητης καταστολής και όχι συνεργασίας. Διότι απλούστατα μαζί με διάφορους ανακυκλωμένους «προοδευτικούς» πολιτικάντηδες κερδοσκόπους, κάτι σόγια του πρωθυπουργού, σειρά ΜΜΕ, αγκαλιά με το δουλεμπορικό σύστημα trafficking του κράτους-συμμορία του Ερντογάν, αποτελούν τον μηχανισμό εποικισμού της χώρας με σουνίτες μουσουλμάνους.

Τελευταία δε μόδα είναι οι Σομαλοί, οι οποίοι, αν αφομοιωθούν, εγώ θα κάνω περιτομή και θα γίνω Χότζας στο τζαμί και ο Θάνος Τζήμερος θα κάνει αίτηση να προσληφθεί στον Οργανισμό Κωπαΐδος για να μετράει τα καλάμια στις γράνες του κάμπου, με επίδομα έγκαιρης προσέλευσης, επίδομα προθέρμανσης κινητήρα (το θυμάστε στα λεωφορεία;) και θα κατεβεί υποψήφιος για την ΑΔΕΔΥ. Είναι, λοιπόν, άοπλη εισβολή με σκοπό εποικισμού, οργανωμένη από την ισλαμοφασιστική Τουρκία και τους εγχώριους συνεργούς της σε εγκληματικές οργανώσεις υπό τον μανδύα των ΜΚΟ και σύμπτωση και εχθρικών συμφερόντων από τας Ευρώπας και αλλαχού, με φανατικούς χρήσιμους ηλιθίους ή και ενσυνείδητους συναυτουργούς την Αριστερά και κάτι δικαιωματιστές οπαδούς του πολιτισμικού μαρξισμού, που υποδύονται τους χαζοφιλελέδες, αλλά πάντως είναι οργανικά στοιχεία του μηχανισμού του εποικισμού.

Θα σας δώσω μερικά παραδείγματα της εθνοβλαβούς αλλά και φρενοβλαβούς κυβερνητικής πολιτικής. Στρατός και Αστυνομία έδωσαν μάχη στον Εβρο πέρυσι για να σταματήσουν τις ορδές των κατσαπλιάδων που αποπειράθηκαν να κάνουν ντου στον Εβρο, καθοδηγούμενοι από την Τουρκική Στρατοχωροφυλακή και τις εν γένει Υπηρεσίες του Χίτλερ της Αγκυρας, ρίχνοντας μολότοφ, πέτρες κ.λπ. Δεν πέρασαν κι εμείς στηρίξαμε την κυβέρνηση άνευ μεμψιμοιρίας, διότι ποτέ δεν θα αντιπολιτευτούμε την ίδια μας την Πατρίδα.

Αντιπολιτευόμαστε λανθασμένες πολιτικές, ούτε καν πρόσωπα, και στηρίζουμε τη χώρα στον κίνδυνο. Δείτε κάτι άλλους που περιμένουν στο κλαρί να πέσει η Ελλάδα από συμφορά, μπας και αρπάξουν λίγη εξουσία, έστω και στα ερείπια, και θα καταλάβετε τη διαφορά.

Ενώ, λοιπόν, έγινε αυτό, ενώ και στη θάλασσα έχουν μειωθεί οι εισροές, γιατί τελικά μια χαρά γίνεται αυτό που μας λέγαν πως δεν γίνεται, όταν απαιτούσαμε push back και στρατιωτικό περίπατο, αντί να κάνουμε τους τροχονόμους στους διακινητές και το catering στα πελατάκια τους, που χάνουν τα χαρτιά τους για να ψεύδονται για ηλικία και καταγωγή αλλά ποτέ το κινητό τους, στο εσωτερικό της χώρας ακολουθείται μια εξοργιστική πολιτική μαγνήτης των παρανόμων. Ακολουθείται μια μέθοδος διασποράς των παρανόμως εισελθόντων. Μάλιστα, σε άρθρο του υφυπουργός θεωρεί πως μέχρι 20% μουσαφιραίοι σε κάθε τοπικό πληθυσμό είναι ανεκτό! Για πάρτε, λοιπόν, το κομπιουτεράκι να δείτε πόσοι αναλογούν στην πόλη ή στο χωριό σας.

Για το κέντρο της Αθήνας από Ομόνοια έως Πατήσια, τη Λιοσίων και άλλες γειτονιές δεν θα σας πω άλλα. Εκεί σε λίγο θα βόσκουν καμήλες στα παρτέρια, θα γίνεται και φεστιβάλ κλειτοριδεκτομής, διαγωνισμοί τσαντόρ, χιντζάμπ κ.λπ., και άμα ριζώσουν, ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων θα είναι λίγο καμένος στο τηγάνι και θα έχει δύο γυναίκες και 12 παιδιά. Θα φάμε «πολυπολιτισμό», στον οποίο όμως όλο και θα συρρικνώνεται ο ελληνικός.

Στον νομό Εβρου, στα σύνορα με το κράτος-συμμορία, δεν υπάρχει οποιοσδήποτε άξιος λόγου μουσουλμανικός πληθυσμός. Εκεί, λοιπόν, πάνε να στήσουν τσαντιρομαχαλά, αλά Μόρια κ.λπ., ώστε να αποκτήσουμε αυτό που μας έλειπε.

Στην Παιονία, στη Νέα Καβάλα Πολυκάστρου, θέλανε να χτίζουν 170 διώροφα και να εγκαταστήσουν μουσαφιραίους. Ψάχνανε και για οικόπεδα. Αντέδρασαν δυναμικά οι πολίτες, οργανωμένοι στην Κίνηση Πολιτών Παιονίας, ματαιώθηκε το σχέδιο και τώρα θέλουν να τους φέρουν κοντέινερ-οικίσκους για να εγκατασταθούν σε άλλη μία συνοριακή, βόρεια αυτή τη φορά πόλη απρόσκλητοι μουσαφιραίοι. Ο στόχος, για τον οποίο θυμίζω έχει εργαστεί και ο Γιατρομανωλάκης και άλλοι μπροοδευτικοί ανθρωπισταί, είναι η ένταξή τους ως ευπαθών στις τοπικές κοινωνίες. Με απλά λόγια, να ενσωματωθούν και να μείνουν μόνιμα. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο στόχος αυτών που τους στέλνουν και οι οποίοι δεν είναι φίλοι μας και δεν θέλουν το καλό μας. Φυσικά ενσωμάτωση γιοκ, γιατί αυτοί δεν θέλουν, δεν γουστάρουν, έχουν ένα άλλο ασύμβατο αξιακό σύστημα και αντίληψη για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, που δεν θέλετε να ξέρετε, και το μόνο που θα καταφέρει αυτός ο μηχανισμός εποικισμού είναι να δημιουργήσει διάσπαρτες παράλληλες κοινωνίες, τουτέστιν γκέτο. Αυτοί δε που έρχονται πλειοψηφικά απαιτούν στέγη, επιδόματα, περίθαλψη και παροχές, και δεν έχουν ιδιαίτερη διάθεση να δουλέψουν – πού άλλωστε;

Όπως εύστοχα είπε φίλος, «έπρεπε να έρθουν οι Αφγανοί για να εκτιμήσουμε τους Αλβανούς». Διότι οι Αλβανοί είναι π.χ. τέσσερα άτομα, γονείς και δύο παιδιά, μπαίνουν τέσσερα μεροκάματα στο σπίτι, πληρώνουν φόρους, κοινωνική ασφάλιση. Ηρθαν και έστυψαν την πέτρα, δουλειά, δουλειά, δουλειά. Βαφτίζουν τα παιδιά τους, μάθανε όλοι τη γλώσσα και δεν έκατσαν να τα ξύνουν απαιτώντας να τους κάνουμε μανάρια.

Ενσωματώθηκαν στ’ αλήθεια και στην επόμενη γενιά θα έχουν αφομοιωθεί πλήρως. Γιατί; Αρκετοί είναι χριστιανοί κι όσοι ήταν στην καταγωγή μουσουλμάνοι δεν ήταν φανατικοί, σχεδόν άθρησκοι, και ακόμη και από αυτούς βαφτίζουν πολλοί τα παιδιά τους και όλοι δεν ζουν παρασιτικά, αλλά δουλεύουν και συχνά πολύ σκληρά. Θύμιζαν εμάς με νοοτροπία παλαιότερων δεκαετιών. Όμως αφομοιώθηκαν, γιατί ΔΕΝ είναι ασύμβατοι με εμάς. Το αντίθετο.

Θα το ξαναπούμε, λοιπόν. Ούτε στον Έβρο ούτε στη Μυτιλήνη ούτε στην Παιονία ούτε πουθενά. Ούτε ΜΚΟ ούτε Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ούτε πακτωλό επιδομάτων. Οι λίγοι που παίρνουν άσυλο ας πάνε όπου θέλουν, ας πάνε όμως να δουλέψουν. Οι υπόλοιποι που στέλνει ο Ερντογάν, αν καταφέρουν να περάσουν τα δρακόντεια μέτρα φύλαξης, να κρατούνται μόνο στη Μακρόνησο και σε άλλα απομονωμένα, ακατοίκητα νησιά. Αντίσκηνο και συσσίτιο ως την απέλαση, βασική ανθρωπιστική περίθαλψη και καμία απολύτως άλλη παροχή. Να ξέρει ο παράνομος μετανάστης πως είναι ανεπιθύμητος και πως δεν είμαστε χώρα ηλιθίων με αυτοκτονικό ιδεασμό.

Όσο πιο πολλές οι παροχές, όσο πιο πολύ χρήμα πέφτει στο λαθρομεταναστευτικό τόσο περισσότεροι θα έρχονται, γιατί θα είμαστε μαγνήτης λαθραίων. Αδιάφορη η προέλευση των κονδυλίων. Η Ε.Ε., ο Σόρος και τα ελεεινά δίκτυά του, οι εγκληματικές δουλεμπορικές ΜΚΟ, η Υπατη Αρμοστεία, επειδή έχουν χρήμα, θα τους επιτρέψουμε να κάνουν την Ελλάδα ισλαμικό τσαντιρομαχαλά; Όχι. Και αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσει οργανωμένα το κράτος, να κάνει το πρώτο και βασικό του καθήκον: να υπερασπιστεί τα σύνορα, την ασφάλεια, την εθνική και κοινωνική συνοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναζητώντας τη συναίνεση του συστήματος

Είσαι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μελετάς τις εννέα δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μετά...

Το Αθηναμαμπάντ

Έξω από το μίνι μάρκετ τα κρεμμύδια απλώνονται μέσα σε καφάσια στο πεζοδρόμιο. Δίπλα...

Πού βαδίζουμε;

Η Τουρκία ξεδιπλώνει μεθοδικά την επιθετικότητά της εναντίον των Κούρδων, των γειτονικών χωρών καθώς...

Το ποίημα του Κούλη Ιστανμπούλη

Η Μούσα περνώντας από το Μέγαρο Μαξίμου μύρισε ινδικά στικάκια να καίνε, είδε αγαλματίδια...

Ο ατλαντισμός διαλύει την ευρωπαϊκή ενότητα

Η Ντόρα τα είπε μια χαρά χθες στον Σκάι: ότι η Κομισιόν τα έχει...

Δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο…οι τούρκοι παζάρευαν με Κίσινγκερ το μισό Αιγαίο

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις θέσεις των Τούρκων σχετικά με το μοίρασμα του Αιγαίου, πίσω...

Πατριάρχης Ιωακείμ Γ΄ ο Μεγαλοπρεπής

Ήταν κάποτε ο Πατριάρχης Ιωακείμ Γ΄ ο Μεγαλοπρεπής. Στις 25 Μαΐου του 1901 εξελέγη...

Ολιστική, φολιστική, χοληστική κ.λπ. II

Φαίνεται αδιανόητο στον Μητσοτάκη να έχουν κι άλλοι λεφτά, πλην εκείνου, ή να μην...

Εμείς να επιλέξουμε την ώρα της σύγκρουσης

Η Τουρκία γνωρίζει πως και χωρίς τα F-35, με την παραλαβή όλων των Rafale,...

Πλέον έγιναν επικίνδυνοι

Τι να το κάνω εγώ το standing ovation (χειροκρότημα στο όρθιο) του Κογκρέσου προς...

Παζαρεύει ή… θέλει σύγκρουση;

Εισαγωγική παρατήρηση: Αν ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν κάνει σαν μικρό παιδί και...

Οι έμποροι των εθνών

Η Eλλάς καθεύδει τον νήδυμο ύπνο και διά τις πράξεις και παραλείψεις της αποδεικνύει...

Πρωτοβουλία Μακρόν στα ανήσυχα Βαλκάνια

Επείγουσα πρωτοβουλία για τη διασφάλιση σταθερότητας στα δυτικά Βαλκάνια αναλαμβάνει ο Γάλλος πρόεδρος Εμ....

Ολιστική, φολιστική, χοληστική κ.λπ.

Από το «λεφτά υπάρχουν» περάσαμε στην ολιστική αντιμετώπιση του «λεφτά δεν υπάρχουν αλλά και...

Μητσοτάκης: «Ολιστική» ζωή και… παντεσπάνια!

Πάντοτε μου προκαλούσαν απέχθεια οι όροι «ολισμός» και «ολιστικός».Από τον Γιάννη Χ. ΚουριαννίδηΚι...

Οψοποιών μαγγανείαι

Διαβάζω σε έγκυρες ιστοσελίδες, οι οποίες συνήθως απηχούν την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Μέγαρο...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος το VIP κελί για τον Αναγνωστόπουλο – Που μεταφέρεται

Τη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου περιμένει ο καθ'ομολογία...

Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν το τελευταίο (;) εργοστάσιο που έφτιαχνε κινητήρες για τα Drones

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας με ένα χτύπημα ακριβείας...

Σοκ! Νεκρός ο Andy Fletcher των Depeche Mode!

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο Andy Fletcher, ιδρυτικό...

«Χαμός και σήμερα»! Μετά την Ακρόπολη, ο ΣΚΑΪ είδε τουριστικό «χαμό» και στο Μοναστηράκι!

«Μοναστηράκι και Πλάκα; Οι πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί παιδιά....

Ξεσπά η μητέρα του μικρού Ράινερ κατά του πρώην συζύγου της: «Οικογένεια μαφία» – «Ήταν βίαιος»

Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε στο παιδί της - «Με απείλησε με μαχαίρι, χτυπούσε τον Ράινερ», λέει στην επιστολή της

Φωτιά στο ΒΕΘ: Διασωληνωμένοι 2 νέοι άντρες – Συγκλονιστικές εικόνες από τον απεγκλωβισμό παιδιών

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν όσοι ήταν στο κτίριο του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ